50
RM+
KUNGSGÄRDET - S:t Johannesgatan 36A - UPPSALA

Första lägenheten, eller för studenten som vill ha nära till allt?

Bostadsrättslägenhet 1 rok 33 kvm 2 600 kr/mån 1 550 000 kr
Intresseanmälan
S:t Johannesgatan 36A 1 550 000 kr
Intresseanmälan
Image
Image

Första lägenheten, eller för studenten som vill ha nära till allt?

Här bor du i en trivsam, välplanerad och mycket ljus etta, med öppen planlösning. Stora fönsterpartier och en fransk balkong gör att det är ett härligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Bostaden är belägen på högsta våningen i huset.

Bostaden har en modern öppen planlösning med fransk balkong i härligt läge. Stilrent kök med platsbyggd matplats och helkaklat badrum med förberett för tvättmaskin. Bra förening där bredband ingår i månadsavgiften och det finns gratis parkering för föreningens medlemmar!

35 st gemensamma p-platser på gården. Parkeringskort erhålles utan kostnad från föreningen.

Detta är ett perfekt boende för studenten, för dig som köper din första lägenhet eller för dig som bara vill bo nära City med närhet till de flesta av universitetets institutioner, uteliv, service och kommunikationer. Här bor du i perfekt läge med promenadavstånd till Ekonomikum, mataffärer, restauranger och city. Även nära till härlig natur i både Hågadalen, Stadsskogen och Stabbyskogen med sina fantastiska promenad- och joggingstråk.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Ludvig Tidblom
Ansvarig mäklare
Ludvig Tidblom ludvig.tidblom@riksmaklaren.se
073-925 47 60
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2004
Rum
1 rum och kök
Boarea
33 m²
Månadsavgift
2 600 Kr
(I månadsavgiften ingår värme, vatten (varmt och kallt), tv och internet.)
Pris
1 550 000 Kr
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
264 360 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2022.)
Våningsplan
5 av 5
Hiss
Ja

Planlösning

Hall:
Rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter. Parkettgolv och ljusa väggar.

Badrum:
Helkaklat badrum med vita väggar, blå dekorrand och ljusblått klinkergolv. Här finns en duschhörna, wc och tvättställ. Förberett för installation av tvättmaskin (det finns också tvättstuga finns i husets bottenplan).

Kök:
Köket har skåpinredning med vita luckor. Vitt kakel bakom arbetsytorna. Gott om plats för matberedning. Bänkskivor av laminat, rostfri diskbänk. Maskinell utrustning: spis, spisfläkt samt kyl och frys. Längs ena väggen i rummet ligger en rad med skåp: garderober, linneskåp samt städskåp.

Allrum:
Ett barbord avdelar köket från resten av rummet. Rummet har ett stort fönsterparti med fransk balkong i mitten. Parkettgolv och ljusa väggar. Här finns det

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Det finns 35 st parkeringsplatser som är gratis.
Föreningen har en egen parkering där särskilt parkeringstillstånd krävs. Dessa tillstånd tillhör lägenheten och ska därmed lämnas till nästa ägare vid en överlåtelse. Alla lägenhet har ett parkeringstillstånd men då antalet platser inte är lika många som antalet lägenheter så finns ingen garanti/särskild parkeringsplats till varje enskild lägenhet.

Byggnad/Storlek

33 kvm , 1 rum och kök . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2004

Lägenhetsnummer

356

Ekonomi

Pris: 1 550 000 kr . Månadsavgift: 2 600 kr. I månadsavgiften ingår värme, vatten (varmt och kallt), tv och internet. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2 292 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,89169%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-03-26. Energiprestanda primärenergital: 121 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Brf Kandidaten
Om föreningen: Förening består av tre hus, S:t Johannesgatan 36A-C med sammanlagt 105 lägenheter. Husen byggdes under 2003-2004.
Läs mer på föreningens hemsida:
http://www.brfkandidaten.se
Ekonomi: Förvaltas av SBC. Föreningen kommer förmodligen att höja avgiften med ca 7% till sommaren 2024. Detta är inget som är spikat än. Kontrollerat: 2024-03-05
Renoveringar:
2010-2011 - Hissar och tak har renoverats
2014: Bytte kopplingar mellan stamledningar och lägenheter i hus A.
2014: Bytt låssystem.
2016: Ny belysning i trappor och korridorer
2017: Ny belysning utomhus mot söder
2019-2020: Målning utvändigt, bottenvåningen
2020: Nytt låssystem med nytt bokningssystem för tvättstugorna
2023: Godkänd OVK

Det är inte planerat för någon större investering eller reparation under 2024 som kan komma att påverka månadsavgifterna, installationen som sker just nu ingår i föreningens uppdaterade underhållsplan som sträcker sig till och med 2039.

Kontrollerat: 2024-01-18
Överlåtelseavgift: 2292 kr
Pantsättningsavgift: 1146 kr
Övrigt: Nyckelhantering: Certego, Fyrislundsgatan 68.
Beställning av extra nyckel: tillverkas av Certego mot uppvisandet av giltig legitimation, medtag den nyckel som ska kopieras.
Mäklaren väljer själv om säljaren skall överlämna till mäklaren för att sedan överlämna dessa till köparen eller om säljaren lämnar sina nycklar till Certego så får köparen hämta nycklarna där.
Fr o m utbytet av låssystem är den fulla uppsättningen 4 st nycklar och 3 st låsbrickor, Sedan kan säljaren själv ha beställt extranycklar men då skall Certego veta hur många uppsättningar det finns.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

KUNGSGÄRDET - S:t Johannesgatan 36A - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus