50
Till salu - Sön 3/3 kl 13:10-13:40
LINDBACKEN - Vitmossvägen 205 - UPPSALA

Näst intill nytt radhus, fint läge med fri utsikt mot naturen och samtliga garantier kvar!

Bostadsrättsradhus 5 rok 99 kvm 3 627 kr/mån 3 490 000 kr
Intresseanmälan
Vitmossvägen 205 3 490 000 kr
Intresseanmälan

Näst intill nytt radhus, fint läge med fri utsikt mot naturen och samtliga garantier kvar!

Söker du ett prisvärt och praktiskt radhus för familjen på lugn gata med ett fritt läge mot natur på husets baksida? På Vitmossvägen 205 erbjuds härliga öppna sällskapsytor i kök, vardagsrum och matplats i öppen planlösning med utgång till en härlig uteplats och trädgård med kvällssol. På husets framsida finns plats för en bil. På baksidan finns ett förråd.

Radhuset håller en hög standard med toner hämtade från naturen med köksinredning från Marbodal, kakel i glaserad keramik och bänkskiva i bohusgranit. Beigea klinkerplattor i entrén och i de båda duschrummen där även samma kakel som i kök också finns. Köket har gott om förvaring och är utrustat med vitvaror från Siemens. På det övre planet erbjuds tre sovrum samt ett allrum och husets ena duschrum med komfortvärme och tvättmöjligheter.

Brf Skogsbrynet är uppfört av Blooc och består av 24 radhus om och just detta hus flyttades in i mars 2023. Föreningen är nu igång med eget styrelsearbete och en hemsida med information både för köpare och medlemmar har gjorts ordning. Dessutom har denna förening en räntegaranti från byggherren som sträcker sig ytterligare ett par år fram i tiden vilket ger ett bidrag till föreningen för ökade räntekostnader. Ett extra plus är också att garantier såsom garantibesiktning, garanti på vitvaror och värmepump fortfarande finns kvar.

Lindbacken är en väletablerad stadsdel som växt fram under de senaste 10 åren där stor möda har lagts på att skapa en miljö för hela familjen. Skola från FK till åk 5 och 4 förskolor är byggda i anslutning till områdets parker. Intill skolan finns en Idrottshall som ger plats åt många aktiviteter för områdets barn. Här finns även ICA butik med generösa öppettider och ett bra utbud samt postutlämning. Nu har också Handelsbyn invigts med Vårdcentral, Apotek, Restaurang Lindbacken, gym mm.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystadens galleria och vidare till Uppsala City.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2023
Rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
99 m²
Månadsavgift
3 627 Kr
Pris
3 490 000 Kr
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
903 890 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2022.)

Planlösning

ENTRÉPLAN: HALL:
Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Hallen har klinker på golvet (likt badrum) samt vita väggar.

KÖK:
Intill hallen finns ett stilsäkert kök från Marbodal med luckor i grön nyans, underlimmad diskho, bänkskiva i bohusgranit. Ovan bänkskiva finns kakel i glaserad keramik i stående sättning. Maskinellt utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn, spisfläkt, kyl och frys i fullhöjd. Samtliga vitvaror från Siemens.

VARDAGSRUM:
Härligt vardagsrum som kombineras med matrum. Här är fri utsikt genom stora fönsterpartier till husets baksida som är fint belägen mot naturområde. Här finns utgång till altan på baksidan med kvällssol på somrarna. Vita väggar samt vitlaserat ekgolv.

DUSCHRUM:
Lyxigt duschrum med klinker på golvet som fortsätter från hallen och väggkakel i glaserad keramik (likt köket) samt målade väggar i ton av sand. Badrummet är utrustat med handfat med kommod i grön nyans från Svedbergs. Spegel och pendelarmatur från Blooc, duschvägg (badkar ryms här om så önskas) och toalett. Här finns även husets frånluftsvärmepump beläget bakom ett stilrent drapperi och intill finns praktisk plats för förvaring.

FÖRRÅD:
Under trappan upp till övervåningen finns en praktisk yta för förvaring.

ÖVRE PLAN. ALLRUM:
I direkt anslutning till trappan når du ett trevligt allrum. Här finns ett möjlighet att göra ett fjärde sovrum om så önskas. Rummet har vita väggar och vitlaserat ekgolv.

SOVRUM 1:
Ett sovrum för föräldrarna som rymmer dubbelsäng. Gröna väggar samt vitlaserat ekgolv. Tre garderober med överskåp.

SOVRUM 2 & 3:
Mysiga sovrum för barnen, den ena beläget mot Vitmossvägen och det ändra är beläget mot naturen på baksidan. Rummet har ljusa målade väggar och vitlaserat ekgolv.

DUSCHRUM:
Här finns lika inredning som entréplanets duschrum med det stilrena kaklade utförandet, kommoden och spegeln. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Uteplats i trätrall

Bilplats

Plats för en bil på husets uppfart.

Byggnad/Storlek

2 plan, 99 kvm , 5 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2023

Byggnadssätt

Fönster: 3 glas-isoleringsglas. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Övrigt.

Lägenhetsnummer

5

Ekonomi

Pris: 3 490 000 kr . Månadsavgift: 3 627 kr. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 3,633%.

Driftkostnad summa: 1 225 kr/mån
El: 1 000 kr/mån
Försäkring: 225 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Energiklass: B.

Föreningen

Namn: Brf Skogsbrynet Lindbacken
Om föreningen: Skogsbrynet är utformat med fokus på att skapa variation och lyfta fram varje enskild bostads unika kvalitéer. Samtidigt som kvarterets genomarbetade struktur ger området ett sammanhållet uttryck.

Kvarteret bryts upp i huslängor om tre till fyra stads- radhus där klackningarna mot gatan skapar olika sollägen, varierade förgårdar och bakgårdar och ger varje hus unika kvalitéer. Skogsbrynet får en sober färgssättning med skiftningar från en dov ljus beige till en gulaktig grön och en mörkare blågrå kulör som väver samman de klackade husen och skapar trivsamma gaturum. Taken och plåtdetaljerna får en bänkande ljusgrå kulör och ger kvarteret med modern men tidlös känsla.

Husen erbjuder generösa planlösningar med rumsligheter som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Bostäder med tyngdpunkt på det sociala livet och bostäder det går att växa i.

I föreningen finns det totalt 25 radhus varav 10 är på 124 kvm och 15 är på 99 kvm.
Ekonomi: Föreningens ekonomiska förvaltare är Larom Redovisning. Styrelsen ska ha medlemskapsansökan. Föreningen har beslutat att höja avgifterna med 10% fr o m 1 april 2024. Kontrollerat: 2024-01-31
Renoveringar:
Nytt
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr

Visa mer

Visningar

03

Sön 3/3 kl 13:10-13:40

Välkommen att anmäla dig till visning via mäklarens hemsida!

Anmäl mig

Karta

LINDBACKEN - Vitmossvägen 205 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus