50
Till salu - Tis 23/7 kl 17:30-18:00
LUTHAGEN - Stabby allé 7B - Uppsala

Bostadsrättslägenhet 1 rok 40,2 kvm 2 530 kr/mån 1 775 000 kr (högstbjudande)
Intresseanmälan
Stabby allé 7B 1 775 000 kr
Intresseanmälan

Med perfekt läge i lugna kvarter med närhet till både naturen och Uppsalas stadskärna finns nu möjlighet att bosätta sig i denna rymliga och trivsamma etta med ett stort kök och stor balkong med fint läge. Här bor du i ett lugnt och grönskande område i attraktiva Luthagen, endast några minuters cykeltur till Ekonomikum, city, mataffär mm.

En optimal bostad för dig som söker en mindre bostad eller en rymlig studentlägenhet. Den tilltalande planlösningen fördelar sig på en rymlig hall med bra förvaring, kök med matplats invid fönsterparti, duschrum samt ett generöst rum med plats soffa, mediamöbel och sängplats. Från rummet finns utgång till lägenhetens rymliga balkong med solsäkert läge.

Brf Myrmarken ligger mitt i Luthagen med närhet till Stabbyskogen. Adresserna är Stabby Allé 3, 5 och 7 A-C och består av 55 lägenheter och 3 hyreslokaler. Här finns fin välskött innergård med grill- och lekplats. I avgiften till föreningen ingår internet, värme, kall- och varmvatten. Låg belåning i föreningen.

Vid Mimmi Ekholms plats finns matbutik, apotek, gym, restauranger och café. Vidare i kvarteren har du flera kvarterskrogar och matbutiker. Ekonomikum och nationer på promenadavstånd samt cykelavstånd till övriga universitetsinstitutioner. Goda kommunikationer för dig som pendlar till Stockholm med bil så har du närhet till påfart för E4:an samt att du cyklar till Uppsalas centralstation på endast 15 minuter. Gillar du att motionera och promenera, eller åka längdskidor finns den uppskattade Stabbyskogen runt hörnet. Gångavstånd till city samt bra bussförbindelser med

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Rum
1 rum och kök
Boarea
40,2 m²
Månadsavgift
2 530 Kr
(I avgiften ingår värme, varm- och kallvatten, bostadsrättstillägg, kabel-tv och bredband.)
Pris
1 775 000 Kr (högstbjudande)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
43 327 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2022.)
Våningsplan
1 av 3

Övrig Information

Bilplats

Föreningen hyr ut parkeringsplatser: 16 p-platser med el-plint för 100 kr/mån, 14 p-platser utan el-plint för 50 kr/mån, 16 p-platser i kallgarage för 275 kr/mån. Kö: 1-5 personer i kö beroende på parkeringstyp. Kösystem tillämpas och sköts av SBC.
Kontrollerat: 2024-04-12

Byggnad/Storlek

40,2 kvm , 1 rum och kök . Areauppgifter enligt bostadsföreningen

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Ansluten till kabel-tv, internet och IP-telefoni via Comhem/Tele2. Grundutbudet av tv-kanaler samt 100/10 Mbit/s ingår i månadsavgiften. Samtalsavgifter på IP-telefoni tillkommer.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Lägenhetsnummer

6092

Ekonomi

Pris: 1 775 000 kr (högstbjudande). Månadsavgift: 2 530 kr. I avgiften ingår värme, varm- och kallvatten, bostadsrättstillägg, kabel-tv och bredband. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,20373%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-03-27. Energiprestanda primärenergital: 123 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Brf Myhrmarken
Om föreningen: Brf Myhrmarken med adresserna Stabby Allé 3, 5, 7A-C ligger mitt i Luthagen med nära till både Stabby skogen och nya området runt Mimmi Ekholms plats.
Ekonomi: Föreningens förvaltning sköts av SBC. Föreningen höjde avgiften med 6% fr o m 1 april 2024. Inga fler planerade eller beslutade avgiftshöjningar. Kontrollerat: 2024-04-12
Renoveringar:
1997: Delvis stamrenovering
2002: Renovering av fasad.
2002: Renovering av balkonger.
2006: Installation av säkerhetsdörrar.
2007: Nya maskiner till tvättstugan.
2011: Renovering hissar.
2016: Byte av golv i hissar, kodlås till ytterdörrar, målning och lackning av ytterdörrar, spolning av stammar.
2017: Montering fågelskydd takfot, ny belysning soprum, reparation lekplats, betongrearationer, slutför åtgärder i skyddsrum enligt föreläggande från MSB.
2018: Översyn och åtgärd av tak och hängränning, Åtgärder av ventilation i hus 7 till följ av OVK, Asfaltering av garageplan samt runt hus 7, Isolering av vind mot gavellägenheter 7A samt 7C, Renovering inklusive ny ventilation vid fönsterparti vid balkonger.
2018-2019: Åtgärder samt ventilation i hus 7 till följ av OVK.
2021: Byte av låscylindrar, Inspektion av elkulvert, översyn och åtgärder av tak och hängrännor.
2022: Byte fasadbelysning, byte tvättmaskiner, Renoveringar/byte garageportar, bytt cirkulationspump i undercentral, målning skyddsrum samt förråd.
2023: Renovering lekutrustning.

Planerad underhåll:
2023-2024: Stamrenovering gjord 1996. Dock gjordes då ej ej de kök som vetter mot trapphusen, och dessa kommer renoveras med start detta år (2023) eller tidigt 2024.
2024: Vid behov OVK.
2025: byte elcentral vid behov, byte fasadbelysning.

Kommande renoveringar:
Utredning av stamrenovering i de lägenheter vars kök vetter mot trapphusen pågår. Detta arbete kommer troligtvis att startas 2024 eller 2025.

Föreningen har även vid senare tillfälle fått rekommendation att se över ventilation i 7A och 7C då självdraget har något för låg kapacitet, detta jobbar föreningen med i nuläget och troligtvis kommer någon form av meknisk frånluft installeras under hösten
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: FÖRRÅD: Alla lägenheter har ett eget vindsförråd. Finns ytterligare förråd att hyra i källaren, men är lång kö till dessa.

NYCKELHANTERING:
Samtliga nycklar ska lämnas in hos Certego innan tillträde av säljarna och kvitteras ut av köparna efter tillträde.

Allmänt om området

Luthagen är en vacker och charmig stadsdel belägen i Uppsala, Sveriges fjärde största stad. Med sin unika karaktär och historiska atmosfär är Luthagen känt för att vara en av stadens mest eftertraktade bostadsområden.

Stadsdelen har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1800-talet då den började utvecklas. Idag finns det fortfarande tydliga inslag av den traditionella arkitekturen från den tiden, med många vackra trähus och pittoreska gator som ger området en genuint charmig atmosfär.

En av de mest framträdande funktionerna i Luthagen är dess närhet till Uppsala universitet, vilket gör det till ett populärt val bland studenter och akademiker. Många studentbostäder och lärosäten finns inom bekvämt gångavstånd, vilket ger en ungdomlig och livlig atmosfär till området.

Luthagen har också ett rikt utbud av grönområden och parker, vilket ger invånarna möjlighet att njuta av naturen och koppla av utomhus. Bland de mest kända parkerna finns Luthagens esplanad, en vacker allé som sträcker sig genom stadsdelen och erbjuder en trevlig plats för promenader och picknickar.

Sammanfattningsvis är Luthagen i Uppsala en charmig och levande stadsdel med en unik kombination av historisk arkitektur, grönområden och närhet till universitetet. Dess attraktiva egenskaper gör det till en attraktiv plats att bo i för både studenter och familjer som söker en pittoresk och bekväm livsstil.

Närservice

Stadsdelens geografiska läge gör att den också har enkel tillgång till stadens centrala delar och alla dess bekvämligheter. Här finns ett brett utbud av restauranger, kaféer och butiker som tillgodoser invånarnas behov.

Kommunikationer

Det finns också goda kommunikationsförbindelser, vilket gör det enkelt att ta sig runt i och utanför stadsdelen.

Visa mer

Visningar

23

Tis 23/7 kl 17:30-18:00

Välkommen på visning

Anmäl mig

Karta

LUTHAGEN - Stabby allé 7B - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus