Till salu - Sön 3/12 kl 13:10-13:40
LINDBACKEN - Vitmossvägen 243 - UPPSALA

Gavelradhus med carport och utsikt över grönskande äng och natur!

Bostadsrättsradhus 5 rok 124 kvm 4 543 kr/mån 4 125 000 kr
Intresseanmälan
Vitmossvägen 243 4 125 000 kr
Intresseanmälan

Gavelradhus med carport och utsikt över grönskande äng och natur!

Tänk dig ett gavelradhus med snygg design, braskamin som värmer på kyliga höstkvällar, en härlig, stor trädgård att vistas i på sommaren och tre parkeringar varav en i carport! Då har du hittat rätt till detta välplanerade radhus uppfört 2022 med ett toppläge i Lindbacken. Här bor du i ytterkanten av Vitmossvägen vilket gör att du har fri utsikt mot äng och natur, dessutom ligger husen med en fin förskjutning intill varandra vilket gör att du får ett privat läge både på entrésida och baksida.

Här erbjuds nu den större modellen i föreningen som är 124 kvm vilket gör att du får mer utrymme i hall, kök, sovrum och badrum. Vardagsrummet är inrett med braskamin och ett platsbyggt skrivbord och här finns utgång med dubbeldörrar mot baksidan till den 35 kvm stora altanen. På övervåningen i det stora sovrummen hittas ett extra utrymme som med fördel kan användas som walk-in-closet. Dessutom har du ett vackert takfönster som sprider ljus i trappen och allrummet på övervåningen.

Detta hus med bästa gavelläge har en av de större tomterna. Här ges möjlighet att vistas i en riktigt härlig trädgård på sommaren där barnen kan leka på gräsmattan som omgärdas av häckar av Avenbok.

När du kliver in i huset möts du av en sober färgsättning med inspiration hämtad från skog och natur. Köket från Marbodal går i grön ton och här finns bänkskiva i Bohusgranit. Den gröna färgen återfinns även i trappan till övervåningen där du möts av ett allrum samt tre sovrum och badrum med tvättmaskin och torktumlare. På entréplanet finns hall med plats för ytterkläder, ett kök i anslutning till vardagsrum samt ett rymligt badrum.

Brf Skogsbrynet är uppfört av Blooc och består av 24 radhus om 99 eller 124 kvm och var färdigt för inflytt från november -22 till mars -23. Föreningen är nu igång med eget styrelsearbete och en hemsida med information både för köpare och medlemmar har gjorts ordning. Dessutom har denna förening en räntegaranti från byggherren som sträcker sig ytterligare ett par år fram i tiden vilket ger ett bidrag till föreningen för ökade räntekostnader.

Lindbacken är en väletablerad stadsdel som växt fram under de senaste 10 åren där stor möda har lagts på att skapa en miljö för hela familjen. Skola från FK till åk 5 och 4 förskolor är byggda i anslutning till områdets parker. Intill skolan finns en Idrottshall som ger plats åt många aktiviteter för områdets barn. Här finns även ICA butik med generösa öppettider och ett bra utbud samt postutlämning. Nu har också Handelsbyn invigts med Vårdcentral, Apotek, Restaurang Lindbacken, gym mm.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystadens galleria och vidare till Uppsala City.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2022
Rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
124 m²
Månadsavgift
4 543 Kr
Pris
4 125 000 Kr
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
1 132 975 Kr
(Uppgiften baseras på föreningens årsredovisning 2022.)

Planlösning

ENTRÉPLAN: HALL:
När du kliver in i huset möts du av en sober färgsättning med inspiration hämtad från skog och natur. Hall med klinker i beige ton och plats för att hänga upp ytterkläder.

KÖK:
Köket är från Marbodal och av hög kvalitet speciellt ritat av Blooc. De vackra kulörerna på luckorna som går i grön ton möter noggrant utvalda material som skapar en harmonisk och enhetlig känsla. Här finns bänkskiva i Bohusgranit. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp. Maskinellt utrustat med vitvaror från Siemens med induktionshäll, spisfläkt, hel kyl och frys, samt integrerad diskmaskin.

VARDAGSRUM:
En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till en sen helgfrukost med familjen, såväl som långa middagar med vänner. Här finns en fin kamin med utvändig skorsten och ett platsbyggt skrivbord för läxläsning eller hemmakontor. Från vardagsrummet finns utgång med dubbeldörrar mot baksidan till den 35 kvm stora altanen.

DUSCHRUM:
Intill hallen finns ett rymligt duschrum med fönster. Helkaklat i ljusa beiga toner med klinker på golvet. Utrustat med spegel med pendelbelysning, tvättställ med kommod, toalett, dusch som skärmas av med vägg. Här finns även plats för värmepump bakom ett draperi där det även finns plats för förvaring. Spotlights i taket.

FÖRRÅD:
Under trappen finns ett praktiskt förråd som rymmer både dina städredskap som familjens alla ytterkläder och skor.

ÖVERVÅNING/ALLRUM:
En vacker trappa i mörkt grön nyans leder upp till övervåningen och dess allrum. I taket ovan trappen finns ett trevligt fönster som sprider fint ljus, både i trappen och till allrummet. Önskas fyra sovrum i huset går allrummet att dela av.

SOVRUM 1:
Rymligt föräldrasovrum beläget mot baksidan av huset med den härliga utsikten över äng och natur. Fem inbyggda garderober samt ingång till klädkammare.

SOVRUM 2 & 3:
Fina sovrum till barnen, ett beläget mot Vitmossvägen och det andra beläget mot baksidan. Det ena sovrummet har två fasta garderober.

BADRUM:
Här möts du av en skön spakänsla med kakel och klinker i samma nyanser som på entréplanet. Här finns badkar, tvättställ med kommod, spegel med belysning och toalett. Praktiska tvättmöjligheter med tvättmaskin och torktumlare under bänkyta som kan användas både till av vika tvätt och till en bra plats för skötbordet. Ovan bänkytan finns två överskåp. Spotlights i taket.

YTSKIKT:
Huset har genomgående vitmålade väggar och parkettgolv och vitlaserad ask.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Altan om 35 kvm med ett fantastiskt fint läge med utsikt mot äng och natur. På baksidan kommer sommarsolen fram på kvällen och på förmiddagen. Möjlighet till uteplats finns också på framsidan och här är solen hela dagen.

Bilplats

Plats för bilen finns i carport samt plats för 1-2 bilar på uppfart framför carporten.

Byggnad/Storlek

2 plan, 124 kvm , 5 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt ekonomisk plan . Byggnadsår: 2022

Byggnadssätt

Fönster: 3 glas-isoleringsglas. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Nibe Luftvärmepump F730

Övriga utrymmen

Förråd finns på husets baksida.

Övrigt

Telia Öppen Fiber (valfri leverantör).

Lägenhetsnummer

23

Ekonomi

Pris: 4 125 000 kr . Månadsavgift: 4 543 kr. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 4,5505%.

Driftkostnad summa: 2 941 kr/mån
El: 2 158 kr/mån
Försäkring: 244 kr/mån
Övrigt: 539 kr/mån
Kommentar: Övrigt är Sector Alarm.

Föreningen

Namn: Brf Skogsbrynet Lindbacken
Om föreningen: Skogsbrynet är utformat med fokus på att skapa variation och lyfta fram varje enskild bostads unika kvalitéer. Samtidigt som kvarterets genomarbetade struktur ger området ett sammanhållet uttryck.

Kvarteret bryts upp i huslängor om tre till fyra stads- radhus där klackningarna mot gatan skapar olika sollägen, varierade förgårdar och bakgårdar och ger varje hus unika kvalitéer. Skogsbrynet får en sober färgssättning med skiftningar från en dov ljus beige till en gulaktig grön och en mörkare blågrå kulör som väver samman de klackade husen och skapar trivsamma gaturum. Taken och plåtdetaljerna får en bänkande ljusgrå kulör och ger kvarteret med modern men tidlös känsla.

Husen erbjuder generösa planlösningar med rumsligheter som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Bostäder med tyngdpunkt på det sociala livet och bostäder det går att växa i.

I föreningen finns det totalt 25 radhus varav 10 är på 124 kvm och 15 är på 99 kvm.
Ekonomi: Föreningens ekonomiska förvaltare är Larom Redovisning. Inga kända avgiftsförändringar i dagsläget. (Kontrollerat 2023-10-13)
Renoveringar:
Nytt
Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr

Visa mer

Visningar

03

Sön 3/12 kl 13:10-13:40

Varmt välkommen att anmäla dig till visning via mäklarens hemsida!

Anmäl mig

Karta

LINDBACKEN - Vitmossvägen 243 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus