RM+
SALABACKE - Johannesbäcksgatan 84C - UPPSALA

Kvadratsmart lägenhet.

Bostadsrättslägenhet 2 rok 42 kvm 2 286 kr/mån 1 790 000 kr
Intresseanmälan
Johannesbäcksgatan 84C 1 790 000 kr
Intresseanmälan

Kvadratsmart lägenhet.

Låg avgift! Mycket tilltalande kvadratsmart och trivsam lägenhet med balkong i populära Salabacke. Lägenheten präglas av ljus och rymd med generösa umgängesytor och har ett fint ljusinsläpp.

Förening med god ekonomi.

Här erbjuds en rymlig hall i entré, ett modernt kök och ett ljust vardagsrum. Från vardagsrum finns utgång till en rymlig balkong. Vidare erbjuds ett fräscht badrum, ett sovrum samt en klädkammare.

Till lägenheten hör ett matkällarförråd och ett rejält vindsförråd. Välskött förening där värme, vatten ingår i avgiften. I föreningen finns två tvättstugor, cykelrum och ett hobbyrum. Trevlig innergård med grillplats och en lekplats.

På Johannesbäcksgatan 84 C bor ni i ett populärt läge i trivsamma Salabacke med gång- och cykelavstånd till centrum och Resecentrum. I närområdet finns härliga parker samt närservice vid Willys och Brantingstorg som erbjuder bland annat mataffär, café, apotek och en trevlig grekisk restaurang. Kort promenad, 3-4 min, till Gränby Centrum, Uppsalas största shopping galleria, som erbjuder all service du behöver. Täta bussförbindelser till city med hållplats utanför husknuten. Bra pendlarläge med kort avstånd till E4:an.

Visa mer
Marcus Topel
Ansvarig mäklare
Marcus Topel marcus.topel@riksmaklaren.se
070-745 52 00
”När priset räknas!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1963
Rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea
42 m²
Månadsavgift
2 286 Kr
(Värme, vatten, bostadsrättstillägg ingår i avgiften.)
Pris
1 790 000 Kr
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
178 859 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2021/2022.)
Våningsplan
2 av 3

Planlösning

HALL:
Hatthylla, målade vita väggar och klinkergolv.

KÖK:
Renoverat kök 2013 med rejäla arbetsytor. Här erbjuds ljusa skåpsluckor, med svart kakel ovan samt bra förvaring. Köket är utrustat med kyl/frys, glashäll, ugn, köksfläkt.

VARDAGSRUM:
Rymligt och ljust vardagsrum med plats för soffgrupp, matplats samt läshörna. Från vardagsrum finns utgång till balkong. Laminatgolv och målade vita väggar.

KLÄDKAMMARE:
Klädkammare som med fördel kan användas som kontor. Vita målade väggar, en fondtapet och klinkergolv.

SOVRUM:
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Vita målade väggar och laminatgolv.

BADRUM:
Stamrenoverat badrum. Helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin, dusch, WC, handfat, handdukshängare och spegel.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

47 st Garageplatser, från 500/mån.
29 st P-platser, 125 kr/mån.
12 st P-platser med elplint, 250 kr/mån.
P-platser för elbilsladdning, 600 kr/mån för tillfället.
P-platser och garage går efter kölista.
Uppsala Kommun erbjuder boendeparkering i området.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 42 kvm , 2 rum och kök, varav 1 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen . Byggnadsår: 1963

TV- och internetanslutning

TV: Ownit
Internetanslutning: Ownit 250/250

Lägenhetsnummer

023

Ekonomi

Pris: 1 790 000 kr . Månadsavgift: 2 286 kr. Värme, vatten, bostadsrättstillägg ingår i avgiften. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,73981%.

Driftkostnad summa: 300 kr/mån
El: 150 kr/mån
Försäkring: 150 kr/mån

Energiprestanda

Förbrukning: 152 kWh/kvm år.

Föreningen

Namn: Brf Gradskivan
Om föreningen: Föreningen består av 93 st bostadsrätter och finns på Johannesbäcksgatan 84 A-C, 86 A-C och 88 A-F samt fyra hyresrättsslokaler.

I föreningen finns två stycken tvättstugor med tillhörande torkrum. Cykelrum och hobbyrum finns att tillgå i källaren. Grönskande innergård med både trädgårdsmöbler och grillmöjligheter för den som vill.
Ekonomi: Föreningens ekonomi förvaltas av Nabo. Styrelsen har inga planerade avgiftsändringar i nuläget. Kontrollerat: 2023-09-06.
Renoveringar:
2010: Balkong, El och Stamrenovering
2013: Trapphus
2014: Fönsterbyte
2017: Lekplats, källardörrar
2018: Byte av entré portar med kodsystem
2019: Utbyte av tak
2020: Låsbyte
2021: Nytt bredbandsavtal, Elbilsladdning installerat.
2022: Stamspolning, radonmätning, iordningställande av bastu, åtgärda skyddsrum, utökat brandskydd.

Föreningen har en underhållsplan för fastigheten. Ett kontinuerligt arbete sker löpande för att hålla fastigheterna i ett gott skick.

Föreningen planerar att komma igång med IMD av el.
Kontrollerat: 2023-09-06.
Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr

Allmänt om området

Salabacke är en charmig och populär stadsdel belägen i Uppsala, en historisk stad i Sverige. Stadsdelen är känd för sin unika atmosfär, vackra arkitektur och närhet till både stadsliv och naturområden.

Salabacke är beläget på en höjd och erbjuder fantastisk utsikt över Uppsala. Den är omgiven av grönska och har ett antal grönområden och parker där boende och besökare kan njuta av frisk luft och vacker natur. Till exempel finns den populära Stadsskogen och Linnéträdgården i närheten, vilka är perfekta platser för avkoppling och promenader.

Stadsdelen Salabacke har en rik historia och karaktäriseras av sin unika arkitektur. Här finns en blandning av olika typer av bostäder, från traditionella svenska trähus till moderna lägenhetskomplex. De äldre byggnaderna ger en historisk touch till området och skapar en speciell atmosfär.

Närservice

Salabacke är även känt för sin närhet till Uppsala universitet och Akademiska sjukhuset, vilket gör det till en attraktiv plats för studenter och forskare att bo och arbeta. Den nära kopplingen till universitetet ger området en ung och livlig atmosfär, med många kaféer, restauranger och butiker som är inriktade på studentlivet.

Kommunikationer

Förutom den livliga atmosfären och det kulturella utbudet har Salabacke också bra kommunikationer och enkel tillgång till andra delar av Uppsala. Det finns välutvecklade bussförbindelser och cykelvägar som gör det enkelt att ta sig runt och utforska staden.

Övrigt området

Det finns också en stark känsla av gemenskap i Salabacke. Det arrangeras regelbundet olika evenemang och aktiviteter som lockar både boende och besökare. Det kan vara allt från lokala marknader till musikfestivaler och konstutställningar. Det finns också flera idrottsanläggningar och fritidsaktiviteter som gör att människor kan hålla sig aktiva och engagerade i samhället.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

SALABACKE - Johannesbäcksgatan 84C - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus