50
Budgivning pågår
KUNGSÄNGEN - Skyttelgatan 1 - UPPSALA

Bostadsrättslägenhet 3 rok 82 kvm 5 218 kr/mån 3 000 000 kr Högst bud 2 900 000 Kr
Intresseanmälan
Skyttelgatan 1 3 000 000 kr
Intresseanmälan


***Möjlighet att göra om till en fyra rok***
Välkommen till den välplanerade och ljusa lägenhet med en stor balkong i sydväst läge!

Lägenheten har ett fantastiskt ljusinsläpp och erbjuder en ljuvlig atmosfär. Bostaden är välplanerad och erbjuder generösa umgängesytor och har en lagom öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ljuset flödar in från stora fönsterpartier på husets gavel och ger ljusspridning från de många fönstren i två olika väderstreck.

När du kliver in via hallen möts du av en stor och rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter på vänster sida. Rakt fram från hallen kliver du in masterbedroom som erbjuder gediget sovrum med ett stort fönster mot innergården. Vidare in i lägenheten möts du av ett till stort sovrum med en till klädkammare. Det sociala ytorna finner du längst in i lägenheten här möts du av ett stort vardagsrum med plats för en fullstor soffa samt tillhörande möblemang. Du når också ut till en stora balkongen om ca 14 kvm. Köket är välutrustat med allt du behöver för att underlätta vardagen och i angränings till köket finner du matplatsen som erbjuder upp till 8 st personer.

Här bor du med nära till det mesta i detta expansiva område som nu vuxit fram rejält med klass och stil, grönskande innergårdar och ett stadsnära boende med alla dess fördelar. Med endast några minuters promenad tar ni er till city med shopping, nöjen, kultur och det vida utbudet av restauranger och caféer. Resecentrum erbjuder ett ypperligt pendlarläge då Kungsängen har en egen entré till Resecentrum och strandpromenaden invid Fyrisån inbjuder till vackra promenadstråk och en avkopplande boendemiljö. Här finns förskolor, gym, frisersalonger, skönhetssalong, mataffär (Willys), apotek samt en cykel- och gångbro som knyter ihop Kungsängen och Stadsträdgården. Anna Petrus park som ligger alldeles intill erbjuder roligheter för både stora och små barn. På Studenternas samlas alla sportfantaster, både sommar och vintertid. Kungsängen fördelas av en bra mix av människor med allt ifrån studenter, barnfamiljer till äldre par - Helt enkelt ett område där det är lätt att trivas och känna sig hemma!

Visa mer
Ludvig Tidblom
Ansvarig mäklare
Ludvig Tidblom ludvig.tidblom@riksmaklaren.se
073-925 47 60
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2015
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
82 m²
Månadsavgift
5 218 Kr
(I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. Obligatoriska avgifter tillkommer för TV/Bredband 250 kr/mån och varmvatten 28 kr/mån.)
Pris
3 000 000 Kr
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
717 578 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2022.)
Våningsplan
2 av 6
Hiss
Ja

Planlösning

HALL:
Här möts du av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter i den långa inbyggda garderoben. Parkettgolv och vita väggar.

VARDAGSRUM:
Från hallen når du det ett stort vardagsrum med plats för två soffgrupper samt tillhörande möblemang. Den gedigna balkongen når du också från vardagsrummet som erbjuder morgonsol ända fram till eftermiddagen. Parkettgolv och vita väggar.

KÖK:
Arbetsköket är väl utrustat med induktionshäll, fläkt, diskmaskin, fullstor kyl samt frys samt gott om förvarringsmöjligheter i både överskåp samt underskåp. I köket får du också plats med ett större matbord med plats upp till 6 personer. Vita skåpluckor, mörkt kakel, parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM:
Masterbedroom är gediget och här får du plats med en fullstor säng och där du har fönster mot innergården. Till sovrummet finner du en större klädkammare. Parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM:
Andra sovrummet är också smart planerat där du får plats med en större säng samt en klädkammare. Vita väggar och parkettgolv.

BADRUM:
Helkaklat badrum som är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, dusch, wc, handfat, kommod samt dusch. Mörk klinkergolv och vita kakel.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

65st parkeringsplatser i en garagebyggnad.
Garageplats för bil. Kostnad: 1000 kr/månad Kö: 4 lediga platser.
Laddplats för elbil/plug-in hybrid (5 st. Pågående utbyggnation. Totalt 40 elbilsplatser, klart inom en månad). Kostnad: En startavgift 3000 kr sedan 1200 kr/månad + förbrukad el. Kö: Inga lediga platser f.n.
MC- eller mopedplats (finns 3 platser). MC, 450 kr/månad , moped 300 kr/månad. Kö: 3 lediga platser.
Två lediga handikappsp-platser finns.
Kontrollerat: 2024-03-06

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 82 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2015

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Telia Triple Play, 100/100 Mbit/s, kostar fn 250 kr/månad.
OBS! Digitalboxen och allt som ingår i IT-skåpet tillhör föreningen och ska alltså vara kvar i lägenheten vid flytt.

Övriga utrymmen

Ett förrådsutrymme ingår för respektive bostad. Dessa finns belägna i låsta förrådsrum i källaren.

Lägenhetsnummer

9101/S11101

Ekonomi

Pris: 3 000 000 kr . Månadsavgift: 5 218 kr. I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. Obligatoriska avgifter tillkommer för TV/Bredband 250 kr/mån och varmvatten 28 kr/mån. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,39651%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2015-02-11. Energiprestanda primärenergital: 78 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Föreningen

Namn: Brf Åriket 2
Om föreningen: Föreningen består av 72 st bostadsrätter belägna på adresserna Mältargatan 1, 3, 5 och 7 samt Skyttelgatan 1.
Ekonomi: Föreningens ekonomis förvaltas av MBF. Ansökan ska skickas till föreningens ekonomiska förvaltare: expedition@mbf.se Senaste höjning av avgiften skedde 2024-01-01 med 9,5%. Inga fler planerade eller beslutade avgiftsförändringar för närvarande Kontrollerat: 2024-03-06
Renoveringar:
2022 - Radonmätning utan anmärkning. Stamspolning.
Pågående. Föreningen ska bygga ut laddboxar på p-platser och få totalt 40 st inom en månad.
Kontrollerat: 2024-03-06
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: Nyckelhantering:
Överlämning av lägenhetsnycklar får ej ske mellan säljare och köpare utan ska ske via BYGGBESLAGs ombud. Detsamma gäller fjärrkontroll(-er) till garageporten.
AB Byggbeslag Lås & Säkerhet
Kungsgatan 107
753 18 Uppsala
Telefon 010-163 68 00
info.uppsala@byggbeslag.se

Juridiska personer:
En juridisk person får inte utan samtycke av styrelsen genom överlåtelse förvärva bostadsrätt.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

KUNGSÄNGEN - Skyttelgatan 1 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus