50
Till salu
ROSENDAL - Betty Petterssons gata 9 - UPPSALA

Boende med allt du behöver ett stenkast från Stadsskogen!

Bostadsrättslägenhet 1 rok 30 kvm 2 291 kr/mån 1 690 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Betty Petterssons gata 9 1 690 000 kr
Intresseanmälan

Boende med allt du behöver ett stenkast från Stadsskogen!

Komplett, modernt boende med gedigna detaljer belägen i attraktivt kvarter med restauranger, caféer och direkt närhet till parkområde och stadsskogen.

På andra våningen med balkong i kvällssolen och utsikt med den lugna innergården skapar du ditt hem i denna smarta och moderna lägenhet. På en mindre yta kan du möblera med säng i sovalkov, soffa och matbord. Tycker du om att laga mat? Här har du ett fullt utrustat och platsbyggt kök som går i sobra toner och där en exklusiv bänkskiva i sten blir en vacker detalj. Vidare har lägenheten målade väggar och tak i en matt vit kulor, vitpigmenterat ekplankgolv och naturliga detaljer i ek som bland annat ramar in de stora fönsterpartierna från golvet som ger utsikt både mot innergården och det närliggande naturområdet intill kvarteret. Badrummet andas hotellkänsla och tar in bostadens sobra nyanser i kakel ock klinker som blandas med varma toner av ek. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare.

För förvaring finns ett förråd i källaren.

Brf Prefekten är en välskött förening bestående av 87 stycken lägenheter, allt från 1 rok till 3 rok. För föreningens medlemmar finns ett takterrass med bord och stolar att nyttja och som du når via hissen upp till våning 5. Föreningen har även vårstädning på gården (frivillig) och vid jul kan man vara med och sätta upp julgranen och samtidigt umgås med grannarna på glöggminglet.

Den här bostaden är verkligen något alldeles extra för dig som söker en mindre bostad i ett natur- och stadsnära område där du kan njuta av moderna kvarter som blandas med bostäder, mysiga restauranger och parker. I Rosendal finns både ICA och Hemköp, bank och populära USIF som erbjuder gym, tennis- och paddelbanor. För dig som vill ta en löptur finns hela Stadsskogen ett stenkast bort. Till Uppsala City tar du dig med cykel på 10 minuter där du kan njuta av Uppsalas stadsliv med shopping, kultur och nöjen.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
Ludvig Tidblom
Fastighetsmäklare
Ludvig Tidblom ludvig.tidblom@riksmaklaren.se
073-925 47 60

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2020
Rum
1 rum och kök
Boarea
30 m²
Månadsavgift
2 291 Kr
(I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten, bostadsrättstillägg samt sophantering. Individuell mätning av El som debiteras efter faktisk förbrukning 4 ggr per år i efterskott.)
Pris
1 690 000 Kr (eller bud)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
424 965 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2022/2023.)
Våningsplan
2 av 5
Hiss
Ja

Planlösning

HALL:
Entré till hall med plats för dina ytterkläder vid hatt- och skohylla samt i garderob.

KÖK & VARDAGSRUM:
Från hallen kommer du direkt in i de öppna ytorna mellan kök och vardagsrum där du får plats med både säng, soffa och bord. Fönster från golvet och utgång till balkong, med utsikt över den trevliga innergården och dessutom med en glimt mot parkområdet intill gör detta rum ljust och luftigt. Inredningen i köket kommer från Christian Helleröd design och är platsbyggt med helintegrerade vitvaror som delad kyl/frys diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn och spisfläkt. Luckor i en ljus sober nyans och bänkskiva i sten. Vidare är väggar och tak målade i en helmatt vit kulör vilket tillsammans med det vitpigmenterade golvet och detaljer i naturoljad ek skapar en harmonisk atmosfär i bostaden.

BADRUM:
Badrummet är helkaklat i en ljus, crémefärgad ton med klinker på på golv och väggar samt fina detaljer av trä. Här finns tvättställ med kommod som har luckor i trä, spegelskåp med belysning, vägghänd toalett, dusch med takdusch. Här finns även dina egna tvättmöjligheter med torktumlare och tvättmaskin.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Mysig balkong i västerläge med utsikt över innergården och med en glimt mot parken som ligger intill kvarteret.

Bilplats

Föreningen har inga egna parkeringsplatser.
Föreningen hänvisar till parkeringshuset dansmästaren. Möjlighet att köpa till el-laddning finns. Kostnad (1200 kr/mån) för vanlig plats och (2000 kr/mån) för el-plats.

Byggnad/Storlek

30 kvm , 1 rum och kök . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2020

Byggnadssätt

Ventilation: Mekanisk till- och frånluftsventilation.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Föreningen använder sig av IP-only, där boende själv får teckna sitt abonnemang. Detta ingår inte i avgiften utan är en kostnad som den boende får stå för.

Övriga utrymmen

Ett källarförråd tillhör lägenheten.

Lägenhetsnummer

B1109

Ekonomi

Pris: 1 690 000 kr (eller bud). Månadsavgift: 2 291 kr. I avgiften ingår: Värme, kall- och varmvatten, bostadsrättstillägg samt sophantering.
Individuell mätning av El som debiteras efter faktisk förbrukning 4 ggr per år i efterskott. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare.

Driftkostnad summa: 500 kr/mån
Försäkring: 500 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2023-01-27. Energiprestanda primärenergital: 67 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Föreningen

Namn: Brf Prefekten
Om föreningen: Föreningen äger fastigheten Uppsala Kåbo 64:2 i Uppsala kommun med adress Betty Petterssons gata 9 och Prefektgatan 8. Fastigheten består av en huskropp med två separata uppgångar med 5 våningar utöver bottenplan. Föreningen upplåter 87 st lägenheter med bostadsrätt samt 1 st lokal med hyresrätt.

Kommunikationen i föreningen är bra via Boappa. Föreningen har även en facebook-sida.
Ekonomi: Föreningen förvaltas av Mediator AB. Vid frågor kontakta avgifterhyror@mediator.se eller 018-681460. Efter samtal med styrelsen så kommer en avgiftshöjning mest troligt att ske med tanke på ränteomläggning i april. De vet ej med hur mycket denna höjning kommer innebära och troligtvis sker det mot sommar/hösten 2024. (Kontrollerat 2024-03-13).
Renoveringar:
2021: OVK-besiktning
2023: Tvåårsbesiktning. Radonmätning (Godkänt)
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: Ett källarförråd tillhör varje lägenhet.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

ROSENDAL - Betty Petterssons gata 9 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus