50
Till salu
NORBY - Tryffelvägen 45 - UPPSALA

Nytt pris! Etagelägenhet i Norby om fem rum och kök med en perfekt planlösning!

Bostadsrättslägenhet 5 rok 116 kvm 8 075 kr/mån 2 875 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Tryffelvägen 45 2 875 000 kr
Intresseanmälan

Nytt pris! Etagelägenhet i Norby om fem rum och kök med en perfekt planlösning!

Nytt pris! Etagelägenhet i ett av Uppsalas populäraste områden med underbara Hågadalen straxt intill bostaden. Närhet till förskola, skola och mataffär samt kommunikationer gör denna bostad till något alldeles speciellt, förutom att det är en etagelägenhet om 116 kvm med fyra stycken sovrum.

Du kommer in i en fin hall med klädkammare. Hallen leder vidare in i det ljusa vardagsrummet där du når den underbara balkongen som har ett skyddat läge med trädkronorna inpå. På detta plan av lägenheten finns även ett renoverat helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt köket med en generös matplats och två stycken bra sovrum med gott om förvaring. Den ljusa trappan i vardagsrummet leder dig upp till etagevåningen där du hittar två rejäla sovrum samt ett renoverat duschrum. I båda sovrummen har du fantastiska fönster och högre takhöjd som ger en härlig rymd i rummen.

Perfekt boende för barnfamiljen eller villasäljaren som söker ett lättskött boende.

Här bor du som sagt granne med vackra Hågadalen och kan dra nytta av alla dess fördelar - vintertid kan du kliva i skidorna utanför ytterdörren och stava iväg till intilliggande skidspår. Naturreservatet erbjuder även otaliga promenad- och cykelvägar. Här kan du plocka blåbär, hallon, lingon och kantareller. I skogen finns även ett elljusspår. Vid kanten av skogen finns det ett utegym för den riktigt träningsvillige. Flertalet lekparker ligger nära, såsom populära Murkelparken och Skivlingsparken. Service finns vid Svamptorget med mataffär, blomsterhandel, pizzeria och bageri. Trots att det är nära naturen är det ändå nära till Uppsala centrum via lokalbussar, cykel genom Stadsskogen eller med bil. På föreningens gård finns en nyanlagd terrass/uteplats för alla att nyttja - perfekt för en grillkväll med nära och kära! Persienner finns i alla fönster i lägenheten, förutom i ett på övre plan.

Ett förråd om ca 7 kvm tillhör lägenheten och ligger i samma byggnad som bostaden. Föreningen har en nyrenoverad bastu som kommer väl till pass efter en skidtur i Hågadalen.

Lägenheten kommer att komma ut till försäljning i mitten av april, med inflyttning omgående, så visa intresse redan nu så kontaktar jag dig direkt när visning är möjlig.

Visa mer
Anna Lindholm Eriksson
Ansvarig mäklare
Anna Lindholm Eriksson anna.lindholm@riksmaklaren.se
073-0635364
”Snyggt, proffsigt och trevligt är mina ledord.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1992
Rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
116 m²
Månadsavgift
8 075 Kr
(I månadsavgiften ingår: vatten, bostadsrättstillägg, kabel-TV (grundutbud Tele 2). Värmekostnad på värme om 1 075 kr/mån tillkommer på hyran.)
Pris
2 875 000 Kr (eller bud)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
678 642 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2022 och beräknats på andel i föreningen då andel av årsavgift saknas.)
Våningsplan
2 av 3
(Entré till lägenheten på boendevåning 2 (en trappa upp) och sedan har lägenheten en egen trappa till våning 2 av lägenheten.)

Planlösning

Hall:
En fin och öppen hall med klädkammare. Grå klinker med golvvärme och ljusa väggar. Hatthylla.

Vardagsrum:
Hela vardagsrummet är ommålat 2013. Då byttes även golvet och ny ekparkett lades in med nya golvsocklar. Vita fina väggar som gör rummet ljust och fint. Utgång till balkongen som ligger i ett sydvästligt läge.

Kök:
Kök med rejäl matplats där man med enkelhet kan sitta 8-10 personer. Skåpinredning från Ikea i ek. Bänkskivor i laminat (år 2022). Grönt kakel som stänkskydd. Stora delar av köket är renoverat 2010 då både skåpstommar och luckor byttes ut samt nytt kakel. Spis med induktionshäll och varmluftsugn (2021) och spisfläkt (2004). Diskmaskin (2021). Kyl och frys (2007). Microvågsugn (2014). Ny ekparkett 2010 med limmade fogar med vattentätt lim. Ljus tapet.

Sovrum 1 nedre plan:
Det som idag är föräldrasovrum ligger i anslutning till köket och har en stor dragdörrsgarderob som rymmer mycket. Ekparkett och ljus tapet. Fönster ut mot den mysiga och lummiga gården.

Sovrum 2 nedre plan:
Bra sovrum med ljusgrå väggar och ekparkett. Används idag som arbetsrum.

Duschrum nedre plan:
Ljust helkaklat duschrum som renoverades 2014 då golvvärme också installerades. Ny duschhörna med takdusch sattes även in. Nytt tvättställ med kommod samt blandare (IKEA) även de från 2014. Wc. Vädringsfönster. Tvättmaskin (2017) och Torktumlare (2014).

Sovrum 3 övre plan:
Stort sovrum som renoverades 2018 med ljus tapet och parkettgolv. Två garderober.

Sovrum 4 övre plan:
Generöst sovrum som målades om 2023. Parkettgolv och två garderober.

Duschrum övre plan:
Helkaklat duschrum i blå nyanser på kakel och klinker. Dusch, handfat och wc samt handdukstork (ej el). Golvvärme (el).

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Underbar balkong som ligger uppe bland trädkronorna vilket ger ett fint värme- och insynsskydd under vår, sommar och höst. Gott om plats för flera att sitta och njuta. Ligger i ett fint sydvästligt läge.

Bilplats

Föreningen har totalt 173 stycken parkeringsplatser.

105 p-platser med el. Kostnad: 200 kr/mån. Finns lediga parkeringar.
68 garageplatser. Kostnad: 350 kr/mån. Ingen kö.
Kontrollerat: 2024-03-05

Renovering

Förutom all renovering som nämnts i objektsbeskrivningen så har även alla dörrar i lägenheten bytts ut för ca 7- 8 år sedan. Nya trösklar i sovrummen på etagevåningen samt ett av sovrummen nere (2022).
Nya plaströr under handfatet på våning 2. Nya trösklar i duschrum uppe.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 116 kvm , 5 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 1992

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster isoler.

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Leverantör kabel-TV: Tele 2
Leverantör Internetanslutning: Tele 2
Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften. Bredband tecknar medlem själv.

Övriga utrymmen

I föreningen finns ett pingisrum. Föreningen har dessutom tillgång till en bastu via Trädgårdsstadens samfällighetsförening. Cykelförråd finns i huset samt stor tvättstuga 2 trappor ned.

Lägenhetsnummer

202132002-0095

Ekonomi

Pris: 2 875 000 kr (eller bud). Månadsavgift: 8 075 kr. I månadsavgiften ingår: vatten, bostadsrättstillägg, kabel-TV (grundutbud Tele 2). Värmekostnad på värme om 1 075 kr/mån tillkommer på hyran. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,86574%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2020-12-17. Energiprestanda primärenergital: 108 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Brf Riksbyggen Uppsalahus nr 32
Om föreningen: Föreningens fastigheter är bebyggda med 22 bostadsbyggnader i 2-5 våningar samt 29 byggnader för tvättstugor, förråd och garage. Föreningen upplåter 146 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenhet med hyresrätt.

Föreningen är delägare med 49,332% (sektion 1) och 45,587% (sektion 2) i nedanstående samfällighet. Trädgårdsstadens Samfällighetsförening antog stadgarna 2000-05-30. Föreningen förvaltar gemensamhetsanläggningen Norby ga:10 genom anläggningsbeslut i ärende Ck1 93/70028.
Gemensamhetsanläggningen består av kulvert för värme, varm- och kallvatten fram till fördelningsledningar, undercentral och avhärdningsrum med tillhörande utrustning, expedition med fastighetsskötarlokaler samlingslokal, bastu med omklädningsrum, allt beläget i källarplanet i hus 57. Vidare ingår mätenheter med utrustning för mätning av värme och vatten i hus 56, 59, 64 och 65, centralantennanläggning i hus 59 ink. ledningar fram till kopplings- plintar, traktor- garage i hus K 29, förråd och verkstad i hus K 26 samt plats för sandupplag omedelbart nordost om hus K 32. Konstverk tidigare placerad vid punkt 1-4 på situationsplan. Samfällighetens kostnader fördelas enligt uppdelning i sektion 1 och sektion 2. Sektion 1 innefattar kostnader för värme, varm- och kallvatten. Sektion 2 innefattar övriga kostnader.
Ekonomi: Ekonomisk förvaltare: Riksbyggen (Nymedlem) Avgiften för 2024 höjdes med 3%, exklusive värmetillägget. Inga fler beslutade avgiftsförändringar i dagsläget. Kontrollerat: 2024-04-02
Renoveringar:
2022: Byte av stolpar/stolparmaturer samt upprustning av uteplats.
2021: Renovering av tvättstugor
2018: Installation av ny utrustning i tvättstugorna
2016: Renovering vid behov av trapphus
2015: Målning snickerier
2014-2015: Renovering av fläktar
2013-14: Fasadrenovering (pågår fortfarande)
2009: Genomgång av ventilationssystemet
2008- Installation av motorvärmare
2007- Installation av ny utrustning i tvättstugorna samt rensning av avloppsleder.
2006 - Nya köksfläktar till alla bostäder.
2004- Byte köksfläktar, takrenovering på garage
2003- Målning snickerier

Pågående:
April 2024 kommer föreningen påbörja en renovering av yttertakets undersida.

Kommande renovering:
Uppföljning av radonmätning fortsätter. Brandsyn. Fortsatt planeringsarbete för elbilsladdning. Fortsatt förbättring av utemiljön. Planering för byte av låssystem och nycklar.

Kontrollerat: 2024-04-02
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: Föreningen har ingen nyckelhantering i samband med överlåtelsen.

Allmänt om området

Underbara Norby med närhet till Uppsala centrum och naturen är oslagbart nästan, vilket gör att området är ett av Uppsalas populäraste. Bra kommunikationer och närhet till påfart till E4:an via Kungsängsleden. Närhet till Vårdsätraviken för härliga bad.

Skolor i närområdet är Diamantens förskola och Malmaskolan. Det finns även på gångavstånd andra förskolor såsom bland annat Myggan och Ur & skur. Valsätraskolan och Bäcklösaskolan finns även de på nära håll.

Kommunikationer

Lokalbussar: Buss nr 7 (hållplats Björklundavägen) som avgår från Norbyvägen samt buss nr 11 som avgår från Vårdsätravägen (hållplats Martallsvägen).

Det finns även landsortsbussar som avgår från Vårdsätravägen.

Nära påfart ut på E4:an via Vårdsätravägen/Kungsängsleden.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

NORBY - Tryffelvägen 45 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus