50
Till salu
NORBY - Tryffelvägen 11 - UPPSALA

Stor tvåa med underbar uteplats i populära Norby!

Bostadsrättslägenhet 2 rok 67 kvm 5 417 kr/mån 1 895 000 kr
Intresseanmälan
Tryffelvägen 11 1 895 000 kr
Intresseanmälan

Stor tvåa med underbar uteplats i populära Norby!

Fantastiskt rymlig och ljus tvåa med fin uteplats som du når via köket. Uteplatsen ligger in mot gården i ett fint söderläge. På gården finns även uteplats med grill under en fin pergola för alla att nyttja.

Lägenheten håller hög standard och har renoverats kontinuerligt så du kan bara flytta in och börja bo. Vardagsrum och sovrum som båda är mycket generösa, ligger i ett nordvästligt läge vilket gör att de rummen håller sig svala. Vardagsrummet har en härlig atmosfär och gränsar till köket vilket inbjuder till samvaro. I det helkaklade snygga duschrummet finns det tvättmaskin vilket är mycket praktiskt. Hela lägenheten är nymålad under 2022-2023.

Här bor du granne med vackra Hågadalen och kan dra nytta av alla dess fördelar - vintertid kan du kliva i skidorna utanför ytterdörren och stava iväg till intilliggande skidspår. Naturreservatet erbjuder även otaliga promenad- och cykelvägar. Här kan du plocka blåbär, hallon, lingon och kantareller. I skogen finns även ett elljusspår. Under vintern spolar engagerade boende i närheten is på intilliggande grusplan, så det är bara att sätta på barnen skridskorna och släppa ut dem. Vid kanten av skogen finns det ett utegym för den riktigt träningsvillige. Diamantens förskola ligger nära och Malmaskolan en kort promenad bort. Flertalet lekparker ligger nära, såsom populära Murkelparken och Skivlingsparken. Service finns vid Svamptorget med mataffär, blomsterhandel, pizzeria och bageri. Trots att det är nära naturen är det ändå nära till Uppsala centrum via lokalbussar, cykel genom Stadsskogen eller med bil.

Visa mer
Anna Lindholm Eriksson
Ansvarig mäklare
Anna Lindholm Eriksson anna.lindholm@riksmaklaren.se
073-0635364
”Snyggt, proffsigt och trevligt är mina ledord.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1992
Rum
2 rum och kök
Boarea
67 m²
Månadsavgift
5 417 Kr
(I månadsavgiften ingår: vatten, bostadsrättstillägg, kabel-TV (grundutbud Tele 2). Kostnad för värme om 621 kr/mån tillkommer på hyran.)
Pris
1 895 000 Kr
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
455 195 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2022 och beräknats på andel i föreningen då andel av årsavgift saknas.)
Våningsplan
1 av 2
(Inga trappor till lägenheten.)

Planlösning

Hall:
Öppen och rymlig hall med plats för avhängning. Parkettgolv och målade väggar i ljust beige (2023). Gott om för barnvagn eller rollator.

Kök:
Modernt kök som renoverats av tidigare ägare. Vit skåpinredning och svart kakel ovan bänk. Kyl och frys från Electrolux i fullhöjd. Spishäll med induktion. Varmluftsung. Spiskåpa. Integrerad diskmaskin. Stor matplats med rum för minst åtta matgäster. Parkettgolv och målade väggar i grönt. Utgång till den mysiga uteplatsen som har staket och buskar runt om och högt plank mot grannen.

Sovrum:
Generöst sovrum målat i mjukt beige och parkettgolv. Stor garderobsvägg med gott om förvaring.

Vardagsrum:
Ljust och fint vardagsrum med ljust målade väggar i beige och parkettgolv. Gott om plats för soffgrupp och matsalsmöbel om så önskas.

Duschrum med tvättmaskin:
Helkaklat duschrum med dusch med glasväggar. Stiligt tvättställ med kommod under samt badrumsskåp med spegeldörrar och belysning ovan. Tvättmaskin med bänkskiva ovan samt två hyllor på väggen. Wc. Vitt kakel och sandstensfärgade golvklinker. Vädringsfönster.

Klädkammare:
Stor klädkammare som du når via hallen.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Jättemysig och generös uteplats med grind ut på gården där det finns grillplats. Du når uteplatsen från köket.

Bilplats

Föreningen har totalt 173 stycken parkeringsplatser.

105 p-platser med el. Kostnad: 200 kr/mån. Finns lediga parkeringar.
68 garageplatser. Kostnad: 350 kr/mån. Ingen kö.
Kontrollerat: 2024-03-05

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 67 kvm , 2 rum och kök . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 1992

TV- och internetanslutning

TV: Grundutbudet av kabel-tv ingår i hyran via Tele 2
Internetanslutning: Leverantör Internetanslutning: Tele 2 -(Fibercoax)
Bredband tecknar medlem själv.

Övriga utrymmen

I föreningen finns ett pingisrum. Föreningen har dessutom tillgång till en bastu via Trädgårdsstadens samfällighetsförening. Cykelförråd finns i huset samt tvättstuga på gården.

Lägenhetsnummer

202132002-0103

Ekonomi

Pris: 1 895 000 kr . Månadsavgift: 5 417 kr. I månadsavgiften ingår: vatten, bostadsrättstillägg, kabel-TV (grundutbud Tele 2). Kostnad för värme om 621 kr/mån tillkommer på hyran. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,58069%.

Driftkostnad summa: 600 kr/mån
El: 600 kr/mån
Kommentar: Normal kostnad för hemförsäkring per månad: 150-200 kr/mån. Betalar 399:- för bredband via Telenor.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2020-12-17. Energiprestanda primärenergital: 111 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Brf Riksbyggen Uppsalahus nr 32
Om föreningen: Föreningens fastigheter är bebyggda med 22 bostadsbyggnader i 2-5 våningar samt 29 byggnader för tvättstugor, förråd och garage. Föreningen upplåter 146 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenhet med hyresrätt.

Föreningen är delägare med 49,332% (sektion 1) och 45,587% (sektion 2) i nedanstående samfällighet. Trädgårdsstadens Samfällighetsförening antog stadgarna 2000-05-30. Föreningen förvaltar gemensamhetsanläggningen Norby ga:10 genom anläggningsbeslut i ärende Ck1 93/70028.
Gemensamhetsanläggningen består av kulvert för värme, varm- och kallvatten fram till fördelningsledningar, undercentral och avhärdningsrum med tillhörande utrustning, expedition med fastighetsskötarlokaler samlingslokal, bastu med omklädningsrum, allt beläget i källarplanet i hus 57. Vidare ingår mätenheter med utrustning för mätning av värme och vatten i hus 56, 59, 64 och 65, centralantennanläggning i hus 59 ink. ledningar fram till kopplings- plintar, traktor- garage i hus K 29, förråd och verkstad i hus K 26 samt plats för sandupplag omedelbart nordost om hus K 32. Konstverk tidigare placerad vid punkt 1-4 på situationsplan. Samfällighetens kostnader fördelas enligt uppdelning i sektion 1 och sektion 2. Sektion 1 innefattar kostnader för värme, varm- och kallvatten. Sektion 2 innefattar övriga kostnader.
Ekonomi: Ekonomisk förvaltare: Riksbyggen (Nymedlem) Avgiften för 2024 höjdes med 3%, exklusive värmetillägget. Inga fler beslutade avgiftsförändringar i dagsläget. Kontrollerat: 2024-04-02
Renoveringar:
2022: Byte av stolpar/stolparmaturer samt upprustning av uteplats.
2021: Renovering av tvättstugor
2018: Installation av ny utrustning i tvättstugorna
2016: Renovering vid behov av trapphus
2015: Målning snickerier
2014-2015: Renovering av fläktar
2013-14: Fasadrenovering (pågår fortfarande)
2009: Genomgång av ventilationssystemet
2008- Installation av motorvärmare
2007- Installation av ny utrustning i tvättstugorna samt rensning av avloppsleder.
2006 - Nya köksfläktar till alla bostäder.
2004- Byte köksfläktar, takrenovering på garage
2003- Målning snickerier

Pågående:
April 2024 kommer föreningen påbörja en renovering av yttertakets undersida.

Kommande renovering:
Uppföljning av radonmätning fortsätter. Brandsyn. Fortsatt planeringsarbete för elbilsladdning. Fortsatt förbättring av utemiljön. Planering för byte av låssystem och nycklar.

Kontrollerat: 2024-04-02
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: Föreningen har ingen nyckelhantering i samband med överlåtelsen.

Allmänt om området

Underbara Norby med närhet till Uppsala centrum och naturen är oslagbart nästan, vilket gör att området är ett av Uppsalas populäraste. Bra kommunikationer och närhet till påfart till E4:an via Kungsängsleden. Närhet till Vårdsätraviken för härliga bad.

Skolor i närområdet är Diamantens förskola och Malmaskolan. Det finns även på gångavstånd andra förskolor såsom bland annat Myggan och Ur & skur. Valsätraskolan och Bäcklösaskolan finns även de på nära håll.

Närservice

På närliggande Svamptorget finns matvarubutik, bageri, sushirestaurang och pizzeria. Gottsunda Centrum ligger nära där all tänkbar service finns, såsom matvarubutik, apotek, vårdcentral, bibliotek, simhall och en hel del restauranger.

Kommunikationer

Lokalbussar: Buss nr 7 (hållplats Björklundavägen) som avgår från Norbyvägen samt buss nr 11 som avgår från Vårdsätravägen (hållplats Martallsvägen). Det finns även landsortsbussar som avgår från Vårdsätravägen. Nära påfart ut på E4:an via Vårdsätravägen/Kungsängsleden.

Övrigt området

Cykelavstånd till Uppsalas två universitet och institutioner, samt till city, Ultuna, Akademiska Sjukhuset, Ångströmlaboratoriet, BMC och Resecentrum.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

NORBY - Tryffelvägen 11 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus