50
RM+
Östra Salabacke - Fyrislundsgatan 23 A - UPPSALA

Etta med avgränsad sovalkov. En bostad som verkligen andas lyx i både inredning och utförande!

Bostadsrättslägenhet 1 rok 34 kvm 3 209 kr/mån 1 425 000 kr (accepterat pris)
Intresseanmälan
Fyrislundsgatan 23 A 1 425 000 kr
Intresseanmälan

Etta med avgränsad sovalkov. En bostad som verkligen andas lyx i både inredning och utförande!

Accepterat pris! En touch av lyx och belägen längst ner med en superfin uteplats där du med lätthet får plats med en loungdel. Den här ettan är optimalt planerade med en stilrent avgränsad sovalkov och ett sobert grått kök. Här bor du med gångavstånd till Gränby galleria och Gränbystaden med ett brett utbud av shopping, nöjen och restauranger. Samtidigt som du har ett bekvämt cykelavstånd till City och Resecentrum.

Redan när du kliver in i lägenheten möts du av en stilsäker design, en öppen planlösning och stora fönsterpartier som ger ljus och rymd. Hallen är funktionell med flera garderober och plats för ytterkläder. I direkt anslutning finns kök och vardagsrum som ligger i en öppen planlösning där sobra varmgrå toner tillsammans med det vitpigmenterade golvet ger en fin grund till den egen personliga inredning. Hela lägenheten har en känsla av boutiquehotell. Helkaklat duschrum med dusch och egen kombitvättmaskin. Fönsterna har spegelfilm som gör att insynen minimeras under dagtid.

Brf Mandelpilen uppfördes 2019 och består av tre huskroppar med 111 lägenheter som omgärdar en lummig innergård, det här är tveklöst en av föreningens bästa 1:or med uteplats med kvällssol. Invid Mandelpilen ligger Källparken, en grön oas mitt i staden och söker du längre, gröna promenadstråk tar du dig enkelt ut på landet öster om kvarteret där du möter skog och natur för mysiga promenader.

I föreningen finns garage under huset och har du inte egen bil finns tillgång till bilpool. Till lägenheten hör ett förråd i källaren. Gym finns i huset.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Anna Lindholm Eriksson
Ansvarig mäklare
Anna Lindholm Eriksson anna.lindholm@riksmaklaren.se
073-0635364
”Snyggt, proffsigt och trevligt är mina ledord.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2017
Rum
1 rum och kök
Boarea
34 m²
Månadsavgift
3 209 Kr
(I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, Tele2 bredband 100/100 & Tv baspaket samt bostadsrättstillägg. Föreningen har individuell mätning och debitering för varmvatten. Hyran höjdes med 10% den 1 januari 2024.)
Pris
1 425 000 Kr (accepterat pris)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
551 777 Kr
(Uppgiften är baserad på föreningens årsredovisning 2022.)
Våningsplan
1 av 5
Hiss
Ja

Planlösning

Hall:
Rymlig hall med flertalet garderober. Plats för avlastningsmöbel. VItmålade väggar och ljuspigmenterat parkettgolv. Klinkerdel i grått precis innanför entrédörren.

Kök:
Kök med matplats i öppen planlösning med vardagsrumsdelen. Ljust kök i grå ton som är maskinellt utrustat med kombinerad kyl/frys, inbyggd micro, infälld spishäll samt inbyggd ugn. Stänkskydd i mönster av grå kompositsten ovanför arbetsyta på vit laminatskiva. Parkettgolv och gråmålade väggar.

Vardagsrum:
Plats för soffa och vardagsrumsmöbler. Utgång till uteplats som ligger i ett västligt läge och är rymlig nog för en ordentlig loungemöbel. Parkettgolv och gråmålade väggar.

Sovalkov:
Bakom uppsatt glasvägg i industriell stil i vardagsrumsdelen finns sovalkoven. Här rymmer en 140 cm säng. Parkettgolv och gråmålade väggar även här.

Duschrum med tvätt:
Helkaklat duschrum i vitt med grått klinker på golv. Här finns handfat med vit kommod, wc-stol, dusch med glasvägg samt kombitvättmaskin med bänkskiva ovanför. Även ett överskåp för förvaring. Golvvärme, el.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

I föreningen finns totalt 50 st p-platser i varmgarage varav på 1 p-plats finns bilpool och på 2 st p-platser finns laddbox för elbil.
Kostnad för varmgarage: 1 000 kr/mån
Kostnad för laddplats för elbil: 1 500 kr/mån
Just nu är det 35 st i kö för vanlig garageplats och 9 st i kö för laddplatserna (Kontrollerat 2023-08-09)

Föreningen har en bilpool som får utnyttjas av alla medlemmar.

Parkando sköter uthyrning av p-platser samt bilpoolen.

Byggnad/Storlek

34 kvm , 1 rum och kök . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2017

Lägenhetsnummer

11-1002

Ekonomi

Pris: 1 425 000 kr (accepterat pris). Månadsavgift: 3 209 kr. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, Tele2 bredband 100/100 & Tv baspaket samt bostadsrättstillägg. Föreningen har individuell mätning och debitering för varmvatten. Hyran höjdes med 10% den 1 januari 2024. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,63517%.

Driftkostnad summa: 613 kr/mån
El: 455 kr/mån
Vatten-avlopp: 20 kr/mån
Försäkring: 138 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2022-08-25. Förbrukning: 81 kWh/kvm år. Energiprestanda primärenergital: 71 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Föreningen

Namn: Brf Mandelpilen
Om föreningen: Föreningen består av 111 bostadsrättslägenheter och 1 lokal (hyresrätt) med adress Fyrislundsgatan 23 A-C och 25, Svärdsliljegatan 2-4 och Johannesbäcksgatan 93. Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Sala Backe GA:3. Föreningens andel är 56%. Samfälligheten förvaltar innergården samt delar av garage.

För mer information besök föreningens hemsida mandelpilen.smartbrf.se
Ekonomi: Ekonomisk förvaltare är Österåkers Bostadsrättsförvaltning AB, (en del av SBC). Senaste höjningen skedde 1/3-23 med 6%. För närvarande ingen planerad eller beslutad avgiftshöjning efter det. Kontrollerat 2023-08-09
Renoveringar:
I och med att lägenheterna är byggda för 5 år sedan så finns inga gjorda renoveringar och inga större renoveringar är planerade.
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: Föreningen tillåter delat ägande men den boende måste äga minst 10% av bostaden.

Alla lägenheter har ett källarförråd.

Nyckelhantering sköts av Certego.
Avflyttande lägenhetsinnehavare lämnar samtliga lägenhetsnycklar enligt kvittenskort till Certego. Endast originalnycklar accepteras. Certego kontrollerar att samtliga nycklar överensstämmer med kvittenskortet. Inflyttande lägenhetsinnehavare ska uppvisa giltig kontraktshandling samt giltig legitimation, Certego upprättar då nytt kvittenskort och lämnar ut nycklar som ska kvitteras av ny lägenhetsinnehavare.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Östra Salabacke - Fyrislundsgatan 23 A - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus