RM+
LUTHAGEN - Fyrisvallsgatan 3C - Uppsala

Med en obruten horisont över Uppsala!

Bostadsrättslägenhet 4 rok 105 kvm 5 879 kr/mån
Intresseanmälan
Fyrisvallsgatan 3C
Intresseanmälan

Med en obruten horisont över Uppsala!

Livet är fyllt av drömmar och äventyr. Är det här ert startblock för något nytt? Fyrisvallsgatan 3C, näst högst upp i huset med en utsikt över hela Uppsala är ljus, välkomnande och med väl valda material, ett boende att flytta in i direkt och njuta av från första sekund. Planlösningen är öppen, kök, med platsbyggt matbord och vardagsrum hänger ihop. Den stora ytan för matbord gör det enkelt att se framför sig många långa middagar och häng med familj, nära och kära. Vardagsrummet i den öppna planlösningen har stora härliga fönster, mycket ljus och utgång till lägenhetens fina inglasade balkong (med den där obrutna horisonten över Uppsala jag nämnde i rubriken). Förvaringen är ombesörjd på ett mycket bra sätt. Bostaden har 3 sovrum där masterbedroom har en stor garderob bakom skjutdörrar med spegel, perfekt inredd för optimal förvaring. Badrummen är ljusa och fräscha, precis som badrum ska vara, det ena har tvättmaskin och torktumlare, båda är helkaklade med klinker på golvet. Hallen ger en skön känsla direkt när man kliver in. Här är det bara att hänga av sig jackan, sparka av sig skorna och leva.

Fyrsivallsgatan 3C har ett mycket fint, lugnt och insynsskyddat läge i området, från balkongen njuter ni inte bara av utsikten över Uppsala utan även Fyrisån och föreningens fina gårdsytor. Föreningen är stabil och har en sund ekonomi. Föreningen består av 28 lägenheter och medlemmarna har tillgång till tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsrum och träningsrum. Varje lägenhet disponerar ett förråd. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och digital-TV från Telia. På gården finns en uteplats med grill och en liten lekplats. För den odlingsintresserade finns möjlighet att nyttja en av föreningens pallkragar.

På Fyrisvallsgatan bor du med fina promenad- och löparstråk direkt utanför dörren. Gillar du motion, finns ett utegym i Librobäck och i Fyrishov finns simhall, äventyrsbad, gym, gymnastik, aikido mm. Här bor ni på ett bekvämt avstånd från citykärnan, med närhet till allt tänkbar service. Förskolor och skolor finns i närheten, liksom matvarubutiker. Kommunikationen är bra både med buss och bil. Föreningen har parkeringsplatser och garageplatser med kösystem. Med cykel tar det fem minuter att cykla ner på stan, hem åtta, då man kanske har med sig en påse eller två.

Det här är en kommande försäljning, ni är varmt välkomna att höra av er med er intresseanmälan redan nu!

Anne Weyde - Jag vill vara din mäklare genom livet.

Visa mer
Anne Weyde
Ansvarig mäklare
Anne Weyde anne.weyde@riksmaklaren.se
0709-456686
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
105 m²
Månadsavgift
5 879 Kr
(Föreningen använder sig av IMD av el.)
Våningsplan
5 av 0

Planlösning

HALL:
Välkomnande hall med tre garderober och plats för ytterkläder. Hallen har ljusa väggar och tak, parkettgolv. Här finns ingången till ett sovrum samt badrum.

BADRUM :
Helklaklat badrum i vitt, grått kakel på golvet. Infällbara duschväggar i glas för att maximera rummets yta. Vägghängd wc samt handfat. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med arbetsyta ovan maskinerna samt vägghängda överskåp med frostade glasdörrar.

SOVRUM :
Ljust rum med sobert blå väggar, heltäckningsmatta på golvet.

KÖK:
Kök med skåpsluckor i ek, kakel ovan arbetsytor samt bänskskivor i grå laminat. Köket har många skåp och lådor. Induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn, mikro, diskmaskin samt hel kyl och frys. Parkettgolv och vita väggar.

VARDAGSRUM:
De sociala ytorna som kök, matplats och vardagsrum flyter ihop och ger ett utrymme med fönster i två väderstreck. Vardagsrummet har stora fönsterpartier och utgång till den stora balkongen. Tillsammans ger det ett magiskt ljus, känslan är fantastisk som förstärks av sobert målade väggar och ekparketten.

BALKONG:
Balkongen har utsikt över de lummiga omgivningarna och fyrisån. Lyfter man blicken ligger hela Uppsala framför er. En balkong perfekt för återhämtning och bara vara.

SOVRUM :
Mindre sovrum med fönster ut mot balkongen, grå sobra väggar och heltäckningsmatta.

SOVRUM :
Master bedroom, stort sovrum med stor garderob som finns bakom skjutdörrar med spegel. Rummet är målat i en sober grön ton och har heltäckningsmatta på golvet, stort fönster ut mot lägenhetens balkong.

BADRUM:
Bostadens andra badrum finns i anslutning till master bedroom, mindre badrum som rymmer allt man behöver, toalett, handfat, golvvärme, dusch, handdukstork.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Samfälligheten har 29 stycken parkeringsplatser med elplint (1 av dessa används för fri MC-parkering) och 39 stycken garageplatser att disponera. Parkering kostar 450kr/mån. Garage kostar 800kr/mån. Separat kösystem.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 105 kvm , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Övrigt

vån 5

Lägenhetsnummer

12-3044-1-1501-2

Ekonomi

Månadsavgift: 5 879 kr. Föreningen använder sig av IMD av el. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 4,3457%.

Föreningen

Namn: Brf Västra Fyrisstrand
Om föreningen: I föreningen finns en föreningslokal, ett källarförråd till varje lgh, tvättstuga, cykelförråd samat barnvagnsförråd. Det finns inga obligatoriska sysslor som medlemmarna måste delta i.
Ekonomi: Ekonomisk förvaltare: Upplands Boservice Tfn: 18 74 00 Fax: 18 74 91 Till vem/var skickas köpehandlingarna? Upplands Boservice Box 347 751 06 Uppsala
Renoveringar:
Inga genomförda renoveringar, byggår 2009.
Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr
Övrigt: Uppgifterna om bostadsrättsföreningen är inhämtade från representant för bostadsrättsföreningen vid ovan angiven tidpunkt.
Riksmäklaren ansvarar ej för uppgifternas riktighet.

Allmänt om området

Luthagen är en vacker och charmig stadsdel belägen i Uppsala, Sveriges fjärde största stad. Med sin unika karaktär och historiska atmosfär är Luthagen känt för att vara en av stadens mest eftertraktade bostadsområden.

Stadsdelen har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1800-talet då den började utvecklas. Idag finns det fortfarande tydliga inslag av den traditionella arkitekturen från den tiden, med många vackra trähus och pittoreska gator som ger området en genuint charmig atmosfär.

En av de mest framträdande funktionerna i Luthagen är dess närhet till Uppsala universitet, vilket gör det till ett populärt val bland studenter och akademiker. Många studentbostäder och lärosäten finns inom bekvämt gångavstånd, vilket ger en ungdomlig och livlig atmosfär till området.

Luthagen har också ett rikt utbud av grönområden och parker, vilket ger invånarna möjlighet att njuta av naturen och koppla av utomhus. Bland de mest kända parkerna finns Luthagens esplanad, en vacker allé som sträcker sig genom stadsdelen och erbjuder en trevlig plats för promenader och picknickar.

Sammanfattningsvis är Luthagen i Uppsala en charmig och levande stadsdel med en unik kombination av historisk arkitektur, grönområden och närhet till universitetet. Dess attraktiva egenskaper gör det till en attraktiv plats att bo i för både studenter och familjer som söker en pittoresk och bekväm livsstil.

Närservice

Stadsdelens geografiska läge gör att den också har enkel tillgång till stadens centrala delar och alla dess bekvämligheter. Här finns ett brett utbud av restauranger, kaféer och butiker som tillgodoser invånarnas behov.

Kommunikationer

Det finns också goda kommunikationsförbindelser, vilket gör det enkelt att ta sig runt i och utanför stadsdelen.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LUTHAGEN - Fyrisvallsgatan 3C - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus