50
Till salu
STENHAGEN - Stenhagsvägen 71 - UPPSALA

3:a i Stenhagen

Bostadsrättslägenhet 3 rok 87,5 kvm 6 339 kr/mån 1 595 000 kr (/bud)
Intresseanmälan
Stenhagsvägen 71 1 595 000 kr
Intresseanmälan

3:a i Stenhagen

Denna ljusa 3:a erbjuder gott om utrymme med sina 87,5 kvm. Bra ljusinsläpp och bra planlösning.

Härligt vardagsrum med parkettgolv och stora fönsterpartier. I köket finns det plats för ett matbord samt att det är gott om förvaring i både under- och överskåp samt utgång till den härliga balkongen i västerläge. Sovrummen erbjuder utrymme för dubbelsäng och garderober.

Stenhagen ligger omgivet av grönskande natur och här har du direkt närhet till all tänkbar service så som matbutiker, vårdcentral, systembolag, apotek och restauranger. För familjer med små barn finns förskola och en grundskola i området.

Välkommen på visning!

Visa mer
Matts Lüllmaa
Ansvarig mäklare
Matts Lüllmaa matts.lullmaa@riksmaklaren.se
073-647 52 73
”Kunder anlitar mig för att jag håller vad jag lovar.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1988-89
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
87,5 m²
Månadsavgift
6 339 Kr
(I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv grundutbud.)
Pris
1 595 000 Kr (/bud)
Våningsplan
3 av 5
Hiss
Ja

Planlösning

HALL:
Plastmatta och vita väggar. Plats för avhängnad. Klädkammare med hyllplan.

BADRUM:
Duschrum med plastmatta och kakel. Kommod, tvättmaskin, WC, dusch, handdukstork.

KÖK:
Laminatgolv och kakel. Kakel ovan arbetsbänk. Spis, fläkt, kyl, frys. Utgång till rymlig balkong med trätrall med sol från eftermiddag till kväll.

VARDAGSRUM:
Parkett och vita väggar. Stort fönsterparti med bra ljusinsläpp

SOVRUM:
Plastmatta och vita väggar samt blå fondvägg. Tvådubbelgrad.

SOVRUM:
Plastmatta och vita väggar.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Det finns 85 parkeringsplatser, varav 34 st utan el och 51 st med motorvärmare. 12 st med avgiftsmätare för besökare.
Kostnad: Med motorvärmare ca 170 kr/mån, utan motorvärmare ca 110 kr/mån.
Kösystem: Inte särskilt lång kö kan variera.

Det finns 62 st garageplatser.
Kostnad: ca 310 kr/mån
Kösystem: Lång kö. (Till både p-plats samt garageplats ska man som köpare vända sig till Rosmarie som är vicevärd, och ställa sig i kö.

Byggnad/Storlek

87,5 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 1988-89

Byggnadssätt

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.

TV- och internetanslutning

TV: Tele2
Internetanslutning: Tele2

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett vindsförråd. Samt finns det övernattnings rum.
Det finns även fyra tvättstugor. Två samlingslokaler och två bastu och cykelförråd.

Lägenhetsnummer

92

Ekonomi

Pris: 1 595 000 kr (/bud). Månadsavgift: 6 339 kr. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv grundutbud. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare.

Föreningen

Namn: Brf HSB 80 Stenhällen
Om föreningen: Föreningen finns på adressen: Kullerstensvägen 1-3, 7 A-C och Stenhagsvägen 71, 77, 87, 89, 91, 83 A-C. Totalt omfattas föreningen av 150 lägenheter varav fyra hyresrätter, 120 lägenheter och 26 radhus. Bostadsrättsföreningen HSB 80 Stenhällen började byggas 1988 och i oktober 1989 var inflyttningen klar.

Idag består föreningen av 150 lägenheter varav 4 hyreslägenheter. Av bostadsrättslägenheterna ligger 124 i flerfamiljshus och 22 i radhus.

Stenhällen ligger i stadsdelen Stenhagen, ca 4 km väster om Uppsala centrum.
Ekonomi: Förvaltas av Upplands Boservice AB. Nej. Inget beslut om avgiftsförändringar i dagsläget. Kontrollerat: 2024-06-26
Renoveringar:
2008-2009: Nyrustade trapphus, fyra uppgraderade och restaurerade tvättstugor samt borrat för bergvärme.
2014: Renovering av utemiljön.
2015: Rengöring av garage- och plåttak samt balkonger.
2016: Byte av passersystem och lås på samtliga lägenheter.

Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: Vid andrahandsuthyrning gäller detta: Restriktiv policy. Beaktansvärda skäl, hyresperioden är på 6 mån – 1 år.
Föreningen tar även ut en avgift på 10 % av prisbasbeloppet vid andrahandsuthyrning.

När det gäller delat ägarskap: Köper t ex föräldrarna åt sitt barn måste föräldrarna bo där också. Minst 50 % ska den som står på lägenheten äga.

Nyckelhantering: När ni överlåter bostadsrätten genom försäljning eller på annat sätt så ska alla nycklar och passerbrickor som ni kvitterat ut lämnas in till CERTEGO (Fyrislundsgatan 68) när ni lämnat lägenheten. Saknas någon får säljaren stå för kostnaden. Den nye innehavaren får sedan i sin tur kvittera ut dessa på samma ställe mot uppvisande av köpekontrakt och legitimation. Detta säkerställer att den nye innehavaren får rätt antal nycklar och brickor som hör till lägenheten.

Allmänt om området

Stenhagen är en levande stadsdel. Stenhagen är känt för sin mångfald och sin atmosfär som erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet och naturskön omgivning. Med sin centrala placering och närhet till Uppsala centrum har Stenhagen blivit ett populärt område att bo i.

Stadsdelen Stenhagen erbjuder ett brett utbud av bostäder, från moderna lägenheter till radhus och villor, vilket gör att det finns något för alla. Området präglas av grönområden och vackra parker, vilket ger invånarna möjlighet till avkoppling och rekreation. Många av bostäderna har också fantastisk utsikt över omgivande natur, vilket ger en känsla av harmoni och lugn.

Stenhagen är en stadsdel där människor trivs och där gemenskapen är stark. Det finns en aktiv föreningskultur och många evenemang och aktiviteter arrangeras regelbundet för att främja sammanhållning och umgänge. Detta bidrar till en varm och välkomnande atmosfär, där människor känner sig delaktiga och engagerade i samhället.

Sammanfattningsvis kan sägas att Stenhagen är en attraktiv och livlig stadsdel i Uppsala. Med sin natursköna omgivning, bekvämligheter och stark gemenskap erbjuder Stenhagen en hög livskvalitet för sina invånare. Det är en plats där människor kan trivas, växa och skapa minnen som varar livet ut.

Närservice

En av de mest framträdande egenskaperna i Stenhagen är dess närhet till olika faciliteter och bekvämligheter. Det finns ett flertal livsmedelsbutiker, restauranger och kaféer i närheten, vilket gör att invånarna har enkel tillgång till shopping och matupplevelser. Dessutom finns det flera skolor och förskolor i området, vilket gör det till en idealisk plats för familjer med barn.

Kommunikationer

Kommunikationerna är väl utvecklade i Stenhagen. Det finns bra bussförbindelser till Uppsala centrum och andra delar av staden, vilket gör det enkelt att pendla till arbete eller studier. Dessutom finns det goda möjligheter till bilparkering för de som föredrar att köra.

Övrigt området

För den som är intresserad av fysisk aktivitet och sport finns det gott om möjligheter i Stenhagen. Det finns flera idrottsanläggningar, gym och motionsspår som erbjuder olika aktiviteter och träning. Det finns också cykelvägar som gör det enkelt att ta sig runt och upptäcka stadsdelen och dess omgivningar.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

STENHAGEN - Stenhagsvägen 71 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus