50
Till salu - Mån 4/3 kl 17:00-17:30
SALABACKE - Johannesbäcksgatan 95A - UPPSALA

Ljus och trivsam tvårummare med eftermiddag-kvällssol mot Gränby Centrum.

Bostadsrättslägenhet 2 rok 59 kvm 3 601 kr/mån 1 975 000 kr
Intresseanmälan
Johannesbäcksgatan 95A 1 975 000 kr
Intresseanmälan

Ljus och trivsam tvårummare med eftermiddag-kvällssol mot Gränby Centrum.

Nu finns chansen att förvärva denna ljusa och fina tvårummare om 59 kvm med balkong där eftermiddag- och kvällssolen kan avnjutas!

Lägenheten disponeras av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket gör hemmet väldigt socialt, från vardagsrummet når man bostadens trevliga balkong mot Gränby Centrum. I vardagsrummet får man plats med såväl soffgrupp, matgrupp och önskat möblemang. Genomgående ljus och trivsam bostad med stora fönsterpartier som ger ett fint ljus in till lägenheten. Vidare disponeras bostaden av ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring, ett fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett förråd. I Lägenheten finns det gott om förvaring i flertalet garderober. Här bor man dessutom med goda kommunikationer till stan via buss i direkt anslutning till området samt fina gång- och cykelvägar. I närområdet finns även gym, parker, restaurang, livsmedelsbutik, förskola och apotek.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Thomas Lüllmaa
Ansvarig mäklare
Thomas Lüllmaa thomas.lullmaa@riksmaklaren.se
070-591 65 36
”I slutändan handlar det om att ta hand om människor – vilket är något som jag och mina medarbetare strävar efter dagligen.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2018-2019
Rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea
59 m²
Månadsavgift
3 601 Kr
Pris
1 975 000 Kr
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
785 482 Kr
(Baserat på föreningens årsredovisning 2021)
Våningsplan
4 av 5
Hiss
Ja

Planlösning

HALL:
Med klinker på golv vid entré. Resterande del av hall, parkettgolv och vitmålade väggar. Gott om plats för förvaring av ytterkläder m.m.

KÖK/VARDAGSRUM:
Köket är inrett med gråa och släta kökssnickerier på vägg- och bänkskåpen. Köket är utrustat med fristående kyl- och frys. I övrigt gott om arbetsytor och maskinellt utrustat med diskmaskin, diskho, häll, ugn, micro samt spisfläkt.

SOVRUM:
Rummet är 14kvm och erbjuder stor plats för större säng och annan möblering. Utmärkt ljusinsläpp med stort fönster.

BADRUM:
Badrummet har helkaklade väggar och klinker på golv. Badrummet är inrett med wc-stol, kommod, handdukstork, tvättställ och dusch. Tvättmaskin finns installerad.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Det finns ett garage under byggnaden med totalt 44 platser.
På dessa 44 platser så finns det vanliga parkeringsplatser som kostar allt mellan 1 000kr/mån inkl. moms-1 700kr/mån inkl. moms.
Platser med elplint kostar 1 500kr/mån inkl. moms. inkl. fri laddning.
Det finns även möjlighet till HCP-parkering med en kostnad på 1 250 kr/mån inkl. moms med HCP-tillstånd. Kö: 4 stycken.

4 MC-platser finns även att hyra. Ledig plats finns.

Kontrollerat: 2023-12-08

Byggnad/Storlek

59 kvm , 2 rum och kök, varav 1 sovrum . Byggnadsår: 2018-2019

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster.

TV- och internetanslutning

TV: Ownit: svt-kanaler ingår i avgift.

Lägenhetsnummer

1405

Ekonomi

Pris: 1 975 000 kr . Månadsavgift: 3 601 kr. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,0845%.

Driftkostnad summa: 450 kr/mån
El: 250 kr/mån
Försäkring: 200 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2021-09-02. Förbrukning: 99 kWh/kvm år. Energiprestanda primärenergital: 82 kWh/kvm och år. Energiklass: D.

Föreningen

Namn: Knäckepilen
Om föreningen: Föreningen består av 95 st lägenheter samt lokaler fördelat på två huskroppar i 5-8 våningar. Det finns ett gemensamt sop- och återvinningsrum, cykel- och barnvagnsförråd finns på källarplan. Källarförråd finns att utnyttja och även en gemensam tvättstuga i källaren. Teknikrum.
Ekonomi: Föreningens ekonomiska förvaltare är: Fastighetsägarna men de samarbetar med Ny-medlem Föreningen kommer att höja avgiften med 10% 1/1-2024. Kontrollerat: 2023-12-05
Renoveringar:
Då byggnaden är relativt ny så finns det inga tidigare renoveringar och det finns inte heller några planer på framtida renoveringar förutom löpande underhåll.
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr

Allmänt om området

Salabacke är ett populärt område med närhet till centrum, kommunikationer, grönområden och fina parker.
Bekvämt gång- och cykelavstånd till Gränby Centrum som erbjuder butiker, apotek, caféer och restauranger. Dessutom närhet till Brantingstorg med Ica-butik, apotek, bibliotek, affärer, konditori mm. Andra närliggande matvarubutiker är Willys (Björkgatan), Lidl (Liljefors torg) och Årsta Centrum. MAX och McDonald's är närliggande snabbmatsrestauranger.

Salabacke ligger bra till även för pendlaren då man snabbt tar sig ut på E4 eller till Resecentrum och city. Goda kommunikationer med stadsbuss.

Visa mer

Visningar

04

Mån 4/3 kl 17:00-17:30

Karta

SALABACKE - Johannesbäcksgatan 95A - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus