RM+ - Sön 26/3 kl 14:00-15:00
KUNGSÄNGEN - Sågargatan 2D - UPPSALA

Rymlig mycket välplanerad 2:a med två balkonger

Bostadsrättslägenhet 2 rok 73 kvm (+5kvm) 4 648 kr/mån 2 575 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Sågargatan 2D 2 575 000 kr
Intresseanmälan

Rymlig mycket välplanerad 2:a med två balkonger

En ovanligt rymlig och ljus 2:a med öppen modern planlösning mellan kök och vardagsrum. En trevlig detalj är att ljuset från köksidan når hela vägen in i v-rummet. Genomgående parkettgolv och i övrigt stilsäkra matrialval. Lägenheten har två balkonger varav en mot innergården med utgång från den ljusa matplatsen. Den andra balkongen är rymlig och inglasad. Kök med smakfull grå skåpinredning med vitrindel. Helkaklat duschutrymme med klinkergolv och comfortvärme. Här finns en tvättavdelning med arbetsbänk och förvaringsmöjligheter. Gångavstånd till city med all service. Närhet till Fyrisån med vackra promenadstråk och boulebanor.

Visa mer
Peter Alfvengren
Ansvarig mäklare
Peter Alfvengren peter.alfvengren@riksmaklaren.se
070-231 19 00
”Kunder anlitar mig för min erfarenhet samt att jag arbetar hårt för att leverera en trygg och bra tjänst.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2009 (Bättre ekonomi i en lite äldre förening.)
Rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea/biarea
73 m² + 5 m²
Månadsavgift
4 648 Kr
(Telia bredbandstelefoni, internet, basutbud TV, vatten, värme och en bostadsrättstilläggsförsäkring.)
Pris
2 575 000 Kr (eller högstbjudande)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
599 516 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2021.)
Våningsplan
2 av 5
Hiss
Ja

Planlösning

Ljus trevlig matplats framför stora fönsterpartier med utsikt över innergården. Kök med skåpinredning i grått samt fullständig maskinell utrustning. Utgång till en balkong mot innergården. Rymligt V-rum med parkettgolv, ljuset från kökssidan kommer hela vägen in i v-rummet. Utgång till en rymlig inglasad balkong. Från v-rummet/ matplatsen finns även en rymlig klädkammare. Ett mycket fräscht duschutrymme, helkaklat i vitt med matchande klinkergolv. Handfat med komod, badrumsskåp med belysning. Funktionell arbetsbänk över tvättmaskin och tumlaren, här finns även ett rymligt förvaringsskåp. Duschhörna med vikbara väggar samt wc. Sovrum med ett lugnt läge mot innergården. Parkettgolv. En rymlig mycket välplanerad lägenhet med genomgående parkettgolv. Fräscht stilsäkert kök med vitrindel, bekvämt boende med tvättstugedel i duschutrymmet.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Det går att parkera på dom fyra stickgatorna in mot torget. Då krävs det att ni eller den besökande har ett giltigt parkeringstillstånd märkt Brf Kungsängen 7. Tillståndet är giltigt ett år och är en värdehandling som tillhör lägenheten. Avgift 4:-/tim eller 35:-/dygn mellan kl.10.00 - 00.00 varje dag. Man måste alltid se till att den besökande lämnar tillbaka tillståndet.

Det finns 42 st garageplatser.
Kostnad: 800 kr/mån
Kötid: 1-2 st i kö.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 73 kvm + 5 kvm (biarea) , 2 rum och kök, varav 1 sovrum . Byggnadsår: 2009 (Bättre ekonomi i en lite äldre förening.)

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster isoler.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Brf Kungsängen 7 har Telia som leverantör av telefoni, internet och kabel-TV (tripple-play), för att aktivera telefon och internet, kontakta Telias kundtjänst. Ett utökat TV-kanal utbud köps direkt av Telia.
Viktigt att tänka på då är att inte binda upp sig på längre period än vad föreningen tecknat avtal på då föreningens avtal då kan tänkas förhandlas om.
Internetanslutning: Likaså är det möjligt att uppgradera bandbredd hos Telia för internet.

Lägenhetsnummer

2D-22

Ekonomi

Pris: 2 575 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 4 648 kr. Telia bredbandstelefoni, internet, basutbud TV, vatten, värme och en bostadsrättstilläggsförsäkring. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,6538%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2020-04-23. Energiprestanda primärenergital: 128 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Brf Kungsängen 7
Ekonomi: Ekonomisk förvaltare: Fastum Tfn: 018-56 32 00 Mail: uppsala@fastum.se Inga planer på några avgiftshöjningar.
Renoveringar:
Inga beslut om framtida renoveringar.
Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr
Övrigt: Du kan inte hyra ut din bostad i andra hand. Styrelsen kan dock medge andrahandsuthyrning i vissa fall, om ”beaktansvärda skäl” föreligger. Du måste ha tillstånd av styrelsen.

Nyckelhantering sköts av:
Certego
Fyrislundsgatan 68
018-56 90 30

Närservice

Gångavstånd till centrum med all service

Visa mer

Visningar

26

Sön 26/3 kl 14:00-15:00

Karta

KUNGSÄNGEN - Sågargatan 2D - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus