Till salu - Tor 21/9 kl 17:15-17:40
LINDBACKEN - Storstensvägen 26 - UPPSALA

Toppläge på återvändsgata, plats för två bilar och några minuters promenad till skola!

Bostadsrättsparhus 5 rok 130 kvm 4 975 kr/mån 3 990 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Storstensvägen 26 3 990 000 kr
Intresseanmälan

Toppläge på återvändsgata, plats för två bilar och några minuters promenad till skola!

Parhus med stor tomt, parkering för två bilar och kort gångavstånd till skola, buss och ICA och Handelsbyn som nu byggs. Här bor ni på en återvändsgata där barnen kan leka tryggt och den stora tomten ger plats för både lek och odling.

Invändigt är huset genomgående mycket stilrent och tilltalande som fördelar sina 130 kvm på 6 rum och kök med fyra sovrum, med möjlighet till hela 5 sovrum. Entréplanet präglas av luftiga ytor och stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt fint ljusinsläpp. Köket bjuder in till matlagning med praktiska arbetsytor och köksö som gör köket socialt och trevligt. Vardagsrummet är rymligt flera utgångar till trädgård och altan. Önskar ni ett extra rum kan vardagsrummet med fördel delas av och fortfarande kännas rymligt. En belyst trappa leder upp till övervåningen med fyra sovrum med snedtak, takkupa och takfönster vilket ger alla rummen en ombonad och mysig karaktär. Stilrena badrum på båda planen där tvättmöjligheter finns på entréplanet. Vattenburen golvvärme på båda planen.

På Storstensvägen har du promenadavstånd till Lindbackens välfyllda Ica-butik med postutlämning som har generösa öppettider från 07-22 samt busshållplatsen som på under 20 minuter tar dig till City. Även gångavstånd till Lindbackens skola från F-ÅK5, Idrottshall samt områdets fyra förskolor. Vid ICA byggs nu områdets Handelsby som kommer ge plats åt en restaurang, gym, apotek, vårdcentral vilket gör att allt du behöver komma att finnas inom området.

Varmt välkommen på vsining!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsparhus
Byggnadsår
2015
Rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
130 m²
Månadsavgift
4 975 Kr
Pris
3 990 000 Kr (eller bud)

Planlösning

ENTRÉPLAN:

HALL:
Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor. Hallen har klinker på golvet och vita väggar.

KÖK:
Vidare från hallen kommer du in köket som är ljust och rymligt med trevlig matplats och köksö som ger köket en social och inbjudande känsla. Köket har stilren inredning med vita släta luckor och vit bänkskiva. Maskinellt utrustad med integrerad hel kyl och frys, inbyggd micro, spis med induktionshäll, inbyggd ugn, spisfläkt samt integrerad diskmaskin.

VARDAGSRUM:
Intill köket finns vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och stora fönster ger rikligt med ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås altan med sol från förmiddag till eftermiddag. Vardagsrummet kan med fördel delas av för att göra ytterligare ett sovrum.

DUSCHRUM:
Stilrent med vita helkaklade väggar och grått klinker på golvet. Utrustat med duschväggar, toalett, spegel och handfat med kommod. Här finns också tvättmaskin och torktumlare samt värmepump.

FÖRVARING finns praktiskt beläget under trappan till övervåningen.

Entréplanet har genomgående målade väggar samt nytt vitlaserat parkettgolv.

ÖVERVÅNING:

En vitlaserad trappa leder upp till övervåningen och dess övre hall som binder samman rummen på ett fint sätt.

SOVRUM/ALLRUM
Ett rymligt sovrum med stort fönster i takkupa som skapar både ett fint ljusinsläpp och extra takhöjd. Om ett allrum önskas på övervåningen går det bra att öppna upp detta rum.

SOVRUM 1 & 2 är jämnstora barnsovrum med snedtak. Extra förvaring i kattvindar.

SOVRUM 3 är ett mysigt sovrum med takfönster.

BADRUM
Fint helkaklat badrum med fönster. Vitt kakel på väggarna med inbyggt badkar med en snygg mosaik i brun nyans samt likvärdig nyans på golv med golvvärme. I övrigt utrustat toalett, handfat med kommod samt spegel med belysning.

Övervåningen har genomgående målade väggar samt vitlaserat trägolv.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Stor tomt med gräsmatta och som omsluts av fint uppvuxen häck. Altan med sol från förmiddag till eftermiddag och möjlighet finns att bygga altandäck även på framsidan med perfekt läge för kvällssolen.

Bilplats

Plats för två bilar på husets uppfart.

Byggnad/Storlek

1 ½ plan med snedtak, 130 kvm , 5 rum och kök, varav 4 sovrum . Byggnadsår: 2015

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump med golvvärme på båda planen.

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Ansluten till Telias Öppna Fibernät, medlem tecknar valfri ansluten leverantör.

Ekonomi

Pris: 3 990 000 kr (eller bud). Månadsavgift: 4 975 kr. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köpare.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-02-14. Energiprestanda primärenergital: 64 kWh/kvm och år. Energiklass: B.

Föreningen

Namn: Brf Lindbacksparken 1
Ekonomi: Inga planerade eller beslutade avgiftsförändringar (Kontrollerat 2020-08-19) Ekonomisk förvaltare Företag: Velorem Bostadsrättsförvaltning Kontaktperson: Åsa Thörnblom Telefon: 08-37 65 60, asa@valorem.se Medlemskapsansökan ska till styrelsen.
Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr

Visa mer

Visningar

21

Tor 21/9 kl 17:15-17:40

Välkommen på visning!

Anmäl mig

Karta

LINDBACKEN - Storstensvägen 26 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus