50
Till salu - Sön 3/3 kl 12:30-13:00
LINDBACKEN - Storstensvägen 103 - Uppsala

Gavelradhus med stor tomt i förening med god ekonomi!

Bostadsrättsradhus 5 rok 133,5 kvm 5 106 kr/mån 4 100 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Storstensvägen 103 4 100 000 kr
Intresseanmälan

Gavelradhus med stor tomt i förening med god ekonomi!

Välkommen till detta gavelradhus med en av föreningens största tomter som förutom att ge två parkeringsplatser, även ger fördelen att du har trädgård runt hela ditt hus med stora gräsytor där barnen kan leka fritt.

Husets 133 kvm BOA fördelar sig på 2-plan där entréplanet har hall med med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob. Badrummet är utrustat med alla bekvämligheter och en extra lyx är tvättnedkastet från övervåningen. Gavelläget märks tydligt i huset vardagsrummet som får två extra gavelfönster som ger rikligt med ljusinsläpp utöver det stora öppningsbara fönsterpartiet mot husets framsida och uteplats. Vidare har vardagsrummet braskamin som värmer om ruggiga höstkvällar. Köket har inredning av hög kvalité från Kvänum samt matplats som rymmer hela familjen. Även här märks gavelläget med ett extra fönster samt stora öppningsbara fönsterpartier mot husets härliga uteplats och trädgård. På entréplanet finns ett sovrum som med fördel kan användas som arbetsrum eller lekrum för barnen.

Övre plan har ett härligt sovrum för föräldrarna med utgång till balkong samt högt i tak som ger en känsla av rymd. Två likvärdiga sovrum för barnen, även de med högt i tak som gör att du kan möblera med loftsängar för att ge mer lekyta till barnen. Delen av huset som ligger mot baksidan har snedtak vilket förhöjer husets karaktär. Här finns ett fint badrum med takfönster och badkar och ytterligare ett rum som kan användas till ett mindre sovrum, arbetsrum eller en lyxig klädkammare.

Brf Lindhagen 1 är en förening som består av 27 hus och är en av områdets största. Föreningens ekonomi är mycket god och belåningsgraden ligger på ca 8 000 kr/kvm vilket är lågt för nyproduktion. Man har även amorterat flitigt under åren för att skapa en långsiktigt god ekonomi. Vidare har föreningen förhandlat gemensamt avtal för bredband för att få en så låg kostnad som möjligt för medlemmarna. För att läsa mer om föreningen, gör gärna ett besök på deras hemsida www.brflindhagen.com.

På Storstensvägen 103 får du glädjen av att ha en av områdets största tomter där barnen har gått om plats att leka och den omgärdas av en fint uppvuxen häck av Avenbok som skapar insynsskydd. Du har två fina uteplatser, en på husets framsida men sol på förmiddagen och en på husets baksida med sol på kvällen. Båda har markiser som ger en ombonad känsla.

Området Lindbacken har blivit ett av Uppsalas mest omtyckta för barnfamiljer. Visionen att skapa ett område där det är tryggt att bo och kompisarna är många är nu verklighet. Här får familjen ett praktiskt liv med allt på nära avstånd. Lindbackens skola från FK till Åk5 ligger centralt i Lindbacken alldeles intill Skogstorpsparken och från huset promenerar ni dit på bara några minuter. Här finns också en lekplats som passar de små och de stora barnen. För de minsta barnen finns fyra förskolor. ICA Lindbacken med generösa öppettider från 07.00-22.00 står för den lokala servicen med en välfylld butik, café, postutlämning. Behöver du storhandla nås Gränby Köpstad med bil på bara 5 minuter och här finns allt från matbutiker, möbelbutiker, klädbutiker till Nordisk Films biograf. Kombinera turen till Gränby Köpstad med ett mysigt besök för barnen på 4H-gården. Nu öppnar också Lindbackens egen handelsby med Vårdcentral, Apotek, Gym och Restaurang..

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gallerian i Gränbystaden och vidare till Uppsala City.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2015
Rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
133,5 m²
Månadsavgift
5 106 Kr
(I månadsavgiften ingår kallvatten, sophämtning och bostadsrättstillägg. Utöver grundavgiften tillkommer avgift för Bredband och TV om 268 kr/mån via gruppavtal och samfällighetsavgift på 291 kr/mån.)
Pris
4 100 000 Kr (eller bud)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
1 021 558 Kr
(Baserat på föreningens årsredovisning 2022)

Planlösning

ENTRÉPLAN: HALL:
Här finns gott om plats för ytterkläder i hel garderobsvägg med skjutdörrar. Hallen har svart klinker på golvet och vita väggar.

VARDAGSRUM:
Vidare från hallen kommer du in i det trivsamma vardagsrummet med braskamin och stora fönsterpartier som går att öppna upp mot framsidans uteplats och trädgård samt två gavelfönster som tillsammans ger ett mycket fint ljusinsläpp. Rummet har ekparkettgolv och vita väggar.

KÖK:
Kök där smarta lösningar skapar öppenhet i entréplanet samtidigt som du får stora bänkytor och förvaring. Här märks fördelarna med gavelläget då köket har ett gavelfönster mellan arbetsyta och överskåp som ger fint ljusinsläpp. Rymlig matplats samt utgång till altan och trädgård med kvällssol. Köket har skåpinredning med vita släta luckor samt bänkskivor i laminat med ett snyggt uppvik på väggen. Maskinellt utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, inbyggd ugn och micro, integrerad kyl och frys.

SOVRUM 1:
Är beläget innanför köket och blir ett perfekt gäst- eller arbetsrum. En inbyggd garderob. Genom en lucka nås förvaring under trappan till övervåningen. Rummet har ekparkettgolv och ljusa väggar.

BADRUM:
Utrustat med duschväggar i klarglas, tvättställ med kommod, stor inkaklad spegel med belysning samt toalett. Bakom skjutdörrar finns också tvättmaskin och torktumlare med praktiskt bänkyta, överskåp och ett tvättnedkast från övervåningen som gör att du slipper bära tvätten i trappen - enkelt och smidigt. Badrummet är helkaklat med vitt kakel på väggarna och svart klinker på golvet.

ÖVERVÅNING: ALLRUM:
En vitmålad trappa leder upp till övervåningen och dess allrum som blir ett mysigt litet TV-rum eller lekrum för barnen.

SOVRUM 1:
Här möts du av ett helt fantastiskt föräldrasovrum med upp till 3,60 meter i takhöjd och stora fönsterpartier med utgång till balkong. Förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar. Vita väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM 2 & 3:
Två likvärdiga sovrum för barnen med samma fina takhöjd som föräldrasovrummet. Det gör att du kan tillgodogöra dig höjden med loftsängar för att skapa mer golvyta.

SOVRUM 4 (ARBETSRUM):
Ett mysigt rum med snedtak och takfönster som kan användas till ett mindre sovrum, arbetsrum eller en lyxig walk-in-closet.

BADRUM:
Mycket rymligt och trivsamt BADRUM med snedtak och takfönster. Vitt kakel på väggarna och svart klinker på golvet. Utrustat med badkar, tvättställ med kommod, inkaklad spegel med belysning och toalett. Här finns även yta för möblering med t ex en byrå.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Uteplats 1: Altan på framsidan med markis och sol på förmiddagen och mitt på dagen.
Uteplats 2: Altan baksidan med markis och sol på eftermiddag och kväll.
Uteplats 3: Balkong på övre plan med sol på förmiddag och fram mitt på dagen.

Bilplats

Till huset finns en asfalterad uppfart med plats för två bilar.

Byggnad/Storlek

Radhus i två plan., 133,5 kvm , 5 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2015

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump NIBE 750F

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Föreningen har ett gruppavtal med Telia för bredband 100/100 MBit/s samt TV-paket Telia Lagom vilket debiteras månadsvis med 268 kr.

Övriga utrymmen

Det finns två kallförråd, ett i anslutning till den främre uteplatsen samt ett på tomten.

Lägenhetsnummer

103

Ekonomi

Pris: 4 100 000 kr (eller bud). Månadsavgift: 5 106 kr. I månadsavgiften ingår kallvatten, sophämtning och bostadsrättstillägg. Utöver grundavgiften tillkommer avgift för Bredband och TV om 268 kr/mån via gruppavtal och samfällighetsavgift på 291 kr/mån. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 3,66%.

Driftkostnad summa: 2 734 kr/mån
El: 2 099 kr/mån
Samfällighet: 291 kr/mån
Försäkring: 344 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-04-10. Förbrukning: 49 kWh/kvm år. Energiprestanda primärenergital: 79 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Föreningen

Namn: Brf Lindhagen 1
Om föreningen: Föreningen består av 27 st bostadsrättsradhus om två våningar, uppdelade på fem huskroppar.
Ekonomi: Ekonomisk förvaltare är Fastum. Avgiften höjdes med 6% den 1 februari 2024. Inga kända avgiftsändringar i dagsläget. Kontrollerat: 2024-02-05
Renoveringar:
Vid renovering skall den som tänkt bygga om alltid få styrelsens godkännande innan den vidtar åtgärder på sådant som kan ha en inverkan på lägenheten. Exempelvis:
- Flytt av väggar
- Flytt av vatten- och avloppsrör
- Om- eller nyläggning av tätskikt i våtrum

Samtliga elarbeten i och utanför bostaden skall utföras av behörig elektriker.
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: Alla bostadshus har 2 kallförråd tillhörande huset.

Nyckelhantering hanteras mellan köpare och säljare på tillträdesdagen.

Visa mer

Visningar

03

Sön 3/3 kl 12:30-13:00

Välkommen att anmäla dig till visning via mäklarens hemsida!

Anmäl mig

Karta

LINDBACKEN - Storstensvägen 103 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus