Såld
SALABACKE - Salabacksgatan 74 - Uppsala

Ljus gaveltrea med smart planlösning och hiss från markplan!

Bostadsrättslägenhet 3 rok 76 kvm 4 431 kr/mån 2 290 000 kr (eller högstbjudande) Slutpris 2 400 000 Kr
Salabacksgatan 74 2 290 000 kr

Ljus gaveltrea med smart planlösning och hiss från markplan!

En mycket ljus och trevlig gaveltrea med utsikt över Uppsala. Här finner du ett praktiskt och bekvämt boende med hiss från markplan och en bra planlösning som passar de flesta. Kök och vardagsrum i halvöppen planlösning ger bra möjligheter för ett socialt liv med vänner och familj. Hela lägenhet har ljusa parkettgolv där sovrummen ligger lite avsides medan hall, vardagsrum och kök hänger ihop på ett harmoniskt sätt. Från vardagsrummet når du den trevliga inglasade och rymliga balkongen med trevlig utsikt ner mot stan. Köket har gott om förvaring, bra arbetsytor och en stor matplats där köket är öppet mot vardagsrummet. Badrummet är stort, helkaklat med duschhörna och tvättmaskin samt torktumlare, möjlighet till badkar finns.

Här bor du i en stabil och välskött bostadsrättsförening där inga stora renoveringar är på gång och där allt som vatten, värme, kabel-tv och bredband ingår i avgiften. Föreningen har också både p-platser utomhus och garageplatser.

Salabacksgatan 74 ligger i ett bra läge med Gränby Centrum endast minuter bort med all tänkbar service. Här finns flera restauranger, diverse butiker, systembolag, apotek, vårdcentral och en stor bio. Till Uppsala city är det bara några minuter med cykel samt bra bussförbindelser med hållplats precis i närheten.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Patrik Törner
Ansvarig mäklare
Patrik Törner patrik.torner@riksmaklaren.se
070-574 67 43
”Jag finns alltid nära till hands och mitt mål är att överträffa dina förväntningar”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2003
Rum
3 rum och kök
Boarea
76 m²
Månadsavgift
4 431 Kr
(Obligatorisk avgift för EL 25 kr/mån tillkommer. Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Basutbud Kabel-TV, Bredband via A3 med kapaciteten 1000/1000 Mbits per hushåll, IP-telefoni via A3 där grundavgiften ingår.)
Pris
2 290 000 Kr (eller högstbjudande)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
393 848 Kr
(Baserat på årsredovisning 2022)
Våningsplan
3 av 5
Hiss
Ja

Planlösning

Hall:
Välkomnande hall med plats för hatthylla och skohylla samt garderob. Ljusa väggar med en fondvägg mot vardagsrummet. I direkt anslutning finner du en rymlig klädkammare.

Vardagsrum:
Ljust vardagsrum med stora fönster som ger bra ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen. Smart vägg skärmar av mot köket vilket underlättar för möblering.

Balkong:
Stor inglasad balkong med trevlig utsikt mot stan.

Kök:
Praktiskt kök med gott om förvaring och arbetsytor. Köksluckor i björk och arbetsbänkar i laminat samt rostfri diskbänk. Vitt kakel ovanför bänk. Matrumsdelen har trevlig blommig tapet.

Stora sovrummet:
Stort sovrum med gröna väggar, gott om plats för både garderober och skrivbord eller sittmöbel.

Sovrum/kontor:
Trevligt sovrum med ljusa tapeter, plats för säng och skrivbord.

Badrum:
Stort badrum med klinker och kakel. Här ryms både tvättmaskin och torktumlare, wc, kommod samt duschhörna eller badkar för den som vill.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

P-platser: 33 st. med motorvärmaruttag, varav 6 st. för laddning av elbil/elhybridbil.
Dessutom finns 2 st. gästparkeringsplatser.
Kostnad med el: för motorvärmarplats 200 kr/mån, för laddning av elhybridbil 700 kr/mån,
för laddning av ren elbil 700 kr/mån.
Kötid/antal personer i kö: Kort kö
Garageplatser: 39 st.
Kostnad: 700 kr/mån
Kötid/antal personer i kö: Ingen kö
Frågor angående garage och parkeringsplats:
Jina Majid 0762 975807 (ang. garage och p-platser)

Byggnad/Storlek

76 kvm , 3 rum och kök . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2003

Lägenhetsnummer

12-3011-1-7433-1

Ekonomi

Pris: 2 290 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 4 431 kr. Obligatorisk avgift för EL 25 kr/mån tillkommer.
Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Basutbud Kabel-TV, Bredband via A3 med kapaciteten 1000/1000 Mbits per hushåll, IP-telefoni via A3 där grundavgiften ingår. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,33505%.

Driftkostnad summa: 376 kr/mån
El: 229 kr/mån
Försäkring: 147 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-04-22. Energiprestanda primärenergital: 96 kWh/kvm och år. Energiklass: D.

Föreningen

Namn: Brf Salabacke
Ekonomi: Förvaltas av Upplands Boservice AB. Föreningen planerar inte för någon avgiftsändring 2023. Kontrollerat: 2023-09-26
Renoveringar:
2022 installerades Bauer Watertechnology reningssystem utan kemikalier för tappvattenledningar och värmeledningar. Finansierat med egna medel.
Målning av takfot kommer att göras under 2023. Finansieras med egna medel.
Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr
Övrigt: Angående juridisk person är det något styrelsen prövar och bedömer från fall till fall. Läs i stadgar §4 stycke 2.

Allmänt om området

Salabacke är en charmig och populär stadsdel belägen i Uppsala, en historisk stad i Sverige. Stadsdelen är känd för sin unika atmosfär, vackra arkitektur och närhet till både stadsliv och naturområden.

Salabacke är beläget på en höjd och erbjuder fantastisk utsikt över Uppsala. Den är omgiven av grönska och har ett antal grönområden och parker där boende och besökare kan njuta av frisk luft och vacker natur. Till exempel finns den populära Stadsskogen och Linnéträdgården i närheten, vilka är perfekta platser för avkoppling och promenader.

Stadsdelen Salabacke har en rik historia och karaktäriseras av sin unika arkitektur. Här finns en blandning av olika typer av bostäder, från traditionella svenska trähus till moderna lägenhetskomplex. De äldre byggnaderna ger en historisk touch till området och skapar en speciell atmosfär.

Närservice

Salabacke är även känt för sin närhet till Uppsala universitet och Akademiska sjukhuset, vilket gör det till en attraktiv plats för studenter och forskare att bo och arbeta. Den nära kopplingen till universitetet ger området en ung och livlig atmosfär, med många kaféer, restauranger och butiker som är inriktade på studentlivet.

Kommunikationer

Förutom den livliga atmosfären och det kulturella utbudet har Salabacke också bra kommunikationer och enkel tillgång till andra delar av Uppsala. Det finns välutvecklade bussförbindelser och cykelvägar som gör det enkelt att ta sig runt och utforska staden.

Övrigt området

Det finns också en stark känsla av gemenskap i Salabacke. Det arrangeras regelbundet olika evenemang och aktiviteter som lockar både boende och besökare. Det kan vara allt från lokala marknader till musikfestivaler och konstutställningar. Det finns också flera idrottsanläggningar och fritidsaktiviteter som gör att människor kan hålla sig aktiva och engagerade i samhället.

Visa mer

Karta

SALABACKE - Salabacksgatan 74 - Uppsala

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus