Till salu
Ängby - Apelsinvägen 66 - KNIVSTA

Väldisponerat radhus med hörnläge!

Bostadsrättsradhus 5 rok 115,5 kvm 6 727 kr/mån 2 595 000 kr
Intresseanmälan
Apelsinvägen 66 2 595 000 kr
Intresseanmälan

Väldisponerat radhus med hörnläge!

Kontakta mäklaren för att boka en privat visning. Bilder kommer inom kort!

Ett väldisponerat bostadsrättsradhus om fem rum och kök, bara tre minuter från Knivsta centralstation. Du har möjlighet att sätta din egen prägel på boendet från golv till tak. Bostaden har två mysiga uteplatser och sträcker sig över två våningar med fyra trivsamma sovrum. Det här är det perfekta hemmet för dig som söker en lättskött trädgård, en bra pendlarort och närhet till förskola och grundskola.

Bostadsrättsföreningen har flera bekvämligheter som en föreningslokal, tvättstuga, bastu och inte färre än tre lekplatser - allt för att öka din livskvalitet. Dessutom ingår ett garage och ett stort förråd som du finner på tomten.

När du bor på Apelsinvägen 66 bor du i ett område utan biltrafik, med naturen som granne och ändå inom gångavstånd till flera matbutiker, restauranger och andra praktiska bekvämligheter. Skolor och förskolor nås lätt via välplanerade gångvägar och med Knivsta station inom räckhåll finns utmärkta pendlingsmöjligheter till Uppsala, Stockholm och Arlanda.

Visa mer
Ludvig Tidblom
Ansvarig mäklare
Ludvig Tidblom ludvig.tidblom@riksmaklaren.se
073-925 47 60
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
1979
Rum
5 rum och kök
Boarea
115,5 m²
Månadsavgift
6 727 Kr
(Värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstillägg.)
Pris
2 595 000 Kr
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
198 406 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2021/2022 samr beräknat på andel av årsavgift.)

Planlösning

Hall:
När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig hall med plats för ytterklädder i hathyllan. Till hallen finns det ett stort förråd med gott om förvaring i hyllor samt under trappan.

Kök:
Köket är utrustat med ugn/spis, fläkt, kyl, frys samt gott om förvaringsmöjligheter i både överskåp och underskåp. Här får du plats med ett matbord för hela familjen. Parkettgolv och ljusa väggar.

Kontor/Sovrum:
Från hallen når du ett rymligt rum med plats för säng eller kontorsrum. Här når du en stor klädkammare med plats för kläder. Plastmatta samt tapet på väggarna.

TV-Rum/Sovrum:
Vidare in i radhuset möts du av tv-rummet. Här finns gott om plats för en soffgrupp och tillhörande möbler. Golvet är täckt med plastmatta och väggarna är klädda i ljus tapet.

Vardagsrum:
Vardagsrummet når du via hallen samt från tv-rummet och här når du även ut till en mysig uteplats på baksidan av huset. I vardagsrummet får du plats med en soffgrupp samt en matbord. Parkettgolv och ljusa väggar.

Badrum:
På undervåningen finner du ett badrum som är utrustat med handfat, wc, samt en dusch. Plastmatta och ljus grön färg på väggarna.

Sovrum (Övervåning):
När du kliver upp på övervåningen möts du av det första sovrummet där du får plats med en säng samt ett skrivbord. Plastmatta samt ljus tapet på väggarna.

Sovrum (Övervåning):
Bredvid sovrummet finner du det ljusa master bedroom med plats för en fullstor säng samt tillhörande möblemang. Plastgolv och ljus tapet på väggarna.

Badrum (Övervåning):
Badrummet på övervåningen är utrustat med badkar, handfat, toalett, skåp samt ett spegelskåp. Det finns plastmatta på golvet, kakel på väggarna och en ljusbrun kulör ovanför kaklet.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

På Apelsinvägen ingår en garageplats per lägenhet i månadsavgiften.

Byggnad/Storlek

Radhus om två plan!, 115,5 kvm , 5 rum och kök . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 1979

Övriga utrymmen

Förråd och garage tillkommer!

Lägenhetsnummer

16

Ekonomi

Pris: 2 595 000 kr . Månadsavgift: 6 727 kr. Värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstillägg. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,12274%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-11-21. Energiprestanda primärenergital: 129 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Brf Knivstahus nr. 2
Om föreningen: Fastigheterna byggdes 1979 och består av 20 flerbostadshus belägna på Apelsinvägen 2-96 (jämna nummer), Citronvägen 57-139 (udda nummer), och Fikonvägen 1-63 (udda nummer).

Föreningen har 122 lägenheter med bostadsrätt samt en lokal med hyresrätt. Hyresrätten har tidigare använts av Knivsta Kommun till förskoleverksamhet och föreningen söker nu ny hyresgäst.

I området finns gemensam tvättstuga, bastu och föreningslokal i angränsande fastigheter.
Ekonomi: Föreningen planerar en höjning på ca 2-3% år 2024. Kontrollerat 2023-08-30
Renoveringar:
2021: Stamspolning. Dränering samt ny lösning för att leda undan regnvatten på Apelsinvägen 2-20 Förstärkning av bjälklag Fikonvägen
61 och 63.
2022-2024: Ytterligare dränering, vattenavledning Apelsinvägen

Kommande:
2023-2026: Byte av samtliga tak.
Föreningen tittar dessutom på möjligheten att installera solceller samt
laddstationer för el-bilar.
Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr
Övrigt: Nyckelhanering vid överlåtelse sköts mellan säljare och köpare.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Ängby - Apelsinvägen 66 - KNIVSTA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus