Såld
LÖTEN - Bellmansgatan 52 - Uppsala

Välplanerad 6:a med balkong mot gården och uthyrningsdel!

Bostadsrättslägenhet 6 rok 136 kvm 7 969 kr/mån Slutpris 2 800 000 Kr
Bellmansgatan 52
Image
Image
Image

Välplanerad 6:a med balkong mot gården och uthyrningsdel!

Vill du få ner din boendekostnad? Då bör du genast boka in dig på visning av denna 6:a om 136 kvm med uthyrningsdel!

Möjlighet till uthyrning med två separata ingångar från trapphuset gör lägenheten till ett optimalt boende för den som vill få ner månadskostnaden. Uthyrningsdelen gör boendet flexibelt efter behov och förutsättningar då det även kan nyttjas som tonårsdel, generationsboende eller kontorsdel för den egna företagaren.
Intill bostaden ligger förrådet som har ett fönster som ger ljusinsläpp.

Lägenhetens 136 kvm fördelar sig på ett kök med en stor matplats i anslutning till köksdelen. Här finns även garderobsutrymmen samt utrymme för en liten sitthörna eller skrivbord. Intill matplatsen finns en utgång till balkongen med ett lugnt och fint läge ut mot föreningens stora innergård. Intill köket ligger ett förråd som är förberett att omvandlas till en tvättstuga. Vidare erbjuder lägenheten ett rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp och 4 sovrum, varav det ena med en klädkammare. Här finns två stamrenoverade badrum med kakel på väggarna och samt en rymlig hall. Uthyrningsdelen består av ett pentry, 1 sovrum/rum samt ett stamrenoverat duschrum.

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skola, förskola, bra bussförbindelser och Heidenstams Torg med bra service samt matbutik strax intill. På behagligt cykelavstånd når du centrum samt Gränbystadens Galleria på ca 10 minuter. Här finns idrottsplaner, lekplatser och stora grönytor med obegränsade möjligheter för barnen att umgås!

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1966-67
Rum
6 rum och kök, varav 5 sovrum
Boarea
136 m²
Månadsavgift
7 969 Kr
(I månadsavgiften ingår fjärrvärme, varmt och kallt vatten, TV, telefoni och bredband 300/10.)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
262 286 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2022.)
Våningsplan
2 av 3

Planlösning

Entréhall:
Välkomnande hall med avhängning av ytterkläder. Korkmatta och ljusa väggar.

KÖK:
Arbetskök utrustat med med hel kyl och frys, diskmaskin, ugn med spishäll, fläkt och mikro. Plastmatta och ljusa väggar. I anslutning till köket finns matplatsen med plats för stort matbord med plats för ca 6 personer med plastmatta och ljusa väggar. Härifrån når du lägenhetens inglasade balkong med trätrall som har ett lugnt och ostört läge mot föreningens innergård i nordöst där du kan njuta av morgonsolen.

VARDAGSRUM:
Ljust och fint vardagsrum med plats för stor soffgrupp och annan möblemang. Parkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUM 1:
Rymligt master bedroom med plats för dubbelsäng och andra trivselmöbler. Bra förvaring i en stor klädkammare. Laminatgolv och ljusa väggar. Detta rum går även att ändra om så det tillhör uthyrningsdelen för att skapa en möjlighet till högre hyresintäkt.

SOVRUM 2:
Sovrum med ett lugnt läge in mot innergården, här finns plats för säng och andra trivselmöbler. Plastmatta och ljusa väggar

SOVRUM 3:
Sovrum mot innergården med plats för säng och andra trivselmöbler. Plastmatta och ljusa väggar.

SOVRUM 4:
Sovrum mot innergården med plats för säng och andra trivselmöbler. Plastmatta och ljusa väggar

Stort Duschrum:
Stamrenoverat badrum med kakel och plastmatta på golvet. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handfat med kommod samt spegelskåp med belysning ovan. Här finns även golvvärme och dragningar för installation av tvättmaskin.

Duschrum:
Stamrenoverat duschrum med kakel och plastmatta på golvet. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handfat med kommod samt spegelskåp med belysning ovan.

UTHYRNINGSDEL:
Pentry Pentry med diskho/bänk samt överskåp och lådor, kokplatta, fläkt samt liten kyl. Plastmatta och ljusa väggar. Sovrum 5/Rum Sovrum med plats för säng, soffa och andra trivselmöbler. Plastmatta och ljusa väggar. Duschrum Stamrenoverat duschrum med grå våtrumsmatta och vita kaklade väggar. Utrustat med dusch, wc, handfat samt spegel med belysning ovan.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Garage (ink motorvärmare): 320,-/mån
Garage med laddplats för elbil 470,-/mån samt avgift för den el man förbrukar
Motorvärmarplats: 300,-/mån
Parkeringsplats: 200,-/mån

I princip ingen kö till garage, lite längre kö till parkering. (Kontrollerat 2022-10-26).

För att hyra garage eller parkeringsplats med eller utan motorvärmare kontaktar man Kennet Fröberg, mail: kennet.froberg@hsb.se eller telefon: 018-18 00 00 (vardagar 8-16).

Byggnad/Storlek

136 kvm , 6 rum och kök, varav 5 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 1966-67

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Tele2
Internetanslutning: Tele2

Lägenhetsnummer

214

Ekonomi

Månadsavgift: 7 969 kr. I månadsavgiften ingår fjärrvärme, varmt och kallt vatten, TV, telefoni och bredband 300/10. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,4686%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2017-04-25. Energiprestanda primärenergital: 152 kWh/kvm och år. Energiklass: F.

Föreningen

Namn: Brf HSB 51 Bellman
Om föreningen: I föreningen finns det 255 bostäder, varav 9 st av dom är hyresrätter.
Ekonomi: Ekonomisk förvaltare: Upplands Boservice AB Föreningen kommer att höja avgiften med 1% från och med 2023-01-01. Kontrollerat (2022-10-26).
Renoveringar:
2013-15 - Stamrenovering
1988 och 1994 gjordes större underhåll.
Man har bl. a. bytt golvbrunnar samt kompletterat kakel i badrum, lagt om taket, bytt ut radiatorer (injustering av värme), byggt om ventilationen, bytt ut garageportarna samt även bytt ut fönster och balkongdörrar (2004/05).
Nya fläktar/ombyggnad av ventilation -05/-06.
Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr
Övrigt:

Visa mer

Karta

LÖTEN - Bellmansgatan 52 - Uppsala

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus