Budgivning pågår - Tor 23/3 kl 18:00-18:30
SÄVJA - Ölandsresan 3D - UPPSALA

Bostadsrättslägenhet 2 rok 49 kvm 3 365 kr/mån 1 795 000 kr
Intresseanmälan
Ölandsresan 3D 1 795 000 kr
Intresseanmälan

På 3:e våningen finner du denna välplanerade gavellägenhet med en stor balkong i söderläge om 11 kvm. I Linneas Utsikt bor du bekvämt tryggt där du har ett eget gym som är väl utrustat med maskiner, bastu, hiss från markplan samt en gemensam takterrass. Lägenheten har en takhöjd om 2,60 m och inrett i skandinavisk stil med genomgående neutrala kulörer, ekparkettgolv, helkaklat badrum - allt av hög standard och stilrena materialval.

Boarean om 49 kvm fördelar sig på 2 rok och består av en välkomnande hall, högt i tak samt gott om förvaring i två stor garderober. Vidare in i lägenheten så möts du av ett välplanerad arbetskök som är utrustat med allt du behöver för att underlätta varadagen. När du kliver in i vardagsrummet möter stor glaspartier som vetter i två olika håll, högt i tak samt den stora balkong med morgonsol fram till eftermiddagen. Vidare in i lägenheten erbjuds ett rymlig sovrum med plats för en fullstor säng samt en stor klädkammare med gott om plats för förvaring. Badrummet är helkaklat med tvättmaskin och torktumlare. Förråd hittar du på samma våning som lägenheten och är ca 5 kvm.

Här bor du bekvämt med allt som nyproduktion har att erbjuda, hiss, garage och där allt är nytt och fräscht. I föreningen finns både gratis gym, bastu, gästrum, festlokal samt hobbyrum. Till detta tillkommer en gemensam takterrass ovanpå huset som får nyttjas av de boende. I garaget finns även cykelförråd med möjlighet att ladda elcykel. På innergården kommer det att finnas lekyta, samt grillplats.

Sävja ligger ca 6 km från centrala Uppsala. Området är känt för sina vackra naturomgivningar och möjlighet till ett rikt friluftsliv. Från city tar det ca 10 minuter med bil. Området ligger även strategiskt placerat i förhållande till E4.ans påfarter som tar dig norr- och söderöver. Den som söker lugnet förflyttar sig snabbt till Lunsenskogen, ett naturreservat där Upplandsleden passerar över barrskogsklädda marker och som vintertid blir till fina skidspår. Söker man en aktiv fritid finns utegym vid Sävja IP, skidåkning utför samt pulka i närbelägna Sunnerstabacken, samt skridskor, bad, fiske och segling vid populära Ekoln.

Visa mer
Ludvig Tidblom
Ansvarig mäklare
Ludvig Tidblom ludvig.tidblom@riksmaklaren.se
073-925 47 60
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2018
Rum
2 rum och kök
Boarea
49 m²
Månadsavgift
3 365 Kr
(Obligatorisk avgift för bredband 130 kr/mån. Ingår i månadsavgiften: Vatten (varmt+kallt) samt uppvärmning.)
Pris
1 795 000 Kr
Våningsplan
3 av 11
Hiss
Ja

Planlösning

Rymlig HALL med gott om förvaringsmöjligheter i två stora garderober. Hallen är försedd med klinkergolv och målade väggar.

Vidare in i lägenheten möts du av ett arbetskök som är utrustat köksinredning från Vedum med vita skåpluckor (Maja) medhandtag i metall. Bänkskiva. Stänkskydd i vitt kakel. Maskinell utrustning: inbyggnadsugn, häll, diskmaskin, kyl/frys. Samtliga vitvaror i vitt i grundstandard.lv.

VARDAGSRUMMET ligger mot en öppenplansönig mot köket. Här får du plats en större soffgrupp samt ett matbord. Från vardagsrummet når du en stor balkong om 11 kvm som vetter ut i söderläge. Parkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUMMET fördelar sig på ett rymlig sovrum med plats för en fullstor säng. Här möts du också av en stor klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter. Parkettgolv och vita väggar.

Helkaklat BADRUM som är utrustat med dusch, wc, kommod handfat, samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Övrig info om lägenheter: Rummen har 2,60 i takhöjd, vita foder, golvlister i eklaserad furu, fönsterbänkar i kalksten samt takmålat i vitt.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

11 kvm balkong.

Bilplats

Föreningen har ca 100 P-platser.
50 garageplatser. Kostnad: 780kr/mån.
50 utomhusparkeringar. Kostnad: 280kr/mån.
Gemensam kö: 13 personer.
Kontrollerat: 2023-02-10.

Byggnad/Storlek

49 kvm , 2 rum och kök . Byggnadsår: 2018

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas.

TV- och internetanslutning

TV: ComHem
Internetanslutning: ComHem

Övriga utrymmen

På entréplanet i höghuset finns det två gästrum samt cykelförråd. Gästrummen bokas mot en avgift (ca 100kr/natt och rum). På plan 5 i samma hus finns det en festlokal som ligger i anslutning till en gemensam takterrass. Festlokalen rymmer köksdel och toalett. I källarplanet på husen finns garaget, från detta plan går hissen upp till lägenheterna. Det finns även barnvagnsförråd.

Lägenhetsnummer

00132

Ekonomi

Pris: 1 795 000 kr . Månadsavgift: 3 365 kr. Obligatorisk avgift för bredband 130 kr/mån. Ingår i månadsavgiften: Vatten (varmt+kallt) samt uppvärmning. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,649%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-12-23. Energiprestanda primärenergital: 105 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Linneas Utsikt 1
Om föreningen: BRF Linneas utsikt 1 i Uppsala är en äkta bostadsrättsförening med 121 lägenheter i Uppsala. Föreningen bildades år 2016. Lägenheterna
finns i storlekar från 34 och upp till 101 kvm.
Ekonomi: Föreningens ekonomi sköts av allabrf.se. Avgiften höjs med 14% från 2023-01-01.
Renoveringar:
Då husen är relativt nybyggda så finns det inga nuvarande planer på några renoveringar.
Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr
Övrigt: När det gäller delat ägarskap så måste den boende äga minst 10%.

Nyckelhantering: Uppsala Värdeskydd Teknik AB, Hyttögatan 7, 752 28 Uppsala

Visa mer

Visningar

23

Tor 23/3 kl 18:00-18:30

Anmäl dig via mäklarens hemsida eller kontakta ansvarig mäklare!

Anmäl mig

Karta

SÄVJA - Ölandsresan 3D - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus