Såld
LINDBACKEN - Vitmossvägen 223 - UPPSALA

Bli den första att flytta in i helt nybyggt radhus som angränsar mot allmänning!

Bostadsrättsradhus 5 rok 99 kvm 3 627 kr/mån 3 595 000 kr (eller bud) Slutpris 3 595 000 Kr
Vitmossvägen 223 3 595 000 kr

Bli den första att flytta in i helt nybyggt radhus som angränsar mot allmänning!

Nu finns möjligheten att köpa ett helt nybyggt radhus från stilsäkra Blooc. Brf Skogsbrynet är fint placerat i ytterkant av Vitmossvägen där alla tomter får fria baksidor vilket gör att du kan njuta av din altan och trädgård utan insyn. Husen är dessutom trevligt förskjutna i förhållande till varandra vilket skapar privata och ombonade hörnor både på entrésidan och mot baksidan. På entrésidan finns plats för bil, här är också förberett för att dra el till laddstation om det finns behov.

När du kliver in i huset möts du av en sober färgsättning med inspiration hämtad från skogen. Köket från Marbodal går i grön ton och här finns bänkskiva i Bohusgranit. Den gröna färgen återfinns även i trappan till övervåningen där du möts av ett allrum samt tre sovrum och badrum med tvättmaskin och torktumlare. På entréplanet finns hall med plats för ytterkläder, ett kök i anslutning till vardagsrum samt ett rymligt badrum.

Läs gärna igenom de PDF:er som finns under "Dokument". Där finns t ex planlösning med måttangivelser, finplanering av tomten, situationsplan som visar husets läge och mycket mer bra information.

OM LINDBACKEN
Lindbacken är en mysig stadsdel med villor, radhus och lägenheter vid sidan av förskolor, skolor, parker, en Ica butik och snart tas första spadtaget för Handelsbyn med vårdcentral, apotek, gym, restaurang mm. Här har man skapat ett område med en unik karaktär och atmosfär. Man har skapat ett område som är en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där kompisarna är många. Stor möda har lagts på att skapa en miljö med skola och förskolor och gott om aktiviteter för hela familjen. Förskolorna och skolan är planlagda i anslutning till områdets parker.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystadens galleria och vidare till Uppsala City.

Åk gärna på semester, till utlandet eller i Sverige och upplev nya miljöer. Hälsa på hos släktingar eller träffas hos vänner för en trevlig kväll. Vad du än hittar på som omväxling kommer du ändå till sist att längta hem, hem till ditt alldeles egna radhus i Lindbacken.

Varmt välkommen till Brf Skogsbrynet!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2022
Rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
99 m²
Månadsavgift
3 627 Kr
Pris
3 595 000 Kr (eller bud)
Hiss
Nej

Planlösning

Köket är klassiskt och av hög kvalitet speciellt ritat av Blooc. De vackra kulörerna på luckorna som möter noggrant utvalda material skapar en harmonisk och enhetlig känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp. Maskinellt är köken utrustade med vitvaror från Siemens såsom induktionshäll, spisfläkt, kyl och frys samt ugn från Smeg.

En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till en sen helgfrukost med familjen, såväl som långa middagar med vänner.

I denna bostad om 99 kvm utformas vardagsrummet med ett stort fönster som sprider ljus i hela rummet och en glasdörr som leder ut till altanen i den gröna trädgården utanför. Den perfekta platsen för varma sommarkvällar.

På den övre våningen samlas husets allrum, sovrum och badrum. Sovrummen är stillsamma, ljusa och väl anpassade för storleken på husen. Alla sovrum är utrustade med garderober med god förvaring.

Badrummen ger en varm ombonad känsla med klassiska designelement och stilfulla material utvalda av arkitekterna på Blooc. Badrummet på entréplan har plats för förvaring eller skötbord och är utrustat med dusch och wc. På den övre våningen är badrummet placerat med smidig access från alla rum och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare så du slipper släpa tvätt mellan våningsplanen.

Båda badrummen är utrustade med wc, dusch och en kommod i specialkulör enligt edition och interiöra detaljer särskilt utvecklade av Blooc.

Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Uteplats i trätrall

Bilplats

Plats finns för en bil på husets uppfart.

Byggnad/Storlek

2 plan, 99 kvm , 5 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt ekonomisk plan . Byggnadsår: 2022

Byggnadssätt

Fönster: 3 glas-isoleringsglas. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Huset är anslutet till Telias Öppna Fibernät.

Övriga utrymmen

Förråd finns på husets baksida.

Lägenhetsnummer

14

Ekonomi

Pris: 3 595 000 kr (eller bud). Månadsavgift: 3 627 kr. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 3,633%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Energiprestanda primärenergital: 56 kWh/kvm och år. Energiklass: B.

Föreningen

Namn: Brf Skogsbrynet Lindbacken
Ekonomi: Inga kända avgiftsförändringar i dagsläget utöver den ekonomiska planen. (Kontrollerat 2023-01-12)
Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr

Visa mer

Karta

LINDBACKEN - Vitmossvägen 223 - UPPSALA

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus