50
Till salu
LINDBACKEN - Torpsvängen 1B - Uppsala

Radhus med hög standard och två parkeringsplatser!

Bostadsrättslägenhet 5 rok 143 kvm 5 175 kr/mån
Intresseanmälan
Torpsvängen 1B
Intresseanmälan

Radhus med hög standard och två parkeringsplatser!

Välkommen till Torpsvängen 1B. Här bor du vid en lugn återvändsgränd där barnen kan leka fritt på gatan och du har två insynsskyddade altaner, en i kvällssol och en med sol på dagen.

Parhuset är ritat av Hag arkitekter och uppfördes 2016. Här möts du av genomgående hög standard och en fin arkitektur där funktion, ljus och rymd står i fokus. På entréplanet möts du av en hall med gott om plats för ytterkläder i hel garderobsvägg. Vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning där stora fönsterpartier, som till stora delar går att skjuta undan, skapar en direkt kontakt mellan rum och uteplats. Köket är stilrent i sitt utförande med vita luckor och praktiskt med många skåp och lådor. Matplats för upp till 8 personer. Intill köket finns ett sovrum som med fördel kan användas till arbetsrum eller gästrum. Duschrum med tvättmaskin och torktumlare och med en funktionell detalj som ett praktiskt tvättnedkast från övervåningen.

En trappa upp möts du av övervåningen som är något alldeles speciellt med sluttande takhöjd från 2,50 m till 3,60 m. I föräldrasovrummet kan du njuta av den höga takhöjden och här kommer fönstren verkligen till sin rätt. Franska balkonger och höga fönster ger både fint ljusinsläpp och trevlig utsikt. Egen ingång till badrummet som har både dusch och badkar. På övervåningen finns ytterligare två sovrum samt ett allrum som går att dela av till ett femte sovrum om så önskas. Förvaring är något som ofta saknas i nyproduktion men här har varje sovrum rejält med garderober. Det finns även förvaring under trappan till övervåningen samt två kallförråd utomhus.

Brf Lindhagen 1 är en förening som består av 27 hus och är en av områdets största. Föreningens ekonomi är mycket god och belåningsgraden ligger på ca 8 000 kr/kvm vilket är lågt för nyproduktion. Man har även amorterat flitigt under åren för att skapa en långsiktigt god ekonomi. Vidare har föreningen förhandlat gemensamt avtal för bredband för att få en så låg kostnad som möjligt för medlemmarna. För att läsa mer om föreningen, gör gärna ett besök på deras hemsida www.brflindhagen.com.

Området Lindbacken har blivit ett av Uppsalas mest omtyckta för barnfamiljer. Visionen att skapa ett område där det är tryggt att bo och kompisarna är många är nu verklighet. Här får familjen ett praktiskt liv med allt på nära avstånd. Lindbackens skola från FK till Åk5 ligger centralt i Lindbacken alldeles intill Skogstorpsparken och från huset promenerar ni dit på bara några minuter. Här finns också en lekplats som passar de små och de stora barnen. För de minsta barnen finns fyra förskolor. ICA Lindbacken med generösa öppettider från 07.00-22.00 står för den lokala servicen med en välfylld butik, café, postutlämning. Behöver du storhandla nås Gränby Köpstad med bil på bara 5 minuter och här finns allt från matbutiker, möbelbutiker, klädbutiker till Nordisk Films biograf. Kombinera turen till Gränby Köpstad med ett mysigt besök för barnen på 4H-gården. Till hösten öppnar också Lindbackens egen handelsby med Vårdcentral, Apotek, Gym och Restaurang..

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gallerian i Gränbystaden och vidare till Uppsala City.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2016
Rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
143 m²
Månadsavgift
5 175 Kr
(I månadsavgiften ingår kallvatten, sophämtning och bostadsrättstillägg. Utöver grundavgiften tillkommer avgift för Bredband och TV om 268 kr/mån via gruppavtal och samfällighetsavgift (se driftskostnader).)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
1 094 979 Kr
(Uppgiften baseras på föreningens årsredovisning 2022.)

Planlösning

ENTREPLAN HALL: :
Här finn gott om plats för avhängning av ytterkläder i hel garderobsvägg med skjutdörrar. Hallen har svart klinker på golvet.

VARDAGSRUM:
Vidare från hallen kommer du in i ett härligt vardagsrum med braskamin och stora fönsterpartier som går att öppna upp mot framsidans uteplats.

KÖK:
I delvis öppen planlösning med vardagsrummet ligger köket där smarta lösningar skapar öppenhet i entréplanet samtidigt som du får stora bänkytor och förvaring. Rymlig matplats samt utgång till altan med kvällssol. Köket har skåpinredning med vita släta luckor samt bänkskivor i laminat med ett snyggt uppvik på väggen. Maskinellt utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, inbyggd ugn och micro, integrerad kyl och frys.

SOVRUM 1:
Är beläget innanför köket och blir ett perfekt gäst- eller arbetsrum. En inbyggd garderob. Genom en lucka nås förvaring under trappan till övervåningen.

DUSCHRUM:
Helkaklat med vitt kakel på väggarna och svart klinker på golvet. Utrustat med duschväggar i klarglas, tvättställ med kommod, stor inkaklad spegel med belysning samt toalett. Bakom skjutdörrar finns också tvättmaskin och torktumlare med praktiskt bänkyta och överskåp.

ÖVERVÅNING, ALLRUM: :
En vitmålad trappa leder upp till övervåningen och dess allrum som blir ett mysigt TV-rum eller lekrum för barnen. Möjlighet finns också att göra ytterligare ett sovrum av allrummet. Takfönster (öppningsbart) ger trevligt ljus.

SOVRUM 2:
Här möts du av ett helt fantastiskt föräldrasovrum med upp till 3,60 meter i takhöjd och stora fönsterpartier med franska balkonger. Förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar.

BADRUM:
intill föräldrasovrummet finns ingång till ett mycket rymligt badrum med samma höga takhöjd om 3,60 meter vilket ger en luftig känsla. Vitt kakel på väggarna och svart klinker på golvet. Utrustat med badkar, tvättställ med kommod, inkaklad spegel med belysning, dusch och toalett. En extra detalj är ett tvättnedkast som går ner till tvättavdelningen i duschrummet på entréplan.

SOVRUM 3:
Ett rymligt sovrum med hel garderobsvägg med skjutdörrar, som ger bra förvaring.

SOVRUM 4:
Övervåningens minsta sovrum som även detta har bra förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Vid husets entré finns en uteplats med markis samt sol från förmiddag till fram mitt på dagen. På husets baksida finns en altan med kvällssol. Båda uteplatserna är helt insynsskyddade genom häck av Avenbok.

Bilplats

Asfalterad uppfart med plats för två bilar.

Byggnad/Storlek

143 kvm , 5 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen . Byggnadsår: 2016

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump - Vattenburen golvvärme på NB och radiatorer på ÖP.

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Föreningen har ett gruppavtal med Telia för bredband 100/100 MBit/s samt TV-paket Telia Lagom vilket debiteras månadsvis med 268 kr.

Övriga utrymmen

Till huset hör två förråd. Ett på framsidan vid husets entré samt ett i anslutning till altan på baksidan.

Lägenhetsnummer

00012

Ekonomi

Månadsavgift: 5 175 kr. I månadsavgiften ingår kallvatten, sophämtning och bostadsrättstillägg. Utöver grundavgiften tillkommer avgift för Bredband och TV om 268 kr/mån via gruppavtal och samfällighetsavgift (se driftskostnader). Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 3,9153%.

Driftkostnad summa: 1 881 kr/mån
El: 1 321 kr/mån
Samfällighet: 291 kr/mån
Försäkring: 269 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-04-10. Förbrukning: 45 kWh/kvm år. Energiprestanda primärenergital: 72 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Föreningen

Namn: Brf Lindhagen 1
Om föreningen: Föreningen består av 27 st bostadsrättsradhus om två våningar, uppdelade på fem huskroppar.
Ekonomi: Ekonomisk förvaltare är Fastum. Avgiften höjdes med 6% den 1 februari 2024. Inga kända avgiftsändringar i dagsläget. Kontrollerat: 2024-02-05
Renoveringar:
Vid renovering skall den som tänkt bygga om alltid få styrelsens godkännande innan den vidtar åtgärder på sådant som kan ha en inverkan på lägenheten. Exempelvis:
- Flytt av väggar
- Flytt av vatten- och avloppsrör
- Om- eller nyläggning av tätskikt i våtrum

Samtliga elarbeten i och utanför bostaden skall utföras av behörig elektriker.
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: Alla bostadshus har 2 kallförråd tillhörande huset.

Nyckelhantering hanteras mellan köpare och säljare på tillträdesdagen.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LINDBACKEN - Torpsvängen 1B - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus