50
Såld
CENTRUM - Kålsängsgränd 1B - UPPSALA

Bostadsrättslägenhet 2 rok 73,3 kvm 5 901 kr/mån 2 250 000 kr Slutpris 2 250 000 Kr
Kålsängsgränd 1B 2 250 000 kr

Välplanerad lägenhet om 2 rok belägen i Citynära Kungsängsliljan.

Planlösningen fördelar sig på kök, sovrum, vardagsrum samt badrum. Genomgående fint parkettgolv i vardagsrum med utgång balkong samt sovrum, plastmatta i kök, hall och badrum. Ljusa väggar.

Här bor man mycket centralt och du kan njuta av centrala Uppsalas stora utbud av restauranger, caféer, service, apotek samt gågatans shopping och det rika kultur- och nöjeslivet runt knuten. Bekvämt gångavstånd in till Uppsalas resecentrum.

På bottenvåningen i föreningens fastighet finns flertalet gemensamma utrymmen som nyttjas av medlemmarna mot en serviceavgift på 1400kr/person och månad. Här finns restaurang, bibliotek med dagstidningar, motionslokal med bastu och dusch, tv-rum, sällskapsrum, biljardbord, hobby och hobbyrum, datarum, syrum med vävstol, sällskapsrum med tv och pentry, två gästrum med pentry, närbutik, brevlåda för utgående post, soprum för sophantering och grovsopor, 2 st cykelrum i markplan. Även flertalet aktiviteter finns att delta i för den som önskar. Ett lägenhets förråd ingår och finns i källaren.
Läs gärna mer på: https://brf-kungsangsliljanuppsala.se

Välkommen på visning!

Visa mer
Thomas Lüllmaa
Ansvarig mäklare
Thomas Lüllmaa thomas.lullmaa@riksmaklaren.se
070-591 65 36
”I slutändan handlar det om att ta hand om människor – vilket är något som jag och mina medarbetare strävar efter dagligen.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1985
Rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea
73,3 m²
Månadsavgift
5 901 Kr
(Värme, vatten, kabel-tv och tvättstuga.)
Pris
2 250 000 Kr
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
221 701 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2022.)
Våningsplan
2 av 5
Hiss
Ja

Planlösning

HALL:
Rymlig hall med bra förvaring. Ljusa väggar och parkettgolv.

VARDAGSRUM:
Vardagsrum med plats för soffgrupp samt matgrupp. Ljusa väggar och parkettgolv. Från vardagsrummet når du även balkongen.

SOVRUM:
Stort sovrum som rymmer en större säng och annat möblemang. Tapetserade väggar och parkettgolv.

KÖK:
Ljust kök med mycket förvaring i lådor och skåp. Utrustat med kyl/frys, spis, fläkt. Köket rymmer ett större matbord. Ljusa väggar och parkettgolv.

BADRUM:
Badrum med vita väggar och våtrumsmatta. Utrustat med WC, handfat, spegelskåp, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Föreningens parkeringsplatser (20 varav 9 i garage och 11 med eluttag) fördelas enligt ett kösystem. Garageplats 850:-/mån och uteplats 550:-/mån. Platser finns även för reducerad avgift enligt servitut i intillliggande parkeringshuset Grimhild (fn. 1200:-/mån). Laddstolpar finns i närheten.

Byggnad/Storlek

73,3 kvm , 2 rum och kök, varav 1 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 1985

TV- och internetanslutning

TV: Tele2
Internetanslutning: Fibernät via Telia

Lägenhetsnummer

13

Ekonomi

Pris: 2 250 000 kr . Månadsavgift: 5 901 kr. Värme, vatten, kabel-tv och tvättstuga. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,98213%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2018-03-22. Energiprestanda primärenergital: 102 kWh/kvm och år. Energiklass: D.

Föreningen

Namn: Brf Kungsängsliljan
Om föreningen: Kungsängsliljan består av två bostadshus innehållandes 97 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 3 lokaler med hyresrätt. Finns på adressen Kålsängsgränd 1 och Östra Ågatan 73 A-E.
Ekonomi: Ekonomisk förvaltaren: Simpleko Teknisk förvaltning: HSB Boservice AB Den 1 januari 2024 höjdes avgifterna med 7%. Ingen ytterligare höjning är planerad. Kontrollerat: 2024-01-17 Samtidigt höjdes serviceavgiften till 1400 kronor, och kupongavgiften för måltid till 50 kronor.
Renoveringar:
Föreningen har en ambitiös underhållsplan (fönsterrenoveringar, nya fläktaggregat med kylfunktion mm).
Kontrollerat: 2024-01-17
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr

Visa mer

Karta

CENTRUM - Kålsängsgränd 1B - UPPSALA

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus