Till salu
SÄVJA - Ölandsresan 3A - UPPSALA

Ljus och rymlig genomgångsfyra med två stora balkonger högst upp i huset!

Bostadsrättslägenhet 4 rok 99 kvm 6 084 kr/mån 2 990 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Ölandsresan 3A 2 990 000 kr
Intresseanmälan

Ljus och rymlig genomgångsfyra med två stora balkonger högst upp i huset!

Bo med härliga vyer högst upp i huset i populära Linneas Utsikt i Sävja - Här bor du med naturen runt knuten, med behagligt avstånd till stan i ett bekymmersfritt boende för den moderna och bekväma människan!

Boarean om 99 kvm fördelar sig på en hall med plats för avhängning av ytterkläder, ett ljust vardagsrum med utgång till lägenhetens ena balkong med söderläge där solen kan avnjutas större delen av dagen. Vidare erbjuder lägenheten ett stilrent kök från Vedum med lagom öppen planlösning mot vardagsrummet, duschrum med tvättmaskin och torktumlare, master bedroom med plats för dubbelsäng och som har ingång till eget duschrum samt utgång till lägenhetens andra balkong som också har söderläge. Utöver det sovrummet finns ytterligare 2 sovrum i bra storlekar varav det ena har ingång till rymlig walk in closet. Lägenheter erbjuder bra förvaringsmöjligheter men för dig som inte kan få nog av förvaring följer ett källarförråd med bostaden.

Brf Linneas Utsikt är en förening som ger det lilla extra till sina medlemmar och erbjuder ett nytt fullt utrustat gym, bastu, gästrum, festlokal samt hobbyrum. Till detta tillkommer en gemensam takterrass ovanpå huset som får nyttjas av de boende. På innergården finns lekyta och grillplats. Här bor du bekvämt med allt som nyproduktion har att erbjuda, hiss, garage, cykelförråd och där allt är nytt och fräscht.

Som boende på Ölandsresan 3A har du goda kommunikationer genom belysta cykelbanor till city och via bussar med flera linjer och täta turer (var 10onde minut). I närområdet finns även god service i form av närhet till förskolor, skolor, livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, bibliotek m.m. Sävja ligger ca 6 km från centrala Uppsala och är känt för sina vackra naturomgivningar och möjlighet till ett rikt friluftsliv. Från city tar det ca 10 minuter med bil. Området ligger även strategiskt placerat i förhållande till E4.ans påfarter som tar dig norr- och söderöver. Den som söker lugnet förflyttar sig snabbt till Lunsenskogen, ett naturreservat där Upplandsleden passerar över barrskogsklädda marker och som vintertid blir till fina skidspår. Söker man en aktiv fritid finns utegym vid Sävja IP, skidåkning utför samt pulka i närbelägna Sunnerstabacken, samt skridskor, bad, fiske och segling vid populära Ekoln.

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2018
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
99 m²
Månadsavgift
6 084 Kr
(I månadsavgiften ingår värme och vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer 143 kr/mån för kabel-tv, bredband och telefoni.)
Pris
2 990 000 Kr (eller högstbjudande)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
1 184 331 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2021. Då andel av årsavgift saknas är uppgiften beräknad på andel i föreningen.)
Våningsplan
5 av 5
(Våningsplan 5 av 5.)
Hiss
Ja

Planlösning

Entréhall:
Välkomnande hall med svart klinkergolv och väggar målade i en varm ljusgrå ton. Plats för avhängning av ytterkläder på hatthylla samt i garderob.

Kök:
Stilrent kök som har gott om förvaring i över- och underskåp med vita luckor. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, ugn, diskmaskin, spishäll och fläkt. Vitt kakel ovan arbetsbänk av svart laminat. Väggar målade i en varm ljusgrå ton och trestavigt parkettgolv.

Vardagsrum:
Intill köket ligger vardagsrummet i lagom öppen planlösning som är ljust och rymligt med generösa fönsterpartier. Plats för stor soffgrupp, mediamöbel och matbord. Väggar målade i en varm ljusgrå ton och trestavigt parkettgolv. Här finns utgången till lägenhetens fantastiska balkong om 15 kvm med soligt söderläge.

Sovrum 1 (15 kvm):
Master bedroom med plats för dubbelsäng och sängbord. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Väggar målade i en varm ljusgrå ton och trestavigt parkettgolv. Här finns utgång till lägenhetens andra balkong om 13 kvm i söderläge.

Duschrum 1:
Duschrum med ingång från sovrum 1 med svart klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Utrustat med elburen komfortvärme, wc-stol, dusch med infällbara glasdörrar, tvättställ med kommod och spegelskåp.

Duschrum 2:
Duschrum med svart klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Utrustat med elburen komfortvärme, wc-stol, dusch med infällbara glasdörrar, tvättställ med kommod, spegelskåp, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum 2 (10 kvm):
Sovrum med plats för säng, sängbord och annat önskat möblemang. Väggar målade i en varm ljusgrå ton och trestavigt parkettgolv.

Sovrum 3 (15 kvm):
Sovrum med plats för säng, sängbord och annat önskat möblemang. Detta sovrum har ingång till rymlig walk in closet. Väggar målade i en varm ljusgrå ton och trestavigt parkettgolv.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Två fantastiska balkonger om 13 kvm samt 15 kvm på högsta våningen i huset i perfekt sydost läge där du kan njuta av solen större delen av dagen.

Bilplats

Föreningen har ca 50 garageplatser och ca 50 utomhusparkeringar. Kostnad för bilplatser: garage: 830 kr/mån, utomhusparkering: 330 kr/mån. Gemensam kö till garage och parkeringsplats utomhus, ca 12 månaders kö.
(10 av platserna i garaget är elbilsladdplatser och under 2023 kommer det även att installeras 10 elbilsladdplatser utomhus).

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 99 kvm , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Byggnadsår: 2018

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas isolerruta. Ventilation: FX system med centralt frånluftsagregat.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Föreningen har tecknat ett gemensamt gruppavtal för grundutbud av TV-kanaler, fast telefoni och bredband (100/10 Mbit/s) som levereras av Tele2. Obligatorisk kostnad på 143 kr i månaden.

Lägenhetsnummer

451

Ekonomi

Pris: 2 990 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 6 084 kr. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer 143 kr/mån för kabel-tv, bredband och telefoni. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,174%.

Driftkostnad summa: 560 kr/mån
El: 450 kr/mån
Försäkring: 110 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-12-23. Energiprestanda primärenergital: 119 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Linneas Utsikt 1
Om föreningen: BRF Linneas utsikt 1 i Uppsala är en äkta bostadsrättsförening med 121 lägenheter i Uppsala. Föreningen bildades år 2016. Lägenheterna
finns i storlekar från 34 och upp till 101 kvm.
Ekonomi: Föreningens ekonomi sköts av allabrf.se. Avgiften höjs med 14% från 2023-01-01. Inga fler höjningar planerade. Kontrollerat: 2023-04-12
Renoveringar:
Då husen är relativt nybyggda så finns det inga nuvarande planer på några renoveringar.
Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr
Övrigt: När det gäller delat ägarskap så måste den boende äga minst 10%.

Nyckelhantering: Uppsala Värdeskydd Teknik AB, Hyttögatan 7, 752 28 Uppsala

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

SÄVJA - Ölandsresan 3A - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus