Till salu - Sön 26/3 kl 14:30-15:00
SLAVSTA - Klarbärsgatan 111 - UPPSALA

Ljus och fin gaveltrea med njutbar uteplats som vetter mot allmänning!

Bostadsrättslägenhet 3 rok 84 kvm 6 113 kr/mån 2 095 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Klarbärsgatan 111 2 095 000 kr
Intresseanmälan

Ljus och fin gaveltrea med njutbar uteplats som vetter mot allmänning!

Det ska vara gott att leva, både inne och ute! Nu ges tillfälle att förvärva en väldisponerad och ljus gavellägenhet om 3 rum och kök med ett lugnt och fint läge i natursköna Slavsta. Här erbjuds du en fantastisk uteplats med eftermiddags- och kvällssol. Den kan med fördel användas som ett extra rum under sommarhalvåret och där halva uteplatsen är under tak vilket gör att du kan njuta här ute även om vädret är mindre soligt. Här bor du i en lugn miljö med bekväm närhet till både natur och service med busshållsplats alldeles intill!

Detta är ett trivsamt hem med härligt ljusinflöde som ger ett fint ljusinsläpp året om och du når bostaden bekvämt från markplan. Den väldisponerade planlösningen har en boarea om 84 kvm där du möts av en välkomnande hall med bra förvaring i klädkammare som finns i anslutning till hallen. Till höger når du det separata köket med stor matplats. Härifrån når du den njutbara uteplatsen som med säkerhet har ett av föreningens bästa lägen. Vidare erbjuds två sovrum samt ett badrum med fönster. För extern förvaring disponerar lägenhetsinnehavaren ett vindsförråd. Lägenhetsinnehavaren är dessutom garanterad en parkeringsplats i carport för endast 300 kr/mån. Föreningen kommer inom kort att installera laddstolpar för elbil.

Slavsta är ett populärt område som ligger i en lantlig miljö samtidigt som du når alla nöjesaktiviteter som erbjuds i centrala Uppsala på ca 10-15 minuter med buss där busshållplats finns i nära anslutning till bostaden. Några steg utanför föreningens gård finns gångvägar som tar dig till utegym, parker i Årsta samt till shopping i Boländerna eller Gränbystadens galleria. I Slavsta kan du njuta av naturen med hästar som betar i området och för den friluftsintresserade har du nära till Vedyxa friluftsområde. Dessutom är det utmärkt pendlingsavstånd med påfart till E4:an endast ett par minuters bilväg bort.

I Slavsta är det vanligt att man flyttar runt inom området - Det om något är det bästa kvittot på hur bra trivseln är!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2001-2003
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
84 m²
Månadsavgift
6 113 Kr
(I avgiften ingår värme, vatten och grundutbudet av Kabel-TV. Föreningen står även för bostadsrättstillägget.)
Pris
2 095 000 Kr (eller högstbjudande)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
518 242 Kr
(Uppgiften baseras på föreningens årsredovisning 2021.)
Våningsplan
1 av 4
(Markplan)
Hiss
Ja

Planlösning

Entréhall
Hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Bra förvaringsmöjligheter i stor klädkammare innehållandes städskåp i anslutning till hallen. Ljusa väggar och plastmatta på golv.

Kök
Hemtrevligt kök med matplats som rymmer upp till 6 personer. Luckorna i köket är gråblå, blått kakel ovan träfärgad laminatbänksskiva. Maskinellt utrustat med kyl och frys, ugn med spishäll (2018), fläkt (2018) samt diskmaskin. Ljusa väggar och laminatgolv.

Vardagsrum
Tilltalande vardagsrum på gavel med stora fönsterpartier. Här finns plats för soffgrupp, mediamöbel samt matgrupp om så önskas. Ljusa väggar och parkettgolv (slipat 2017). Här finns utgången till lägenhetens härliga uteplats med sydvästläge.

Sovrum 1
Sovrum på gavel med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. 2 garderober finns för förvaring. Ljusa väggar och parkettgolv.

Sovrum 2
Sovrum på gavel med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. 2 garderober finns för förvaring. Ljusa väggar med en mörk tapetserad fondtapet och parkettgolv.

Badrum
Badrum med klinkergolv i terrakottaton och samma ton på de kaklade väggarna. Utrustat med wc, badkar, handfat med kommod (2020), spegelskåp med belysning, fönster, tvättmaskin (2012).

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Underbar uteplats i sydväst med utgång från vardagsrummet.

Bilplats

38st p-platser med carport och elplint, 4st p-platser utan el, samtliga för 300kr/mån. Separat kö hos förvaltaren. Nyinflyttad har alltid en säkrad plats på någon utav platserna.
Föreningen kommer inom kort att installera laddstolpar för elbil.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 84 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2001-2003

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Föreningen har tecknat gruppavtal med Comhem/Tele2 där TV-Bas ingår i månadsavgiften. Det ingår också en digital-TV-mottagare. Vid överlåtelser behöver abonnemanget avslutas av säljare och köpare behöver kontakta Comhem för att göra en beställning för att ta del av gruppavtalet.

Övriga utrymmen

Gemensamt cykelförråd och sopsortering. Till lägenheten hör ett större vindsförråd.

Lägenhetsnummer

12-3738-1-1101-1

Ekonomi

Pris: 2 095 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 6 113 kr. I avgiften ingår värme, vatten och grundutbudet av Kabel-TV. Föreningen står även för bostadsrättstillägget. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 2,28036%.

Driftkostnad summa: 550 kr/mån
El: 400 kr/mån
Försäkring: 150 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2018-03-23. Energiprestanda primärenergital: 121 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Klarbäret
Om föreningen: Fastigheten uppfördes under tiden 2001 – 2003. Den består av fyra höghus i tre våningar med hiss. Totalt i föreningen finns 40 lägenheter, fördelade som 2:or, 3:or och 4:or.
Ekonomi: Inga beslut är tagna i dagsläget om kommande avgiftshöjningar. Avgiften höjdes 2023-01-01. (Kontrollerat mars 2023). Föreningens ekonomiska förvaltare är Upplands Boservice.
Renoveringar:
2021: Stamspolning, radonmätning, ventilationsrengöring och färdigmålande av utemöbler.

Planerat underhåll: Fönstermålning.
Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr
Övrigt: Nyckelhantering vid överlåtelser sker via Lås och Säkerhetscentrum på Kungsgatan 107.

Visa mer

Visningar

26

Sön 26/3 kl 14:30-15:00

Varmt välkommen på visning! - Anmäl dig här eller kontakta ansvarig mäklare.

Anmäl mig
27

Mån 27/3 kl 17:00-17:30

Varmt välkommen på visning! - Anmäl dig här eller kontakta ansvarig mäklare.

Anmäl mig

Karta

SLAVSTA - Klarbärsgatan 111 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus