Till salu
Åhus - Nougatgatan 14 - ÅHUS

Lättskött boende med egen trädgårdstäppa i Åhusvången!

Bostadsrättsradhus 4 rok 89 kvm 5 779 kr/mån 3 550 000 kr
Intresseanmälan
Nougatgatan 14 3 550 000 kr
Intresseanmälan

Lättskött boende med egen trädgårdstäppa i Åhusvången!

Gathuset på Nougatgatan 14 är för dig som söker ett lättskött boende med egen trädgårdstäppa i 1-plan. Ett mycket trevligt boende med egen entré, där du redan några steg från dörren möts av de sociala ytorna med kök och vardagsrum i öppen planlösning och vidare ut mot trädäcket och den egna grästäppan som blir en förlängning av vardagsrummet på sommaren. Vidare har huset tre sovrum som bildar två privata delar som vardera har ett badrum intill.

Precis som områdets karaktäristiska utformning med inspiration från Åhus vindlande gator med hus som har olika kulörer och utseende blir även detta ditt personliga hem. Här erbjuds en standard av god kvalité med kök från Ballingslöv, vitvaror från Siemens och vackra plankgolv som grundutförande och genom olika val, med eller utan extra kostnad, kan du utforma ditt hem efter din egen personliga stil.

OM ÅHUSVÅNGEN
Åhusvången blir en trygg och mysig stadsdel med villor, radhus och lägenheter vid sidan av vidsträckta slätter. Här skapas ett område med unik karaktär och atmosfär – en drömplats att växa upp på, som är trygg, kul och där kompisarna är många. För barnen finns förskola intill och till skolor finns gång- och cykelvägar som gör färden dit säker. Här blir ett kvalitativt boende där den sociala samvaron är nära och den aktiva livsstilen är ett stenkast bort.

För dig som säljer villan är det här en perfekt plats för ett enklare boende och tid för en aktiv livsstil, ta med vännerna på en golfrunda på en av Sveriges främsta golfbanor som ligger i direkt anslutning till området. Eller varför inte ta med barnbarnen för en picknick på stranden som även den finns på behagligt avstånd.

På tal om avstånd så är Åhusvången den perfekta platsen att utgå ifrån både i vardagslivet eller om ni planerar en utflykt eller resa. Förskola finns i direkt anslutning till området och skola upp till åk 9 finns inom 10 min cykelavstånd. I direkt anslutning finns en av Sveriges bästa golfbanor och där finns även Padelbana. Till stranden vid Espet tar du dig med cykel på 10 minuter. Flygplats når du på 20 minuter med bil och likaså Kristianstad som erbjuder ett bredare utbud av shopping. Hela Österlen breder ut sig söder om Åhus och till Kivik som är känt för sina fantastiska äppelodlingar tar det 25 minuter med bil. En weekend i Köpenhamn är inte heller långt bort, bara 1,5 timmes bilkörning och du är i en europeisk huvudstad.

Väl hemma i Åhusvången för tankarna dig tillbaka till den klassiska arkitekturen som kännetecknar Skåne men i modern tappning som även knyter an till dagens sociala och aktiva livsstil – Vi trivs att bo här och umgås med vänner och familj i en trygg miljö.

ATT BO I BOSTADSRÄTT
Oavsett om du säljer din villa eller satsar på ett första egna boende så är bostadsrättsformen ett boende som skapar ett gemensamt ansvar men samtidigt på dina egna villkor. Genom att betala en månadsavgift till föreningen ansvarar du tillsammans med dina grannar för allt det yttre och driftskostnader såsom vatten, sophämtning, fastighetsförsäkring och den del av byggnationen som ligger i bostadsrättsföreningens lån. Ni är då flera som kan förhandla om avtal och räntekostnader. Du ansvarar själv för insidan och kan sätta din egen personliga prägel och bekostar även din egen el som går till uppvärmning, varmvatten och hushållsel. Som medlem i en bostadsrättsförening har du också en röst på årsstämman och kan påverka beslut i föreningen – eller varför inte ta en plats i styrelsen om du är intresserad av att ha mer inflytande.

Varmt välkommen att göra din intresseanmälan och boka in dig på visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
Sisela Rosman
Fastighetsmäklare
Sisela Rosman sisela.rosman@riksmaklaren.se
070-548 08 02

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2024
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
89 m²
Månadsavgift
5 779 Kr
(Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för el gällande uppvärmning, hushållsel, varmvatten samt bredband.)
Pris
3 550 000 Kr

Planlösning

HALL
Ljus hall med klinker från Dekora Serie Storm, 30x30 cm. Här finns en garderob och hatthylla för avhängning av ytterkläder.

VARDAGRUM & KÖK
Vidare från hallen kommer du in i härliga öppna ytor om ca 38 kvm där kök och vardagsrum ligger i anslutning till varandra vilket ger gott om plats för matbord och soffgrupp. Här kan man även välja till en köksö om så önskas. Från vardagsrummet nås en stor altan. I köket finns inredning som har hög standard från Ballingslöv med gröngråa släta luckor med grepplöst handtag Antracite och stående kakel Dekora Vit (10x30 cm) ovan bänkskiva i kvartskomposit Silestone Marengo. Köket är utrustat med vitvaror från Cylinda såsom kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, inbyggd induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, köksfläkt samt inbyggd mikrovågsugn.

BADRUM MED TVÄTTMÖJLIGHETER
Intill hallen finns ett helkaklat badrum med kakel från Dekora Serie Nordik Vit (20x40 cm) med stående sättning på väggar och 20x20 cm klinkerplattor på golv från Dekora Serie Storm och 10x10 cm klinker i duschdelen i samma serie. Badrummet är utrustat med wc-stol, duschhörn INR Basic Stimson med infällbara väggar och takplafond. Handfat med kommod från Ballingslöv Mono med lådor som har vita, släta fronter samt spegelskåp från samma serie hos Ballingslöv som ger gott om förvaring. Här finns även en elektrisk handdukstork A-collection Termika.

Badrummet är ytterligare utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Cylinda som placeras bredvid varandra med en grå laminatskiva över som ger bra arbetsyta. I badrummet finns även Frånluftsvärmepumpen placerad.

SOVRUM 1 (13 kvm)
Husets största sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i garderober.

SOVRUM 2 & 3 (8,8 kvm resp. 8,1 kvm)
Två sovrum som ligger i en separat del och är jämnstora. Perfekta för barnen eller som gästrum eller arbetsrum. Båda sovrum har garderober.

BADRUM
Husets andra badrum är placerat ihop med två av sovrummen. Badrummet har samma materiella standard som beskrivs ovan vad gäller klinker, kakel, wc-stol, handfat med kommod samt spegelskåp och takplafond. Här finns ett badkar.

YTSKIKT
Genomgående målas och spacklas alla väggar och tak i vitt. Socklar och dörrfoder i furu målas vitt. Golven kommer från Bjelins och är ett plankgolv i härdad ek. Fönsterbänkar Silestone Gris Expo är en slitstark komposit i solid grå färg. Garderober har lucka Ballingslöv Harmoni Vit.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Trädäck, gräsmatta och förråd på baksidan.

Bilplats

Till huset hör en parkeringsplats.

Byggnad/Storlek

1 plan, 89 kvm , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt kostnadskalkyl . Byggnadsår: 2024

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas isoler. Ventilation: FX-system via Frånluftsvärmepump.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber installeras via C4 Energi. Medlem tecknar abonnemang själv hos valfri operatör.

Övriga utrymmen

Utomhusförråd på den egna tomten ingår.

Övrigt

Innerväggar: Utförs med stålregel och gips samt osb på båda sidor.

Lägenhetsnummer

124

Ekonomi

Pris: 3 550 000 kr . Månadsavgift: 5 779 kr. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för el gällande uppvärmning, hushållsel, varmvatten samt bredband. . Andel i föreningen är 6,1084%.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Föreningen

Namn: Brf Talja
Om föreningen: I föreningen ska uppföras 14 st bostadsrätter i form av 5 radhus i två plan om ca 127 kvm, 3 radhus i ett plan om ca 89 kvm, 3 marklägenheter om ca 65 kvm och 3 etagelägenheter i två plan om ca 120 kvm.
Renoveringar:
Nybyggt

TV och bredband: Fiber installeras via C4 Energi. Medlem tecknar abonnemang själv hos valfri operatör.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Åhus - Nougatgatan 14 - ÅHUS

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus