50
Till salu
Almunge - Lillsjövägen 10A - ALMUNGE

Gavelradhus, omgiven av lummig natur!

Bostadsrättsradhus 3 rok 81,6 kvm 4 564 kr/mån 1 740 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Lillsjövägen 10A 1 740 000 kr
Intresseanmälan

Gavelradhus, omgiven av lummig natur!

Enplansradhus för paret som önskar bra pendlarläge till Arlanda, för lilla familjen eller för den som önskar flytta från den stora villan efter att barnen flyttat ut. Radhuset är beläget i det lugna kvarteret, Sjöhagen, med natursköna omgivningar strax norr om Almunge centrum.

Flexibelt tillträde.

Här erbjuds ett praktiskt gavelradhus med liten trädgårdstäppa och stor altan i eftermiddags- och kvällssolläge. Två sovrum varav ena är större, kök med matplats och gott om förvaring, arbetsyta samt rymligt vardagsrum som har plats för ytterligare matbord för större sällskap utöver soff- och TV-grupp. Badrum med separat rum för klädvård, förberett för tvättmaskin. I månadsavgiften ingår parkeringsplats.

Från orten erbjuds goda kommunikationer med busslinje 809 (går till Uppsala varje halvtimme under högtrafik) och linje 806 (går varje timme till Arlanda). Bra pendlarläge med endast 25 km till Uppsala, 35 km till Arlanda och 70 km till Stockholm.

Almunge är en levande bygd med mataffärer, vårdcentral, bensinmack, restaurang, förskola, skola (förskoleklass till åk 9), folktandvård samt idrottshall och simhall med gott om idrottsaktiviteter för barnen. I området finns även flera golfbanor och fina badsjöar. Almunge är utpekad i kommunens översiktsplan som en prioriterad tätort med en ramberedskap på ca 400 nya bostäder till år 2050. Museijärnvägen Lennakatten stannar i Almunge.

Varmt välkommen att boka in dig på visning eller anmäl ditt intresse för att bli kontaktad!

Visa mer
Sisela Rosman
Ansvarig mäklare
Sisela Rosman sisela.rosman@riksmaklaren.se
070-548 08 02
Ulrika Lööf
Fastighetsmäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
1969
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
81,6 m² (Uppgiften kan ej garanteras vara helt tillförlitlig)
Månadsavgift
4 564 Kr
(Parkeringsplats ingår i avgiften. Utöver månadsavgiften tillkommer schablonkostnad för VA och sophantering på 564 kr/mån.)
Pris
1 740 000 Kr (eller bud)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
696 548 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2023.)

Planlösning

Hall:
Hall med luftvärmepump och förvaring i inbyggda garderober varav ena är städskåp. Plats för förvaringsmöbel. Plastmatta och ljust målade väggar.

Kök:
Ljust arbetskök med fönster i två väderstreck varav ena vid matplatsen och andra vid diskhon med utsikt över ängar. Gott om arbetsyta på laminatbänkskiva och vitt kakel ovanför. Gott om förvaring i skåp och lådor i ljust material. Utrustat med kombinerad kyl/frys, spis med fläkt och plats för diskmaskin. Plastmatta på golv och ljust målade väggar. Matplatsen vid fönstret rymmer ca 4-6 pers.

Vardagsrum:
Rymligt vardagsrum med trägolv och ljust målade väggar. Gott om ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utgång till nybyggd altan och trädgårdstäppa i soligt sydvästläge samt utsikt över ängarna. I rummet finns gott om plats för soffgrupp, TV-möblemang samt ytterligare matbord för större sällskap. Även på altanen finns plats för loungemöbler och växter.

Sovrum 1:
Generöst sovrum med plats för dubbelsäng och 4-5 garderober längs med ena väggen. Fönster mot framsidans trädgårdstäppa. Plastmatta och ljust målade väggar.

Sovrum 2:
Här ryms skrivbord, säng och förvaringsmöbel. Fönster som vetter ut mot baksidan och lummig grönska. En inbyggd garderob. Plastmatta och ljust målade väggar.

Badrum och rum för klädvård:
Badrum med dusch, wc och handfat. Vädringsfönster. Här finns plats för badkar. Vidare finns ett separat rum för klädvård i direkt anslutning till badrummet. Här finns varmvattenberedare och tvättho. Här är det förberett för tvättmaskin och torktumlare och finns gott om plats för förvaring eller annan typ av klädvård. Plastmatta och våtrumstapet.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

På framsidan finns plattor upp till entrén och gräsmatta. Här finns plats för odlingar och uteplats i förmiddagssolen. Här finns även stort kallförråd. På baksidan finns nybyggd altan med plats för loungemöbler eller trevligt matbord för en middag i eftermiddags- och kvällssolen. Här finns även en liten trädgårdstäppa.

Bilplats

Det ingår en p-plats till radhuset.

Renovering

2022: Nya elradiatorer.
2022-2023: Nya luftvärmepumpar installerade.
2023: Fiber installerades.
2024: Nybyggd altan.

Byggnad/Storlek

1 plansradhus, 81,6 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt ekonomisk plan . Byggnadsår: 1969

Byggnadssätt

Fönster: 2-glasfönster. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luftvärmepump, direktverkande el

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Internetanslutning via Fiber

Övriga utrymmen

Rymligt tillhörande förråd på framsidan.

Lägenhetsnummer

A155-L10A-0107

Ekonomi

Pris: 1 740 000 kr (eller bud). Månadsavgift: 4 564 kr. Parkeringsplats ingår i avgiften. Utöver månadsavgiften tillkommer schablonkostnad för VA och sophantering på 564 kr/mån. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 5,90262%.

Driftkostnad summa: 2 407 kr/mån
Uppvärmning: 1 500 kr/mån
El: 507 kr/mån
Försäkring: 400 kr/mån
Kommentar: Det är schablonkostnader som är beräknade för genomsnittslägenheten på 76 kvm. Utöver detta tecknar bostadsrättshavaren själv för bredband/TV/telefoni.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Föreningen

Namn: Brf Almunge Radhus
Om föreningen: Föreningen består av en tvådelad fastighet med fem stycken enplansradhus med tre lägenheter i varje länge, 2,5 mil öster om Uppsala, i centrala Almunge.
Föreningen har 2 hyreslägenheter och 13 bostadsrätter om totalt 1 135 kvm. Byggnadernas totalyta är 1135 kvm.
Lägenhetsfördelning:
4 st 1 rok, 2 st 2 rok, 7st 3 rok och 2 st 4 rok.
Ekonomi: Föreningens ekonomiska förvaltare är SBC. Inga planerade eller beslutade avgiftshöjningar. Kontrollerat: 2024-05-17
Renoveringar:
2019: Vindarna tilläggsisolerades och brandtätades.
2020: Takbyte.
2022: El radiatorer - Stort antal nya installerade.
2022-2023: Värmepumpar - Nya pumpar installerade.
2023: Fiber installerades i samtliga lägenheter.

Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2022 och 2025.
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: Föreningen är medlem i Lillsjöns Vägsamfällighetsförening, med en andel på 35.5%.
Samfälligheten förvaltar skötsel av enskild väg Uppsala Almunge prästgård ga:1 enligt lagen (1973:1150) om förvaltning av samfälligheter (SFL).

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Almunge - Lillsjövägen 10A - ALMUNGE

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus