Till salu
LINDBACKEN - Vitmossvägen 128 - UPPSALA

Bli den första att flytta in detta nybyggda radhus i Brf Pärla!

Bostadsrättsradhus 6 rok 125 kvm 4 860 kr/mån 3 890 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Vitmossvägen 128 3 890 000 kr
Intresseanmälan

Bli den första att flytta in detta nybyggda radhus i Brf Pärla!

Bli den första att flytta in i detta helt nya radhus med ett trevligt läge i barnvänliga Brf Pärla. Bostäderna karaktäriseras av stora fönsterpartier som tillsammans med den höga takhöjden skapar en fantastisk känsla av rymd. Invändigt finner ni sobra färg- och materialval av hög kvalité.

Husets 125 kvm är fördelat på hall med plats för ytterkläder och intill finns en gäst WC. Köket bjuder in till matlagning med vackra bänkskivor i cararramarmor och skåpluckor i en sober grå nyans. Fullständig maskinell utrustning från Siemens. Matplatsen ligger i öppen planlösning med vardagsrummet som har en fantastisk takhöjd och ett takfönster som sprider ljus tillsamman med stora fönsterpartier ut mot trädgården. Vidare finns två sovrum varar det ena ligger i anslutning till badrummet och blir ett härligt master bedroom och även här möts du av en härlig rymd med högt i tak. Badrummet är helkaklat i sobra toner och en extra fin detalj här är takfönstret i duschen. Intill badrummet finns en separat del för tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp finns en avskild del för barnen med två sovrum och ett allrum.

Radhusen har ett fint läge med privat baksida mot allmänning. Njut av en härlig kopp kaffe på altanen medan ni har uppsikt över barnens lek. På altanen finns plats för både matbord och loungedel samt gräsmattan inrymmer fin plats för lek och planteringar. Här är det lätt att trivas för hela familjen!

Området Lindbacken har blivit ett av Uppsalas mest omtyckta för barnfamiljer. Visionen att skapa ett område där det är tryggt att bo och kompisarna är många är nu verklighet. Här får familjen ett praktiskt liv med allt på nära avstånd. Lindbackens skola från FK till Åk5 ligger centralt i Lindbacken alldeles intill Skogstorpsparken och från huset promenerar ni dit på bara några minuter. Här finns också en lekplats som passar de små och de stora barnen. För de minsta barnen finns fyra förskolor. ICA Lindbacken med generösa öppettider från 07.00-22.00 står för den lokala servicen med en välfylld butik, café, postutlämning. Behöver du storhandla nås Gränby Köpstad med bil på bara 5 minuter och här finns allt från matbutiker, möbelbutiker, klädbutiker till Nordisk Films biograf. Kombinera turen till Gränby Köpstad med ett mysigt besök för barnen på 4H-gården. Nu öppnar också Lindbackens egen handelsby med Vårdcentral, Apotek, Gym och Restaurang.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gallerian i Gränbystaden och vidare till Uppsala City.

Brf Pärla är sedan länge slutsålt så ta denna möjlighet att köpa något helt nytt med inflytt i februari 2024.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2023-2024
Rum
6 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
125 m²
Månadsavgift
4 860 Kr
(inkl. Kallvatten och avfallshantering Utöver avgiften tillkommer kostnad för uppvärmning, varmvatten samt hushållsel. Kostnad för bredband och försäkring tillkommer.)
Pris
3 890 000 Kr (eller bud)

Planlösning

ENTRÉPLAN: HALL:
Hall med klinker innanför dörren och vita målade väggar. Här finns en hatthylla där ni kan hänga av er ytterkläder och en garderob samt ett linneskåp i den inre hallen.

KÖK:
Kök med parkettgolv och vita målade väggar. Kök från Vedum i mellangrå ton och bänkskiva i carraramarmor som även sätts upp som stänkskydd på väggen. Här finns maskinell utrustning från Siemens i form av ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin, kyl och frys.

VARDAGSRUM:
Vardagsrum om ca 31 kvm med en fantastisk takhöjd (ca 6 meter) och ett takfönster som sprider fint ljus. Här finns plats för både ett matbord för hela familjen och en ordentlig soffgrupp. På golvet finns parkettgolv och väggarna är vitmålade. Stora fönsterpartier och dubbeldörrar mot altanen samt trädgården.

BADRUM:
Badrum med klinker på både golv och väggar. Handfat med kommod och spegel ovan, toalett, handukstork och takdusch med duschvägg.

TVÄTTSTUGA:
Badrummet inrymmer även tvättstuga där ni har tvättmaskin och torktumlare från Siemens med praktisk bänkskiva ovan. I denna del står även värmepumpen och ett linneskåp.

SOVRUM 1:
Master bedroom med fantastisk takhöjd på från ca 2,6 upp till ca 3,5 m, vilket ger rummet en härlig rymd. Fönster i två väderstreck och dubbeldörrar ut till altanen och trädgården. Parkettgolv och vita målade väggar.

SOVRUM 2:
Sovrummet ligger intill hallen och har parkettgolv, vita målade väggar och en garderob.

ÖVRE PLAN: ALLRUM:
Allrum med parkettgolv och vita målade väggar. Utgång till balkong mot husets framsida.

SOVRUM 3 & 4:
Sovrum 3 & 4 är likvärdiga rum med parkettgolv, vita målade väggar och en garderob.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätt. Uppfart framför husets entré. Uteplats på husets baksida med stor altan där ni får plats med både matbord och loungegrupp. Altanen övergår sedan till gräsmatta och blir en fin plats för barnen att leka på. .

Den andra uteplatsen finns på husets framsida med plats för en mindre möbelgrupp. Här finns en häck i avenbok som ger insynsskydd från vägen och ett fruktträd.

Balkong med förmiddagssol som nås från allrummet på plan 2.

Föreningens byggnadskroppar, innehållande 15 bostadslägenheter, har en ändamålsenlig placering där samverkan kan ske mellan bostadsrättsinnehavarna. Föreningen kan i framtiden komma att förvärva någon av, eller båda, de intilliggande tomterna, för uppförande av ytterligare ca 10-20 radhus.

Bilplats

Plats för en bil finns framför huset.

Byggnad/Storlek

125 kvm , 6 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt ekonomisk plan . Byggnadsår: 2023-2024

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luftvärmepump

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber. Anslutningsavgift för fiber på 7 500 kr betalas i samband med slutbetalning av bostaden vid tillträdet.

Övriga utrymmen

Förråd

Lägenhetsnummer

9

Ekonomi

Pris: 3 890 000 kr (eller bud). Månadsavgift: 4 860 kr. inkl. Kallvatten och avfallshantering Utöver avgiften tillkommer kostnad för uppvärmning, varmvatten samt hushållsel. Kostnad för bredband och försäkring tillkommer. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 6,9444%.

Driftkostnad summa: 2 150 kr/mån
Uppvärmning: 1 000 kr/mån
El: 750 kr/mån
Försäkring: 400 kr/mån

Föreningen

Namn: Brf Pärla
Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LINDBACKEN - Vitmossvägen 128 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus