50
Till salu
Centrala Knivsta - Centralvägen 38 - KNIVSTA

Central välplanerad lägenhet på 32 kvm utrustad med det mesta man behöver!

Bostadsrättslägenhet 1 rok 32 kvm 3 392 kr/mån 989 000 kr
Intresseanmälan
Centralvägen 38 989 000 kr
Intresseanmälan

Central välplanerad lägenhet på 32 kvm utrustad med det mesta man behöver!

En mysig 1:a, genomgående modern och ljus stil! Här bor du centralt med matbutik, gym, restauranger, caféer, salonger och Systembolaget på kort gångavstånd. Pendla med tåg? Tågstationen ligger väldigt nära så utmärkt läge att tågpendla till både Uppsala och Stockholm. Pendla med bil? Nära till E4:an!

Detta är en luftig lägenhet med möjlighet till större yta genom en skåpsäng som lätt går att fälla undan. Kök i modern stil och utrustad med både kyl/frys, diskmaskin, spishäll, ugn och bra förvaring. Här finner du också golvyta till ett matbord för flera gäster. I anslutning till köket finner du skjutdörrar i glas för att komma ut på balkongen, där du har ett mysigt läge ut mot innergården. Rymligt badrum med dusch, vägghängd WC och tvättmaskin.

I föreningen finns var sitt förråd till respektive lägenhet, tvättstuga och samlingslokal. P-plats i carport går att hyra (sep kö).

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2014
Rum
1 rum och kök
Boarea
32 m²
Månadsavgift
3 392 Kr
(I avgiften ingår värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. Kostnad för el + 33 kr fast avgift och varmvatten tillkommer och debiteras individuellt fyra gånger per år. Tillkommer 200 kronor för gruppavtal med bredband 100/10, fast telefoni och TV grundutbud.)
Pris
989 000 Kr
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
302 726 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2022.)
Våningsplan
2 av 4
Hiss
Ja

Planlösning

HALL: Ljus hall med förvaring i två fasta garderober i ljusgrått och en hatt- och skohylla i borstat stål. Bra ljusinsläpp från fönstret ovanför ytterdörren. Ljusa väggar.

RUM: Stort rum med ljust trägolv och plats för både matmöbler, soffgrupp och säng i praktiskt sängskåp. Bra förvaringsmöjligheter i skåp längs ena väggen som en snygg inredningsdetalj. Ljust målade väggar.

KÖK: Modernt kök med mörkgråa skåpluckor. Diskbänk i rostfritt stål. Integrerad kyl/frys, diskmaskin, ugn och glaskeramikhäll. Härligt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och skjutdörr ut till balkongen.

DUSCHRUM: Stort badrum med vit kakelliknande våtrumspanel på väggarna och mörkgrå våtrumsmatta. Här finns en rymlig dusch med glasvägg, handdukstork, vägghängd toalett, handfat och tvättmaskin. Belysning via spottar i taket och väggarmatur ovan spegel.

BALKONG/UTEPLATS: Balkong med utsikt mot föreningens innergård. Plats för mindre cafémöbel.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Föreningen har 23-elplatser, fn. 575 kr/mån. (Kö till dessa).

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 32 kvm , 1 rum och kök . Areauppgift enligt brf/förvaltaren . Byggnadsår: 2014

TV- och internetanslutning

TV: Via Comhem, ingår i angiven avgift
Internetanslutning: Via Comhem, ingår i angiven avgift.

Lägenhetsnummer

B303

Ekonomi

Pris: 989 000 kr . Månadsavgift: 3 392 kr. I avgiften ingår värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. Kostnad för el + 33 kr fast avgift och varmvatten tillkommer och debiteras individuellt fyra gånger per år. Tillkommer 200 kronor för gruppavtal med bredband 100/10, fast telefoni och TV grundutbud. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2018-09-27. Energiprestanda primärenergital: 148 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Brf Eda 1
Om föreningen: Föreningen består av fyra sammanbundna huskroppar innehållande 124 bostadslägenheter upplåtna med bostadsrätt samt två lokaler som hyrs ut kommersiellt.
Ekonomi: Föreningens ekonomiska förvaltare är Mediator. Föreningen gjorde en justering av avgiften vid årsskiftet. Ingen ny höjning är planerad. Om inget särskilt händer kommer en översyn att genomföras till nästa årsskifte i samband med budgetarbetet. Kontrollerat: 2024-02-21
Renoveringar:
Installation av solceller - ska tas ställning till om det ska installeras eller ej. Utbyggnad av inpasseringssystem kommer att genomföras under första kvartalet år 2022. Alla dörrar till allmänna utrymmen kommer att förses med taggläsare (RCO). Även brandtrapporna kommer att förses med taggläsare så att dessa kan användas.Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: För delat ägandeskap gäller att den som bor i lägenheten ska äga:10% VId andrahandsuthyrning ska giltiga skäl finnas. Föreningen tar ut en avgift om 10% av PBB/år av medlem för uthyrning i andrahand enligt stadgarna.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Centrala Knivsta - Centralvägen 38 - KNIVSTA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus