50
Till salu
SALABACKE - Fyrislundsgatan 21A - Uppsala

Modern etta belägen på bottenplan med uteplats

Bostadsrättslägenhet 1 rok 33 kvm 2 210 kr/mån 1 325 000 kr
Intresseanmälan
Fyrislundsgatan 21A 1 325 000 kr
Intresseanmälan

Modern etta belägen på bottenplan med uteplats

Välkommen till denna fina etta om 33 kvm med ett enastående läge på bottenvåningen. Lägenheten erbjuder en härlig uteplats med lunch- och eftermiddagssol in mot gården, här får du plats med grill, förvarning och en loungdel. Smart planlösning som fördelar sig på ett modernt kök i öppen planlösning mot allrummet, samt ett lyxigt och rymligt helkaklat badrum. En tidlös och lyxig oas att verkligen trivas i.

Föreningens erbjuder dessutom de boende sin alldeles egna oas. En fantastik och imponerande takterrass om 198 kvm, över trapphus 2. Takterassen erbjuder härliga möjligheter till lounge och umgänge samt uppvisar ett härligt solläge under hela dagen och en imponerande vy över Uppsala.

I närområdet finns två 4H-gårdar och härligt lantliga grönområden med fina promenad- och motionsmöjligheter. I kvarteret bredvid Knäckepilen, inom bekvämt promenadavstånd, ligger Källparkens förskola och för den som pendlar finns nära påfart till E4-an och möjlighet att hyra p-plats i föreningens garage. Med ett boende ett stenkast från Gränbystaden har ni alltid närhet till restauranger, shopping och mötesplatser. Visionen är att detta ska bli Uppsalas andra stadskärna.

Visa mer
Ludvig Tidblom
Ansvarig mäklare
Ludvig Tidblom ludvig.tidblom@riksmaklaren.se
073-925 47 60
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2017-2019
Rum
1 rum och kök
Boarea
33 m²
Månadsavgift
2 210 Kr
Pris
1 325 000 Kr
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
477 300 Kr
(Baserat på årsredovisningen 2022)
Våningsplan
1 av 6
Hiss
Ja

Planlösning

Hall:
Grått klinkergolv med golvvärme och resterande del av hall är det parkettgolv och vitmålade väggar. Gott om plats för förvaring av ytterkläder m.m.

Kök:
Köket är inrett med gråa och släta kökssnickerier på vägg- och bänkskåpen. Köket är utrustat med fristående kyl- och frys. I övrigt gott om arbetsytor och maskinellt utrustat med diskmaskin, diskho, häll, ugn, micro samt spisfläkt.

Rummet:
Rummet och köket erbjuder en öppen planlösning med en luftig takhöjd. Utmärkt ljusinsläpp tack vare stora fönster och utgång till uteplatsen mot innergården.

Badrum:
Badrummet har helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrummet är inrett med wc-stol, kommod, handdukstork, tvättställ och dusch. Tvättmaskin finns installerad.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Plats med grill, loungegrupp samt förvaring.

Bilplats

Det finns ett garage under byggnaden med totalt 44 platser.
På dessa 44 platser så finns det vanliga parkeringsplatser som kostar allt mellan 1 000kr/mån inkl. moms-1 700kr/mån inkl. moms.
Platser med elplint kostar 1 500kr/mån inkl. moms. inkl. fri laddning.
Det finns även möjlighet till HCP-parkering med en kostnad på 1 250 kr/mån inkl. moms med HCP-tillstånd.
4 MC-platser finns även att hyra.

Byggnad/Storlek

33 kvm , 1 rum och kök . Byggnadsår: 2017-2019

Övrigt

3st nycklar

Lägenhetsnummer

4-1002

Ekonomi

Pris: 1 325 000 kr . Månadsavgift: 2 210 kr. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,6656%.

Föreningen

Namn: Knäckepilen
Om föreningen: Föreningen består av 95 st lägenheter samt lokaler fördelat på två huskroppar i 5-8 våningar. Det finns ett gemensamt sop- och återvinningsrum, cykel- och barnvagnsförråd finns på källarplan. Källarförråd finns att utnyttja och även en gemensam tvättstuga i källaren. Teknikrum.
Ekonomi: Föreningens ekonomiska förvaltare är: Fastighetsägarna men de samarbetar med Ny-medlem Föreningen kommer att höja avgiften med 10% 1/1-2024. Kontrollerat: 2023-12-05
Renoveringar:
Då byggnaden är relativt ny så finns det inga tidigare renoveringar och det finns inte heller några planer på framtida renoveringar förutom löpande underhåll.
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr

Allmänt om området

Salabacke är en charmig och populär stadsdel belägen i Uppsala, en historisk stad i Sverige. Stadsdelen är känd för sin unika atmosfär, vackra arkitektur och närhet till både stadsliv och naturområden.

Salabacke är beläget på en höjd och erbjuder fantastisk utsikt över Uppsala. Den är omgiven av grönska och har ett antal grönområden och parker där boende och besökare kan njuta av frisk luft och vacker natur. Till exempel finns den populära Stadsskogen och Linnéträdgården i närheten, vilka är perfekta platser för avkoppling och promenader.

Stadsdelen Salabacke har en rik historia och karaktäriseras av sin unika arkitektur. Här finns en blandning av olika typer av bostäder, från traditionella svenska trähus till moderna lägenhetskomplex. De äldre byggnaderna ger en historisk touch till området och skapar en speciell atmosfär.

Närservice

Salabacke är även känt för sin närhet till Uppsala universitet och Akademiska sjukhuset, vilket gör det till en attraktiv plats för studenter och forskare att bo och arbeta. Den nära kopplingen till universitetet ger området en ung och livlig atmosfär, med många kaféer, restauranger och butiker som är inriktade på studentlivet.

Kommunikationer

Förutom den livliga atmosfären och det kulturella utbudet har Salabacke också bra kommunikationer och enkel tillgång till andra delar av Uppsala. Det finns välutvecklade bussförbindelser och cykelvägar som gör det enkelt att ta sig runt och utforska staden.

Övrigt området

Det finns också en stark känsla av gemenskap i Salabacke. Det arrangeras regelbundet olika evenemang och aktiviteter som lockar både boende och besökare. Det kan vara allt från lokala marknader till musikfestivaler och konstutställningar. Det finns också flera idrottsanläggningar och fritidsaktiviteter som gör att människor kan hålla sig aktiva och engagerade i samhället.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

SALABACKE - Fyrislundsgatan 21A - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus