50
Till salu - Sön 28/4 kl 13:00-13:30
Centrala Knivsta - Trunstavägen 7 - KNIVSTA

1:a med 10 minuter till Uppsala! Bo bekvämt som student eller när du flyttar hemifrån!

Bostadsrättslägenhet 1 rok 27 kvm 2 578 kr/mån 950 000 kr
Intresseanmälan
Trunstavägen 7 950 000 kr
Intresseanmälan

1:a med 10 minuter till Uppsala! Bo bekvämt som student eller när du flyttar hemifrån!

Den här ettan ger dig allt du behöver i ditt boende. Att man sedan har nära till Knivsta station där det finns pubar, restauranger och ett gym gör inget. Du går dit på 8 minuter och därifrån tar du dig med tåg in till Uppsala på 10 minuter och på 28 minuter in till Stockholm! Även två matvaruaffärer ligger på bekvämt gångavstånd.

Man välkomnas in i en hall där du har plats för att hänga av dig ytterkläder och även tre rejäla garderober varav en används som städskåp. Rummet genomsyras av ljus då bostaden ligger på andra våningen med härlig utsikt över villabebyggelse och natur. Det sobra köket från Marbodal är modernt och här finns allt du behöver. Kyl och frys samt diskmaskin är integrerade i skåpinredningen vilket är mycket stilfullt. Integrerade spotlights ovan bänken ger ett fint ljus. Duschrummet är väl tilltaget och har lite spa-känsla.

Rummet ger dig möjlighet att inreda exakt som du vill ha det, till exempel med en loftsäng för att skapa mer golvutrymme. Idag finns många fiffiga lösningar för att skapa ett hem på liten yta som passar just dig.

Förening har en stor gemensam takterrass som ger dig en fenomenal utsikt och inbjuder till samvaro eller bara för att njuta av sol och värme. Loftgången vid lägenhetens entré är också en stor fördel. Den ger dig en extra plats att koppla av på och kanske socialisera med grannar eller bara njuta av en kopp kaffe.

Knivsta är ett område som expanderar och ligger med ett bra läge om du exempelvis jobbar på Arlanda. Du når Arlanda på 10 minuter med bil. Här kan du läsa mer om Knivsta https://knivsta.se/. En kommun som är på uppsving!

Varmt välkommen på visning av en lägenhet som passar många!

Visa mer
Anna Lindholm Eriksson
Ansvarig mäklare
Anna Lindholm Eriksson anna.lindholm@riksmaklaren.se
073-0635364
”Snyggt, proffsigt och trevligt är mina ledord.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2018
Rum
1 rum och kök
Boarea
27 m²
Månadsavgift
2 578 Kr
(Värme och vatten)
Pris
950 000 Kr
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
311 142 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2022.)
Våningsplan
2 av 5
(Två trappor upp.)
Hiss
Ja

Planlösning

Hall:
Hall med ljust laserat parkettgolv som sedan löper genom hela bostaden. Hatthylla och tre garderober. Ljust målade väggar.

Allrum:
Ett rum som du med fördel kan möblera med både säng, soffa och skrivbord. Ljust laserat parkettgolv och vitmålade väggar. Stort fönster med fint ljusinsläpp och härlig utsikt mot låg villabebyggelse och natur.

Kök:
Sobert kök från Marbodal i grått med integrerad diskmaskin, spishäll (induktion), varmluftsugn. Inbyggd mikrovågsugn och spisfläkt (ftx). Integrerad delad kyl och frys. Bänkskiva i ljus laminat. All maskinell utrustning från Electrolux.

Duschrum:
Helkaklat duschrum med vitt kakel och vitt golvklinker. Här finns en kombitvättmaskin som både tvättar och har inbyggd torktumlare. Dusch med duschväggar i glas. Tvättställ med kommod, med gott om plats till förvaring. Badrumsspegel. WC. Element.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Det finns totalt 37 platser, varav 18 är via arrende.
Kostnad: 450-500 kr/mån.
Kö: Det är nästintill ingen kö i dagsläget för en plats på Trunstavägen 21 (Arrende).
Kontrollerat: 2024-02-23

Kösystemet och aviseringen hanteras av Botema. För att ställa sig i kö till parkeringen mailar medlemmen info@botema.se.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 27 kvm , 1 rum och kök . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2018

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber via IP-Onlys öppna nät. Medlem tecknar internetleverantör själv.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett externt förråd i anslutning till lägenhetens entré.

Lägenhetsnummer

038

Ekonomi

Pris: 950 000 kr . Månadsavgift: 2 578 kr. Värme och vatten. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,8942%.

Driftkostnad summa: 254 kr/mån
El: 154 kr/mån
Försäkring: 100 kr/mån
Kommentar: Föreningen har ett gemensamt abonnemang för hushållsel. Föreningen debiterar efter individuell mätning.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2020-04-14. Energiprestanda primärenergital: 90 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Föreningen

Namn: Brf Terrasshusen 1 i Knivsta
Om föreningen: Föreningen registrerades 2015 och under våren 2018 färdisgställdes de två fastigheterna på Trunstavägen 5 respektive 7. Husen består av 102 st fina och välplanerade 1:or och 2:or. Antalet 1:or är 80 st och tvåor är det 22 st, storleken är ca 27 respektive 41 kvm.

Alla lägenheter har entréterrass och många har även en balkong. Samtliga materialval är av hög kvalitet och med en genomtänkt planlösning. En gemensam takterrass för samvaro och fester finns i hus nummer 7.

Föreningens närmaste granne är Terrasshusen 2 i hus nummer 9 och 11. Det är en separat bostadsrättsförening men med många likheter, gemensamma intressen och ytor som Brf Terrasshusen 1.
Ekonomi: Föreningens ekonomi sköts av Botema Fastighets AB. info@botema.se, 08 - 32 74 60 Besöks-/Postadress: Vretenvägen 13 171 54 Solna Inga planerad avgiftshöjning för 2024. Kontrollerat: 2024-02-22
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: Nyckelhantering: Säljaren ansvarar själv för samtliga nycklar och tags. Låssystemet ligger hos Lås&Säkerhetsservice i Uppsala, de kan se hur många nycklar som tagits ut men de hanterar inte in/utlämning.

Medlemskapsansökan skickas till styrelsen samt ekonomisk förvaltares mejl som hanterar ansökan digitalt: brfterrasshusen1@gmail.com samt info@botema.se

Allmänt om området

Knivsta är ett område som expanderar och ligger med ett bra läge både för dig som pendlar till Uppsala eller Stockholm. Här kan du läsa mer om Knivsta: https://knivsta.se/. En kommun som är på uppsving!

Det finns restauranger, pub och gym samt en fin badplats och elljusspår i närområdet.

Närservice

På gångavstånd finns två stora matvaruaffärer och du går med lätthet in till centrum i Knivsta där all tänkbar service finns.

Kommunikationer

Här kan du välja mellan att åka buss eller tåg. Knivsta station ligger på nära gångavstånd från lägenheten.

Det tar ca 8 min att gå till stationen från lägenheten.

Visa mer

Visningar

28

Sön 28/4 kl 13:00-13:30

Boka dig gärna på visning via Riksmäklarens hemsida. Gör du det får du hela beskrivningen direkt till din mobil. Varmt välkommen!

Anmäl mig

Karta

Centrala Knivsta - Trunstavägen 7 - KNIVSTA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus