Till salu
KAPELLGÄRDET - Orgelgatan 16 - UPPSALA

Smart etta med stort kök och härlig uteplats!

Bostadsrättslägenhet 1 rok 26 kvm 2 029 kr/mån 1 450 000 kr (accepterat pris)
Intresseanmälan
Orgelgatan 16 1 450 000 kr
Intresseanmälan

Smart etta med stort kök och härlig uteplats!

FAST PRIS! I denna nästan nybyggda lägenhet från 2019 är det så gott som nyproduktionskänsla. Genomgående fina parkettgolv, ett fullutrustat stort arbetskök med all maskinell utrustning och ett stort badrum med kakel och klinker samt tvättmaskin. Till lägenheten hör dessutom en stor uteplats i skyddat läge.
Som medlem i Brf Höjdhopparen har du dessutom tillgång till det trevliga utegymmet på gården samt den fantastiska takterrassen med utsikt över Uppsala. Föreningen har dessutom en elbil- och elcykelpool.
På Orgelgatan bor du med närhet till det mesta. På bara några minuter är du i stan och gillar du att sporta är det nära till Fyrishov och till träningsområdet Röbo för den som gillar naturen.
Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Patrik Törner
Ansvarig mäklare
Patrik Törner patrik.torner@riksmaklaren.se
070-574 67 43
”Jag finns alltid nära till hands och mitt mål är att överträffa dina förväntningar”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Rum
1 rum och kök
Boarea
26 m²
Månadsavgift
2 029 Kr
(bredband 100/10, basutbud för tv och IP-telefoni via Comhem , värme och kallvatten, bostadsrättstillägg. Separat debitering med individuell avläsning sker för varmvatten och el. Föreningen har beslutat att höja månadsavgiften med 10% från och med 1 juni.)
Pris
1 450 000 Kr (accepterat pris)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
470 636 Kr
(Baserat på årsredovisningen från 2021)
Våningsplan
1 av 6
Hiss
Ja

Planlösning

Hall:
Rymlig och ljus hall med inbyggda garderober som ger gott om förvaring. Grått klinkergolv som både är snyggt och praktiskt.

Köksdel:
Välutrustad köksdel med gott om förvaring och modern maskinell utrustning med bland annat diskmaskin. Ljusgråa luckor och vitt kakel ovanför arbetsbänken.

Allrum/sovrum:
Ljust och trevligt allrum med plats för soffa, mindre matbord och säng. Blå fondvägg som ger ett lugnt och trevligt intryck. Stora fönster ut mot uteplatsen.

Uteplats:
Mysig uteplats som är väl insynsskyddad av grönskande buskar. Här finns det gott om plats för matgrupp eller loungehörna.

Badrum:
Stort och modernt badrum med klinker och kakel. Duschhörna, wc ock tvättställ samt tvättmaskin.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Varmgarage
82 bilplatser (1000 kr/mån) varav laddplats 20 st (1200 kr/mån + el som debiteras efter förbrukning). Handikapplatser finns. MC-plats, 2 st (400kr/mån). Utomhusplatser, 7 st (700kr/mån) med eluttag för motorvärmare (ej laddplats).

Bil- och cykelpool
I varmgaraget finns två elbilar och två ellådcyklar reserverade för föreningens medlemmar. OurgreenCar sköter uthyrningen via app.

Byggnad/Storlek

26 kvm , 1 rum och kök

Lägenhetsnummer

12471101003-3

Ekonomi

Pris: 1 450 000 kr (accepterat pris). Månadsavgift: 2 029 kr. bredband 100/10, basutbud för tv och IP-telefoni via Comhem , värme och kallvatten, bostadsrättstillägg. Separat debitering med individuell avläsning sker för varmvatten och el. Föreningen har beslutat att höja månadsavgiften med 10% från och med 1 juni. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,349541%.

Driftkostnad summa: 314 kr/mån
El: 200 kr/mån
Vatten-avlopp: 25 kr/mån
Försäkring: 89 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2022-06-28. Energiprestanda primärenergital: 81 kWh/kvm och år. Energiklass: D.

Föreningen

Namn: Brf Höjdhopparen
Ekonomi: Ekonomisk förvaltare: Fastum AB
Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr
Övrigt: Alla lägenheter har eget förråd i källare eller vind!

Föreningens fastighetsförsäkring täcker bostadsrättstillägget. Boende behöver alltså inte ha bostadsrättstillägg i sin hemförsäkring.

Föreningen har gemensamt elavtal. Boende behöver alltså inte ha eget elavtal.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

KAPELLGÄRDET - Orgelgatan 16 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus