50
Till salu
NYBY - Leopoldsgatan 19 - UPPSALA

Tre rum och kök i Nyby med en gigantisk uteplats som under de varma månaderna blir som ett extrarum!

Bostadsrättslägenhet 3 rok 69 kvm 5 237 kr/mån 1 895 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Leopoldsgatan 19 1 895 000 kr
Intresseanmälan

Tre rum och kök i Nyby med en gigantisk uteplats som under de varma månaderna blir som ett extrarum!

Om du söker en trea med två uteplatser varav en gigantisk, då har du hittat rätt. Lägenheten har ett kök i delvis öppen planlösning mot vardagsrum vilket ger fina ytor för samvaro. Från vardagsrummet når du den stora uteplatsen som under de varma månaderna blir som ett andra vardagsrum. Två rejäla sovrum finns i bostaden varav ett har utgång till den lite mindre uteplatsen. Det mindre sovrummet används idag som barnsovrum. Lägenheten har ett fint helkaklat duschrum med golvvärme samt egen tvättmaskin och torktumlare. Det finns gott om förvaring i det stilfulla köket och fina vitvaror. Matplatsen rymmer många runt bordet. Lägenheten är ljus och har en luftig och fin atmosfär.

Nyby är ett omtyckt område med närhet till natur i Gamla Uppsala/ Röboområdet med fina löparspår och utegym för den aktiva. Fin natur runt Gamla Uppsala högar, med gångstråk in till centrum. Närhet till Gusk hemmaplan Gamlis IP. I Gränby sportområde finns det både friidrotts- hockey- samt bandyarena. I UTK-hallen kan du spela tennis och padel. All service du önskar erbjuds i den snabbt växande Gränbystaden och Willys matvarubutik finns några 100 meter bort. Det är cykelavstånd till både Uppsala centrum och Gränbystaden. För den som behöver bil till jobbet, har bostaden ett utmärkt pendlarläge, med påfart till E4:an runt knuten. Goda busskommunikationer i närområdet.

Barnvagnsförråd och tvättstuga i trapphuset på markplan. Huset är låst dygnet runt och inga nycklar används till entrén utan man öppnar med elektronisk tagg.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Anna Lindholm Eriksson
Ansvarig mäklare
Anna Lindholm Eriksson anna.lindholm@riksmaklaren.se
073-0635364
”Snyggt, proffsigt och trevligt är mina ledord.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2019
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
69 m²
Månadsavgift
5 237 Kr
(I avgiften ingår värme och vatten. Tillkommer 229 kr/mån för TV och bredband.)
Pris
1 895 000 Kr (eller bud)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
961 510 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2022.)
Hiss
Ja

Planlösning

Hall:
Ljus HALL med gott om förvaring och en hatthylla. Grått klinkergolv och vita väggar. Del av hall har även parkettgolv.

Sovrum :
Stort SOVRUM med utgång till UTEPLATS 2. Väggar i vitt och parkettgolv. Tre garderober.

Vardagsrum:
Öppet och ljust vardagsrum med gott om plats för en stor soffgrupp och matsalsmöbel om man väljer att ha lite mindre köksmöbel i köksdelen. Vita väggar och parkettgolv. Utgång via dubbeldörrar till stor UTEPLATS 1.

Kök:
Öppen och rymlig planlösning mellan KÖK och VARDAGSRUM. Köket är stilrent vitt med grå bänkskiva och vitt kakel. Spot-light ovan bänkskiva. Maskinellt utrustad med induktionshäll, inbyggd ugn, mikro, diskmaskin, fullhöjd på både kyl och frys samt fläkt. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i köksdelen med både överskåp samt underskåp. Stor matplats med plats för stora bjudningar. Både kök och vardagsrum har väggar i vitt och parkettgolv.

Duschrum:
Utrustad med duschhörna med glasdörrar, som du kan vinkla in för mer utrymme, wc samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Tvättställ med kommod samt badrumsskåp med spegel ovanför. Skåp ovanför tvättmaskinen. En garderob. Vitt kakel och sandfärgade i beige med golvvärme (el). Handdukstork. Spot-lights i tak.

Sovrum:
SOVRUM med vita väggar och parkettgolv. Två garderober.

Uteplats 1:
Stor plattbelagd UTEPLATS som är omgärdad av staket som är ger minimalt med insyn.

Uteplats 2:
Mysig plattbelagd UTEPLATS i skyddad läge in mot gården.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Föreningen har:
18 p-platser. Kostnad: 495 kr/mån.
8 carport-platser (4 med elladdning). Kostnad: 825 kr/mån.
Gemensam kö till p-platserna. Kö: 58 Personer.
Kontrollerat: 2024-04-15

Byggnad/Storlek

69 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2019

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Föreningen har tecknat gruppavtal, Telia Triple Play. Obligatoriskt tillägg om 229 kr/mån. I avtalet ingår utbud för TV och Bredband, hastighet 100/100 Mbit/s.

Lägenhetsnummer

61002

Ekonomi

Pris: 1 895 000 kr (eller bud). Månadsavgift: 5 237 kr. I avgiften ingår värme och vatten. Tillkommer 229 kr/mån för TV och bredband. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av säljare. Andel i föreningen är 1,11274%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2021-07-16. Energiprestanda primärenergital: 98 kWh/kvm och år. Energiklass: D.

Föreningen

Namn: Brf Lilium i Uppsala
Om föreningen: Brf Lilium är en äkta bostadsförening som bildades 2016. Byggnadsåret var 2019 och föreningen består av totalt 109 bostäder som fördelar sig på 1-4 rok om 25-88 kvm. Adresser som ingår i föreningen är Gamla Uppsalagatan 123-125, Leopoldsgatan 19, 21, 23 samt 25.
Ekonomi: Föreningens ekonomiska förvaltare är SBC. Föreningen höjde avgifterna med 20% den 1 mars 2024. I dagsläget finns inga planer eller beslut på höjningar. Kontrollerat: 2024-04-03
Renoveringar:
Inga planerade renoveringar i dagsläget.
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: Nyckelhantering: Säljaren lämnar in samtliga nycklar till AB Byggbeslag Lås & Säkerhet på Kungsgatan 107, och köparen kvitterar ut dessa.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

NYBY - Leopoldsgatan 19 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus