Till salu - Sön 4/12 kl 12:45-13:15
STENINGE SLOTTSBY - Trädgårdsmästeriets Väg 3C - Märsta

Smart planerad lägenhet med stor uteplats!

Bostadsrättslägenhet 2 rok 42 kvm 2 630 kr/mån 1 890 000 kr
Intresseanmälan
Trädgårdsmästeriets Väg 3C 1 890 000 kr
Intresseanmälan

Smart planerad lägenhet med stor uteplats!

Allt du behöver i lägenhet med smart planlösning och stor uteplats med häck. Här finns ett stilrent, fullt utrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet som rymmer både soffa och matbord. Intill ligger ett sovrum med plats för dubbelsäng och ingång till klädkammare som ger bra förvaring. Helkaklad wc med dusch och egna tvättmöjligheter med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Det här är ett boende för dig som söker en mindre, effektivt planerad lägenhet, med närhet till både storstad och natur. I Steninge Slottsby har du goda kommunikationer med buss från Stenladan och via pendel vid Märsta Station når du både Uppsala, Arlanda och Stockholm på bekvämt avstånd. Tycker du om naturen har flera naturreservat att tillgå och Mälaren erbjuder bad- och båtliv på sommaren och turer med långfärdsskridskor på vintern.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2018-2019
Rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea
42 m²
Månadsavgift
2 630 Kr
(I avgiften ingår värme, VA, bostadsrättstillägg samt TV (paket Lagom) och bredband via Telia (Det obligatoriska tillägget för bredband är inräknat i denna avgift).)
Pris
1 890 000 Kr
Våningsplan
1 av 4
(Markplan)
Hiss
Ja

Planlösning

HALL
Entré till mindre hall där du har plats för avhängning av ytterkläder samt att du välkomnas direkt in i lägenheten.

KÖK
Trevligt arbetskök med utgång till en härlig uteplats omgärdad av häckar. Köket är stilrent med vita luckor, vitt kakel ovan bänkskiva i grå laminat. Maskinell utrustning i rostfritt med delad kyl/frys, inbyggd ugn och micro, diskmaskin, hällspis och spisfläkt.

VARDAGSRUM
I öppen anslutning till köket ligger vardagsrummet som ger plats åt både möblering med soffgrupp och matbord.

SOVRUM
intill vardagsrummet ligger ett sovrum som praktiskt delas av med skjutdörr för att spara plats. En fast garderob samt en klädkammare med skjutdörr.

WC/DUSCH
Helkaklat badrum med vita väggar och mörkt klinker på golv med golvvärme. Utrustat med toalett, spegel med belysning, tvättställ med kommod samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Visa mer

Övrig Information

Bilplats


Föreningen har 49 parkeringsplatser utan el och 20 carport med eluttag för uthyrning till medlemmarna. Som ny medlem/köpare så har man förtursrätt till en parkeringsplats och anmälan skall göras till kundtjanst@sbc.se. P-plats hyrs för 150 kr/mån och carport hyrs för 400 kr/mån.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 42 kvm , 2 rum och kök, varav 1 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen . Byggnadsår: 2018-2019

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme med vattenburen golvvärme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Ansluten till bredband via Telia.

Övriga utrymmen

Lägenhetsförråd till samtliga bostadsrättshavare finns antingen på vinden, utvändigt i anslutning till bostaden, vid carports eller inne i lägenheten.

Lägenhetsnummer

C1002

Ekonomi

Pris: 1 890 000 kr . Månadsavgift: 2 630 kr. I avgiften ingår värme, VA, bostadsrättstillägg samt TV (paket Lagom) och bredband via Telia (Det obligatoriska tillägget för bredband är inräknat i denna avgift). Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av köpare.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2022-03-29. Energiprestanda primärenergital: 87 kWh/kvm och år. Energiklass: D.

Föreningen

Namn: Brf Allén i Steninge Slottsby
Om föreningen: Brf Allén i Slottsbyn har 67 bostadsrättslägenheter, som bebyggdes 2019, belägna i ett flerbostadshus med 3 st våningsplan samt ett vindsplan. Adressen är Trädgårdsmästeriets väg 3A-E i Steninge Slottsby. Föreningen äger fastigheterna Sigtuna Steninge 1:32 och 1:28.

Gå gärna in på föreningens hemsida och läs mer: www.allenisteningeslottsby.se
Ekonomi: Föreningens ekonomi sköts av SBC. Föreningens ekonomi är god. Föreningen har planer på att höja avgiften men har inte beslutat till vilken nivå ännu (Kontrollerat 2022-11-02).
Renoveringar:
Inga renoveringar är planerade. Eventuellt kan det bli en gemensamhetsyta med plats för grillning på gräsplätten mitt emot porten i 3A, men det definitiva beslutet om detta är ännu inte taget (Kontrollerat 2022-11-02).
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr

Visa mer

Visningar

04

Sön 4/12 kl 12:45-13:15

Anmäl dig via mäklarens hemsida!

Anmäl mig

Karta

STENINGE SLOTTSBY - Trädgårdsmästeriets Väg 3C - Märsta

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus