50
Till salu
BJÖRKLINGE - Juvansbo 37A - BJÖRKLINGE

Stilrent gavelradhus med en känsla av lyx och fantastiskt fint läge i Juvansbo!

Bostadsrättslägenhet 5 rok 124 kvm 6 423 kr/mån 2 995 000 kr
Intresseanmälan
Juvansbo 37A 2 995 000 kr
Intresseanmälan

Stilrent gavelradhus med en känsla av lyx och fantastiskt fint läge i Juvansbo!

Bland slående vacker natur ca 20 km från centrala Uppsala finner ni detta eleganta och moderna gavelradhus i 2-plan med alla bekvämligheter som önskas för en bekväm vardag. Här får ni det bästa av två världar - kombinationen av den trygghet det innebär att ingå i en bostadsrättsförening samt den mysiga radhuskänslan som är svårslagen!

Boarean om 124 kvm har trivsamma och ljusa sällskapsytor med ca 3 meter i takhöjd på hela entréplanet med stora fönsterpartier med vy mot den lugna och rogivande utsikten på husets baksida. Entréplanet erbjuder en stenlagd uteplats på husets framsida i öst med morgonsol - Perfekt för morgonkaffet! Vidare från uteplatsen kommer du in i hallen med bra förvaringsmöjligheter i flertalet garderober, klädkammare/förråd, ett stilfullt kök i jordnära kulörer från Electrolux Home Sentens med gott om förvaring samt bra arbetsytor, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, duschrum samt vardagsrum med utgång till trädäcket som fortsätter runt husets gavel - Här är det enkelt att föreställa sig vilka härliga kvällar som kan komma att utspelas i goda vänners lag. En trappa upp finner ni husets privata del med tre sovrum i varierande storlekar, allrum (med möjlighet att gränsa av till ytterligare ett sovrum) samt badrum med badkar och takfönster. Här erbjuds högkvalitativa materialval som fönsterbänkar i carreramarmor, kompositsten på bänkskivor, parkettgolv, massiva innerdörrar och helkaklade badrum.

Det finns många fina kvalitéter med att bo i hus - grilla, njuta av långa soliga sommardagar eller bara släppa ut barnen på tomten, du parkerar bekvämt din bil i när anslutning till huset och möjlighet till extern förvaring finns i ett separat förråd.

Juvansbo ligger med ett bra pendlarläge för den bilburne då man har nära till E4:an påfart. Härifrån in till Uppsala tar det ca 20 minuter och Gränby köpcentrum nås på ca 15 min. Busshållplats finns även i närheten (nr 103). I närliggande Björklinge har du tillgång till affär, flertalet förskolor, låg- och mellanstadieskola, högstadium, fritidsgård samt idrottsföreningar med flera aktiviteter så som fotboll, längdskidor, ishockey, innebandy och tennis. Vid Långsjön, en av Upplands finaste badsjöar, erbjuds en mycket trevlig badplats med fin sandstrand och här finns kiosk, omklädningsrum, toaletter och badbryggor. På vintern ges här möjlighet till skridskoåkning, längdskidåkning och intill badet ligger även en skidbacke med lift som är öppen när vädret tillåter.

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2021
Rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
124 m²
Månadsavgift
6 423 Kr
(I månadsavgiften ingår sophämtning och snöröjning.)
Pris
2 995 000 Kr
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
1 806 026 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2022 och beräknats på andel i föreningen då andel av årsavgift saknas.)

Planlösning

ENTRÉPLAN::
På entréplanet möts du av en härlig känsla med ca 3 meter i takhöjd och stora fönsterpartier. Hela entréplanet har golvvärme.

- Entréhall:
Här välkomnas du av en hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder i platsbyggda förvaringsskåp/garderober. Ljusgrått klinkergolv och vitmålade väggar.

- Köket:
Vidare från hallen når du till höger husets stilrena kök med rymlig matplats för ca 6-8 personer. Gott om förvaring i över- och underskåp med luckor i beige ton och arbetsbänk av komposit. Maskinellt utrustat med köksfläkt, induktionshäll, ugn, hel kyl och frys, diskmaskin och mikrovågsugn. Parkettgolv och vitmålade väggar.

- Vardagsrum:
Här möts du direkt av ett fantastiskt fint fönsterparti med utsikt över den härliga altanen, trädgården och mot den vackra naturen. Vardagsrummet är ljust och rymligt med öppna ytor där hela familjen får plats. Parkettgolv och vitmålade väggar.

- Duschrum:
Grå klinker på golvet som har golvvärme och vita helkaklade väggar. Utrustat med wc-stol, takdusch med infällbara glasväggar, handdukstork, handfat med kommod och spegel med belysning.

- Klädkammare/förråd:
Under trappan finns ett praktiskt förvaringsutrymme.

- Tvättstuga :
Tvättstuga med grå klinker på golvet och vitmålade väggar. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, luftvärmepump och ho.

ÖVERVÅNING - Sovrum 1:
Sovrum med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Förvaring från stor garderobsvägg. Parkettgolv och vitmålade väggar.

- Sovrum 2:
Sovrum med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Förvaring från en garderob. Parkettgolv och vitmålade väggar.

- Sovrum 3:
Sovrum med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Förvaring från garderobsvägg. Parkettgolv och vitmålade väggar.

- Allrum :
Allrum som med fördel kan delas av till ytterligare ett sovrum vid behov. Parkettgolv och vitmålade väggar.

- Badrum:
Grå klinker på golvet som har golvvärme och vita helkaklade väggar. Utrustat med badkar, handfat med vit kommod och spegelskåp med belysning ovan.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Härlig uteplats på husets baksida med lugnt och fint läge i väst med eftermiddags och kvällssol. Uteplatsen har en markis för skugga och bekvämlighet. På husets stenlagda framsida finns ytterligare en uteplats i öst med morgonsol.

Bilplats

Alla bostadsrätter har en parkering vid bostaden.

Utöver sin egna parkering finns ytterligare 25 stycken fri parkeringsplatser utan kostnad.

Kontrollerat: 2024-05-02

Byggnad/Storlek

1 ½ plan med snedtak, 124 kvm , 5 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2021

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Värmepump-frånluft

TV- och internetanslutning

TV: Tv via fiber
Internetanslutning: Fiber finns indraget, leverantör väljs via Global Connect (tidigare IP-Only)

Övriga utrymmen

Bostaden har ett stort förråd som ligger nära intill huset. Gemensam sophantering i föreningen.

Lägenhetsnummer

1

Ekonomi

Pris: 2 995 000 kr . Månadsavgift: 6 423 kr. I månadsavgiften ingår sophämtning och snöröjning. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 2,68%.

Driftkostnad summa: 1 508 kr/mån
El: 886 kr/mån
Samfällighet: 460 kr/mån
Försäkring: 162 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2022-09-28. Förbrukning: 33 kWh/kvm år. Energiprestanda primärenergital: 59 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Föreningen

Namn: Juvansbo I Uppsala 1
Ekonomi: Föreningens ekonomi förvaltas av Stenbo Kvarter AB. Medlemskapshandlingar skickas till brf:s mejl. Föreningen höjde avgiften senast 1 juni 2023, inga fler planerade eller beslutade avgiftshöjningar. Kontrollerat: 2024-05-14
Renoveringar:
Mittenbostadsrätterna kommer att få skärmtak över entréer ganska omgående.
Kontrollerat: 2023-12-06
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

BJÖRKLINGE - Juvansbo 37A - BJÖRKLINGE

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus