50
Såld
SÄVJA - Ölandsresan 3C - UPPSALA

2:a med toppläge i Linneas Utsikt och en fantastisk balkong om 13 kvm!

Bostadsrättslägenhet 2 rok 49 kvm 3 365 kr/mån 1 595 000 kr Slutpris 1 580 000 Kr
Ölandsresan 3C 1 595 000 kr

2:a med toppläge i Linneas Utsikt och en fantastisk balkong om 13 kvm!


Fast Pris - Först till kvarn!
På toppen av byggnaden, med en magnifik balkong på 13 kvadratmeter, finner du denna väldisponerade och lockande tvårumslägenhet i det populära Linneas Utsikt! Balkongen förvandlas till en frodig oas under sommarhalvåret och blir det perfekta stället att njuta av varma sommardagar.

Den totala boytan om 49 kvadratmeter är smart fördelad. Du välkomnas av en hall med generöst utrymme i en skjutdörrsgarderob, ett ljust vardagsrum med en dörr som leder ut till lägenhetens härliga balkong i österläge - det ultimata stället för morgonkaffet! Köket från Vedum är stilrent och har en öppen planlösning som passar perfekt till vardagsrummet. Sovrummet är mysigt och erbjuder gott om plats för en dubbelsäng, medan badrummet är utrustat med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har enhetligt klassiskt parkettgolv, väggar i en varm ljusgrå nyans och badrummet är helkaklat med hög standard och smakfulla materialval.

Brf Linneas Utsikt är en förening som ger det lilla extra till sina medlemmar och erbjuder ett nytt fullt utrustat gym, bastu, gästrum, festlokal samt hobbyrum. Till detta tillkommer en gemensam takterrass ovanpå huset som får nyttjas av de boende. På innergården finns lekyta och grillplats. Här bor du bekvämt med allt som nyproduktion har att erbjuda, hiss, garage, cykelförråd och där allt är nytt och fräscht.

Som boende på Ölandsresan 3C har du utmärkta transportmöjligheter med upplysta cykelbanor som tar dig till stadskärnan och ett välutvecklat bussnät med flera linjer och frekventa avgångar (var 10:e minut). I närområdet hittar du också en rad bekvämligheter såsom mataffär, vårdcentral, apotek och bibliotek, vilket gör vardagen smidig. Sävja, beläget ungefär 6 km från centrala Uppsala, är känt för sina natursköna omgivningar och möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Det tar endast ca 10 minuter med bil att ta sig till stadens centrum. Dessutom är området strategiskt placerat i närheten av E4:ans påfarter, vilket ger enkel tillgång till både norra och södra delar av regionen. För den som söker lugn och natur finns Lunsenskogen, ett naturreservat där Upplandsleden sträcker sig över barrskogklädda områden och erbjuder utmärkta skidspår under vintern. För den som vill ha en aktiv fritid finns utomhusgymmet vid Sävja IP, möjligheten till utförsåkning och pulkaåkning i närbelägna Sunnerstabacken, samt möjligheter till skridskoåkning, bad, fiske och segling vid den populära Ekoln.

Visa mer
Ludvig Tidblom
Ansvarig mäklare
Ludvig Tidblom ludvig.tidblom@riksmaklaren.se
073-925 47 60
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2018
Rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea
49 m²
Månadsavgift
3 365 Kr
(I månadsavgiften ingår värme och vatten. Avgift för Com Hem (TV, bredband och IP-telefoni/abonnemang) tillkommer om 130 kr/månad.)
Pris
1 595 000 Kr
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
647 464 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2022 samt beräknat på andel i förening då andel av årsavgift saknas.)
Våningsplan
4 av 4
(Våningsplan 4 av 4.)
Hiss
Ja

Planlösning

Rumsbeskrivning:
Entréhall Hall med svart klinkergolv och gråmålade väggar. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob med två dörrar. Kök Stilrent kök med köksinredning från Vedum med vita skåpluckor med handtag i metall och bänkskiva av svart laminat med vitt kakel ovan. Maskinell utrustning: Inbyggnadsugn, spishäll, diskmaskin, kyl/frys. Samtliga vitvaror i vitt. Ekparkettgolv och gråmålade väggar. Vardagsrum Ljust vardagsrum på med plats för matplats, soffgrupp och mediamöbel. Väggar målade i grått och ekparkettgolv. Här finns utgången till lägenhetens härliga balkong om 13 kvm i österläge. Sovrum (11 kvm) Sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Bra förvaring i stor skjutdörrsgarderob finns för förvaring. Väggar målade i grått och ekparkettgolv. Badrum Badrum utrustat med tvättställ med vit kommod, spegelskåp, handdukstork, wc-stol och duschhörna med infällbara glasväggar. Elburen komfortvärme, kombinerad tvättmaskin och torktumlare med en praktisk bänkskiva ovan. Svart klinkergolv och vitkaklade väggar.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Rymlig balkong om 13 kvm i härligt österläge.

Bilplats

Föreningen har ca 100 P-platser.
50 garageplatser. Kostnad: 830kr/mån. Kö: Ingen kö.
50 utomhusparkeringar. Kostnad: 330kr/mån. Kö: ca 1 år.
Kontrollerat: 2023-07-04

(10 av platserna i garaget är elbilsladdplatser och under 2023 kommer det även att installeras 10 elbilsladdplatser utomhus).

Byggnad/Storlek

49 kvm , 2 rum och kök, varav 1 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2018

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas isolerruta. Ventilation: FX system med centralt frånluftsagregat.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Föreningen har tecknat ett gemensamt avtal med Com Hem gällande tv, bredband och telefoni. Månadskostnaden för detta är 130 kr/månad, denna avgift läggs på månadsavgiften.

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Vaksalagatan 5, 753 20 Uppsala

Lägenhetsnummer

10111-00241

Ekonomi

Pris: 1 595 000 kr . Månadsavgift: 3 365 kr. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Avgift för Com Hem (TV, bredband och IP-telefoni/abonnemang) tillkommer om 130 kr/månad. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,649%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-12-23. Energiklass: D.

Föreningen

Namn: Linneas Utsikt 1
Om föreningen: BRF Linneas utsikt 1 i Uppsala är en äkta bostadsrättsförening med 121 lägenheter i Uppsala. Föreningen bildades år 2016. Lägenheterna finns i storlekar från 34 och upp till 101 kvm.
Ekonomi: Föreningens ekonomi sköts av Sweax AB, Fålhagsleden 55, 753 23 Uppsala Ingen planerad avgiftshöjning i nuläget. Kontrollerat: 2023-07-04
Renoveringar:
Då husen är relativt nybyggda så finns det inga nuvarande planer på några renoveringar.
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: Nyckelhantering: Uppsala Värdeskydd Teknik AB, Hyttögatan 7, 752 28 Uppsala

Visa mer

Karta

SÄVJA - Ölandsresan 3C - UPPSALA

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus