50
Till salu - Sön 14/4 kl 15:00-15:30
SALABACKE - Fyrislundsgatan 23C - UPPSALA

Ljus och rymlig genomgångsfyra med hög standard och inglasad balkong!

Bostadsrättslägenhet 4 rok 98 kvm 6 179 kr/mån 2 995 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Fyrislundsgatan 23C 2 995 000 kr
Intresseanmälan

Ljus och rymlig genomgångsfyra med hög standard och inglasad balkong!

En gyllene chans att förvärva en drömfyra med allt som behöver finnas i ett modernt hem! Lägenheten som är belägen på våning 3 har en smart planlösning och håller en genomgående hög standard. Här bor du med behagligt avstånd till stan i ett bekymmersfritt boende för den moderna och bekväma människan!

Boarean om 98 kvm fördelas på en hall med goda förvaringsmöjligheter i både garderober och klädkammare, ett stilrent kök som tack vare sina fina och tidlösa materialval genererar en lyxig känsla. I lagom öppen planlösning med köket finner ni det luftiga vardagsrummet som har utgång till den inglasade och möblerbara balkongen som vetter mot föreningens innergård där solen kan avnjutas större delen av dagen. Utplacerade i olika delar av lägenheten finns tre sovrum i bra storlekar. Vidare erbjuds två fräscha badrum varav det ena med tvättsektion.

Brf Mandelpilen är en förening som ger det lilla extra till sina medlemmar så som ett gym, en cykeltvätt där cykeln kan spolas av samt ett utrymme som kan nyttjas för att tex snickra. Till detta tillkommer en gemensam bilpool som får nyttjas av de boende. Här bor du bekvämt med allt som nyare hus har att erbjuda med bland annat hiss, garage, cykelförråd och där allt är nytt och fräscht.

Salabacke är ett lugnt och mycket populärt område där det mesta finns inom promenadavstånd. Här bor ni med närhet till de stora utbuden av shopping, restauranger och caféer som både stadskärnan och Gränby centrum har att erbjuda. I det direkta närområdet finns flera restauranger, matbutiker och härliga parker. För den som pendlar finns goda kommunikationsmöjligheter med bussanknytningar strax utanför ytterdörren och med Centralstationen endast en kort cykeltur bort. För den bilburne så finns även E4ans påfart lättillgänglig.

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2018
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
98 m²
Månadsavgift
6 179 Kr
(I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, Tele2 bredband 100/100 & Tv baspaket samt bostadsrättstillägg. Föreningen har individuell mätning och debitering för varmvatten.)
Pris
2 995 000 Kr (eller högstbjudande)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
1 062 508 Kr
(Uppgiften baseras på föreningens årsredovisning 2022.)
Våningsplan
3 av 5
Hiss
Ja

Planlösning

Entréhall:
Välkomnande hall med generösa förvaringsutrymmen i garderober och i anslutande klädkammare. Parkettgolv och gråmålade väggar.

Duschrum :
Helkaklat duschrum utrustat med golvvärme, wc, handfat med kommod, spegel med belysning ovan, dusch med infällbara glasväggar samt tvättmaskin och torktumlare med en praktisk bänkskiva samt väggskåp ovan.

Sovrum 1:
Sovrum med plats för säng, skrivbord och ytterligare möblemang. Förvaring i garderob. Gråmålade väggar och parkettgolv.

Vardagsrum :
Luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp och mediamöbel. Gråmålade väggar varav en av väggarna pryds av en mönstrad fondtapet och parkettgolv. Här finns utgången till den härliga balkongen som vetter mot föreningens innergård där du kan njuta av solen större delen av dagen.

Kök:
Välplanerat kök med moderna och tidlösa materialval. Den maskinella utrustningen består av mikro- och ugn i högskåp, fullhöjds kyl- och frys, fläkt, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Plats för stort matbord vid fönster. Gråmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum 2:
Sovrum med plats för säng, skrivbord och ytterligare möblemang. Väggar målade i en grön ton och parkettgolv.

Sovrum 3:
Sovrum med plats för säng, skrivbord och ytterligare möblemang. Förvaring i garderob. Gråmålade väggar och parkettgolv.

Duschrum :
Helkaklat duschrum utrustat med golvvärme, wc, handfat med kommod, spegel med belysning ovan samt dusch med infällbara glasväggar.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Inglasad balkong med västläge.

Bilplats

I föreningen finns:
47 p-platser i varmgarage. Kostnad: 1 000 kr/mån. Kö: 39 pers.
2 p-platser i varmgarage med laddbox för elbil. Kostnad: 1 500 kr/mån. Kö: 10 pers.
Kontrollerat: 2024-04-04

Föreningen har en bilpool som får utnyttjas av alla medlemmar.
1 st parkeringsplats är avsedd för bilpool.

Parkando sköter uthyrning av p-platser samt bilpoolen.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 98 kvm , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt ekonomiska förvaltaren. . Byggnadsår: 2018

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: TV baspaket från Tele2 ingår i avgiften.
Internetanslutning: Bredband 100/100 från Tele2 ingår i avgiften.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd. Övriga utrymmen i föreningen är cykelrum, barnvagnsrum, miljörum, gym (avgift 100kr per år) samt cykeltvätt/utrymme som kan nyttjas för att tex snickra.

Lägenhetsnummer

13-1203

Ekonomi

Pris: 2 995 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 6 179 kr. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, Tele2 bredband 100/100 & Tv baspaket samt bostadsrättstillägg. Föreningen har individuell mätning och debitering för varmvatten. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,22309%.

Driftkostnad summa: 908 kr/mån
El: 440 kr/mån
Vatten-avlopp: 250 kr/mån
Försäkring: 218 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2022-08-25. Energiprestanda primärenergital: 71 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Föreningen

Namn: Brf Mandelpilen
Om föreningen: Föreningen består av 111 bostadsrättslägenheter och 1 lokal (hyresrätt) med adress Fyrislundsgatan 23 A-C och 25, Svärdsliljegatan 2-4 och Johannesbäcksgatan 93. Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Sala Backe GA:3. Föreningens andel är 56%. Samfälligheten förvaltar innergården samt delar av garage.

För mer information besök föreningens hemsida mandelpilen.smartbrf.se
Ekonomi: Ekonomisk förvaltare är Österåkers Bostadsrättsförvaltning AB, (en del av SBC). Föreningen höjde avgifterna med 10% 1 januari 2024. Inga fler beslutade eller planerade avgiftsförändringar i dagsläget. Kontrollerat 2024-04-02
Renoveringar:
I och med att lägenheterna är byggda för 5 år sedan så finns inga gjorda renoveringar och inga större renoveringar är planerade.
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: Föreningen tillåter delat ägande men den boende måste äga minst 10% av bostaden.

Alla lägenheter har ett källarförråd.

Nyckelhantering sköts av Certego.
Avflyttande lägenhetsinnehavare lämnar samtliga lägenhetsnycklar enligt kvittenskort till Certego. Endast originalnycklar accepteras. Certego kontrollerar att samtliga nycklar överensstämmer med kvittenskortet. Inflyttande lägenhetsinnehavare ska uppvisa giltig kontraktshandling samt giltig legitimation, Certego upprättar då nytt kvittenskort och lämnar ut nycklar som ska kvitteras av ny lägenhetsinnehavare.

Allmänt om området

Salabacke är en charmig och populär stadsdel belägen i Uppsala, en historisk stad i Sverige. Stadsdelen är känd för sin unika atmosfär, vackra arkitektur och närhet till både stadsliv och naturområden.

Salabacke är beläget på en höjd och erbjuder fantastisk utsikt över Uppsala. Den är omgiven av grönska och har ett antal grönområden och parker där boende och besökare kan njuta av frisk luft och vacker natur. Till exempel finns den populära Stadsskogen och Linnéträdgården i närheten, vilka är perfekta platser för avkoppling och promenader.

Stadsdelen Salabacke har en rik historia och karaktäriseras av sin unika arkitektur. Här finns en blandning av olika typer av bostäder, från traditionella svenska trähus till moderna lägenhetskomplex. De äldre byggnaderna ger en historisk touch till området och skapar en speciell atmosfär.

Närservice

Salabacke är även känt för sin närhet till Uppsala universitet och Akademiska sjukhuset, vilket gör det till en attraktiv plats för studenter och forskare att bo och arbeta. Den nära kopplingen till universitetet ger området en ung och livlig atmosfär, med många kaféer, restauranger och butiker som är inriktade på studentlivet.

Kommunikationer

Förutom den livliga atmosfären och det kulturella utbudet har Salabacke också bra kommunikationer och enkel tillgång till andra delar av Uppsala. Det finns välutvecklade bussförbindelser och cykelvägar som gör det enkelt att ta sig runt och utforska staden.

Övrigt området

Det finns också en stark känsla av gemenskap i Salabacke. Det arrangeras regelbundet olika evenemang och aktiviteter som lockar både boende och besökare. Det kan vara allt från lokala marknader till musikfestivaler och konstutställningar. Det finns också flera idrottsanläggningar och fritidsaktiviteter som gör att människor kan hålla sig aktiva och engagerade i samhället.

Visa mer

Visningar

14

Sön 14/4 kl 15:00-15:30

Föranmäl dig via Riksmäklarens hemsida eller kontakta ansvarig mäklare - Välkommen!

Anmäl mig
15

Mån 15/4 kl 17:30-18:00

Föranmäl dig via Riksmäklarens hemsida eller kontakta ansvarig mäklare - Välkommen!

Anmäl mig

Karta

SALABACKE - Fyrislundsgatan 23C - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus