50
RM+
SÄVJA - Ölandsresan 3A - Uppsala

Boende med egen uteplats mot gården i välhållen lägenhet!

Bostadsrättslägenhet 3 rok 82 kvm 5 882 kr/mån 2 235 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Ölandsresan 3A 2 235 000 kr
Intresseanmälan

Boende med egen uteplats mot gården i välhållen lägenhet!

Boende i markplan med egen uteplats i söderläge mot innergården och en trevlig planlösning som är genomgående i huset. Lägenhetens 82 kvm fördelar sig på en hall med gott om plats för förvaring i en hel garderobsvägg med skjutdörrar. Rymligt vardagsrum med utgång till uteplats mot den trevliga innergården. I delvis öppen planlösning mot vardagsrummet finns köket som har stilren inredning med vita skåpluckor och fullständig maskinell utrustning. Vidare finns två sovrum samt rymligt helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående fin och välhållen lägenhet som fortfarande ger känslan av att vara ny med genomgående ekparkettgolv och ljusa målade väggar. Till lägenheten hör ett förråd i källaren.

Brf Linneas Utsikt är en förening som ger det lilla extra till sina medlemmar och erbjuder ett fullt utrustat gym, bastu, gästrum, festlokal samt hobbyrum. Till detta tillkommer en gemensam takterrass ovanpå huset som får nyttjas av de boende. På innergården finns lekyta och grillplats. Här bor du bekvämt med allt som ett nyare hus har att erbjuda, hiss, garage, cykelförråd och där allt är välordnat och fräscht.

Som boende på Ölandsresan 3A har du goda kommunikationer genom belysta cykelbanor till city och via bussar med flera linjer och täta turer (var 10onde minut). I närområdet finns även god service i form av närhet till förskolor, skolor, livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, bibliotek m.m. Sävja ligger ca 6 km från centrala Uppsala och är känt för sina vackra naturomgivningar och möjlighet till ett rikt friluftsliv. Från city tar det ca 10 minuter med bil. Området ligger även strategiskt placerat i förhållande till E4.ans påfarter som tar dig norr- och söderöver. Den som söker lugnet förflyttar sig snabbt till Lunsenskogen, ett naturreservat där Upplandsleden passerar över barrskogsklädda marker och som vintertid blir till fina skidspår. Söker man en aktiv fritid finns utegym vid Sävja IP, skidåkning utför samt pulka i närbelägna Sunnerstabacken, samt skridskor, bad, fiske och segling vid populära Ekoln.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2018
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
82 m²
Månadsavgift
5 882 Kr
(I månadsavgiften ingår värme och vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer 143 kr/mån för grundutbud för TV-kanaler, bredband och telefoni via Tele2.)
Pris
2 235 000 Kr (eller bud)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
997 633 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2022.)
Våningsplan
1 av 6
(BV)
Hiss
Ja

Planlösning

HALL:
Rymlig hall med gott om förvaring i hel garderobsvägg med skjutdörrar. Grått klinker på golvet och ljusa vägggar.

VARDAGSRUM:
Vidare från hallen kommer du in i vardagsrummet som har utgång till trivsam uteplats mot innergården. Vardagsrummet har ljusa väggar och ekparkettgolv.

KÖK:
Trivsamt kök med stilren skåpinredning som har vita släta luckor, vitt kakel ovan bänkskiva i grå laminat. Maskinellt utrustat med diskmaskin, spisfläkt, hällspis, inbyggd ugn, hel kyl och frys. Köket har ekparkettgolv och ljust grå väggar.

SOVRUM 1:
Lägenhetens största sovrum med plats för dubbelsäng. Ljust grå väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM 2:
Ett sovrum med plats för enkelsäng. Ljust grå väggar och ekparkettgolv.

DUSCHRUM:
Rymligt helkaklat duschrum med vita väggar och grå/svart klinker på golvet. Utrustat med duschhörna som har infällbara väggar, handdukstork, tvättställ med kommod som har vita luckor spegelskåp med belysning. Här finns även tvättmaskin och torktumlare under praktiskt bänkyta med överskåp för förvaring.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Trivsam uteplats i härligt söderläge som ger sol hela dagen och med fint läge mot innergården.

Bilplats

47 garageplatser. Kostnad: 950kr/mån. Kö: 6 personer.
45 utomhusparkeringar. Kostnad: 380kr/mån. Kö: 8 personer.
10 elbilsladdare i garaget och 10 elbilsladdare utomhus. Kostnad: 1150 kr respektive 580 kr + förbrukningskostnad.
Kontrollerat: 2024-02-19

Byggnad/Storlek

82 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2018

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Föreningen har tecknat ett gemensamt gruppavtal för grundutbud av TV-kanaler, fast telefoni och bredband (100/10 Mbit/s) som levereras av Tele2. Obligatorisk kostnad på 143 kr i månaden.

Lägenhetsnummer

411

Ekonomi

Pris: 2 235 000 kr (eller bud). Månadsavgift: 5 882 kr. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer 143 kr/mån för grundutbud för TV-kanaler, bredband och telefoni via Tele2. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,996%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-12-23. Energiprestanda primärenergital: 119 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Linneas Utsikt 1
Om föreningen: BRF Linneas utsikt 1 i Uppsala är en äkta bostadsrättsförening med 121 lägenheter i Uppsala. Föreningen bildades år 2016. Lägenheterna finns i storlekar från 34 och upp till 101 kvm.
Ekonomi: Föreningens ekonomi sköts av Sweax AB, Fålhagsleden 55, 753 23 Uppsala Ingen planerad avgiftshöjning i nuläget. Kontrollerat: 2023-07-04
Renoveringar:
Då husen är relativt nybyggda så finns det inga nuvarande planer på några renoveringar.
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: Nyckelhantering: Uppsala Värdeskydd Teknik AB, Hyttögatan 7, 752 28 Uppsala

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

SÄVJA - Ölandsresan 3A - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus