50
Till salu
SALABACKE - Johannesbäcksgatan 93 - UPPSALA

Modern, stilren och ytsmart 1:a med stor balkong!

Bostadsrättslägenhet 1 rok 39 kvm 3 441 kr/mån 1 595 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Johannesbäcksgatan 93 1 595 000 kr
Intresseanmälan

Modern, stilren och ytsmart 1:a med stor balkong!

En gyllene chans att förvärva denna drömetta med allt som behöver finnas i ett modernt hem! Lägenheten som är belägen på andra våningen har hiss från markplan, garage och smart planlösning där rummet delats av med en elegant vägg i industristil vilket gör att sovrummet får en egen del i rummet. Utöver det bjuder lägenheten på ett stilrent kök, fräscht badrum med tvättsektion samt en rymlig balkong i västerläge.

Här bor ni i en förening som bland annat har ett avtal med Suneet som ger alla medlemmar möjlighet att låna en bil (föreningen har två) och endast betala för den sträcka man kör. I föreningen finns även ett källarförråd till varje lägenhet, garage i källarplan, tvättstuga, cykelförråd, gym och en trevlig innergård.

Salabacke är ett lugnt och mycket populärt område där det mesta finns inom promenadavstånd. Här bor ni med närhet till de stora utbuden av shopping, restauranger och caféer som både stadskärnan och Gränby centrum har att erbjuda. I det direkta närområdet finns flera restauranger, matbutiker och härliga parker. För den som pendlar finns goda kommunikationsmöjligheter med bussanknytningar strax utanför ytterdörren och med Centralstationen endast en kort cykeltur bort. För den bilburne så finns även E4ans påfart lättillgänglig.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2017
Rum
1 rum och kök
Boarea
39 m²
Månadsavgift
3 441 Kr
(I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, Tele2 bredband 100/100 & Tv baspaket samt bostadsrättstillägg. Föreningen har individuell mätning och debitering för varmvatten.)
Pris
1 595 000 Kr (eller högstbjudande)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
582 519 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2023.)
Våningsplan
2 av 4
Hiss
Ja

Planlösning

Entréhall:
Avlång hall med gott om förvarings- och avhängningmöjligheter i garderober. Gråmålade väggar varav en vägg med akustikpanel och parkettgolv.

Kök:
Funktionellt och välutrustat kök med allt man behöver så som kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro samt ugn, spishäll och fläkt. Samtliga vitvaror är vita. Plats för matbord för ca 4 personer. Gråmålade väggar och parkettgolv.

Rum:
Rymligt rum där rummet har delats av med en vägg i industristil vilket gör att sängplatsen får en egen del i rummet och ger plats för soffgrupp utanför sovrumsdelen. Gråmålade väggar varav en vägg med akustikpanel i sovrummet och parkettgolv.

Badrum:
Fräscht badrum med wc, tvättställ med vit kommod, spegel, dusch med glasvägg samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare med väggskåp ovan. På golvet ligger svart klinkergolv och väggarna har vitt kakel.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Härlig balkong med fri vy i västerläge.

Bilplats

I föreningen finns:
47 p-platser i varmgarage. Kostnad: 1 000 kr/mån. Kö: ca 30 personer
2 p-platser i varmgarage med laddbox för elbil. Kostnad: 1 500 kr/mån. Kö: ca 10 personer
Kontrollerat: Maj 2024

Föreningen har en bilpool som får utnyttjas av alla medlemmar.
1 st parkeringsplats är avsedd för bilpool.

Parkando sköter uthyrning av p-platser samt bilpoolen.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 39 kvm , 1 rum och kök . Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen . Byggnadsår: 2017

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster .

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: TV baspaket från Tele2 ingår i avgiften.
Internetanslutning: Bredband 100/100 från Tele2 ingår i avgiften.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd. Övriga utrymmen i föreningen är cykelrum, barnvagnsrum, miljörum, gym (avgift 100kr per år) samt cykeltvätt/utrymme som kan nyttjas för att tex snickra.

Lägenhetsnummer

31116

Ekonomi

Pris: 1 595 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 3 441 kr. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, Tele2 bredband 100/100 & Tv baspaket samt bostadsrättstillägg. Föreningen har individuell mätning och debitering för varmvatten. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,6811%.

Driftkostnad summa: 418 kr/mån
El: 300 kr/mån
Försäkring: 118 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2022-08-25. Energiprestanda primärenergital: 71 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Föreningen

Namn: Brf Mandelpilen
Om föreningen: Föreningen består av 111 bostadsrättslägenheter och 1 lokal (hyresrätt) med adress Fyrislundsgatan 23 A-C och 25, Svärdsliljegatan 2-4 och Johannesbäcksgatan 93. Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Sala Backe GA:3. Föreningens andel är 56%. Samfälligheten förvaltar innergården samt delar av garage.

För mer information besök föreningens hemsida mandelpilen.smartbrf.se
Ekonomi: Ekonomisk förvaltare är Österåkers Bostadsrättsförvaltning AB, (en del av SBC). Föreningen höjde avgifterna med 10% 1 januari 2024. Inga fler beslutade eller planerade avgiftsförändringar i dagsläget. Kontrollerat 2024-04-02
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: Föreningen tillåter delat ägande men den boende måste äga minst 10% av bostaden.

Alla lägenheter har ett källarförråd.

Nyckelhantering sköts av Certego.
Avflyttande lägenhetsinnehavare lämnar samtliga lägenhetsnycklar enligt kvittenskort till Certego. Endast originalnycklar accepteras. Certego kontrollerar att samtliga nycklar överensstämmer med kvittenskortet. Inflyttande lägenhetsinnehavare ska uppvisa giltig kontraktshandling samt giltig legitimation, Certego upprättar då nytt kvittenskort och lämnar ut nycklar som ska kvitteras av ny lägenhetsinnehavare.

Allmänt om området

Salabacke är en charmig och populär stadsdel belägen i Uppsala, en historisk stad i Sverige. Stadsdelen är känd för sin unika atmosfär, vackra arkitektur och närhet till både stadsliv och naturområden.

Salabacke är beläget på en höjd och erbjuder fantastisk utsikt över Uppsala. Den är omgiven av grönska och har ett antal grönområden och parker där boende och besökare kan njuta av frisk luft och vacker natur. Till exempel finns den populära Stadsskogen och Linnéträdgården i närheten, vilka är perfekta platser för avkoppling och promenader.

Stadsdelen Salabacke har en rik historia och karaktäriseras av sin unika arkitektur. Här finns en blandning av olika typer av bostäder, från traditionella svenska trähus till moderna lägenhetskomplex. De äldre byggnaderna ger en historisk touch till området och skapar en speciell atmosfär.

Närservice

Salabacke är även känt för sin närhet till Uppsala universitet och Akademiska sjukhuset, vilket gör det till en attraktiv plats för studenter och forskare att bo och arbeta. Den nära kopplingen till universitetet ger området en ung och livlig atmosfär, med många kaféer, restauranger och butiker som är inriktade på studentlivet.

Kommunikationer

Förutom den livliga atmosfären och det kulturella utbudet har Salabacke också bra kommunikationer och enkel tillgång till andra delar av Uppsala. Det finns välutvecklade bussförbindelser och cykelvägar som gör det enkelt att ta sig runt och utforska staden.

Övrigt området

Det finns också en stark känsla av gemenskap i Salabacke. Det arrangeras regelbundet olika evenemang och aktiviteter som lockar både boende och besökare. Det kan vara allt från lokala marknader till musikfestivaler och konstutställningar. Det finns också flera idrottsanläggningar och fritidsaktiviteter som gör att människor kan hålla sig aktiva och engagerade i samhället.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

SALABACKE - Johannesbäcksgatan 93 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus