Till salu - Sön 4/12 kl 11:30-11:55
STENINGE SLOTTSBY - Keramikens väg 31A - Märsta

Gavelhus med stor tomt och parkering alldeles intill!

Bostadsrättslägenhet 4 rok 101 kvm 4 624 kr/mån 3 490 000 kr
Intresseanmälan
Keramikens väg 31A 3 490 000 kr
Intresseanmälan

Gavelhus med stor tomt och parkering alldeles intill!

Gavelradhus med hörntomt och närliggande parkering där möjlighet finns att flytta in från den 22 december - då är du den första att få nycklarna i din hand! Gavelradhuset är beläget i Bonavas förening Torparlyckan II som består av 36 radhus i en vacker färgsättning som för tankarna till den anrika slottsmiljön i området.

När du kliver in i hallen möts du av ett välplanerat hus där en ljus och stilren färgbas är grunden för att du ska kunna sätta din personliga stil. På entréplanet finns hall med skjutdörrsgarderob som ger bra förvaring, ett kök med rejäl matplats, vardagsrum med utgång till altan och trädgård, duschrum samt en praktisk separat tvättstuga. En trappa upp finns ett tre sovrum, ett större föräldrasovrum och två för barnen samt ett badrum med badkar.

Gavelläget gör, förutom att du kan gå runt ditt hus, att du kan ta tillvara solens alla timmar från dag till kväll. På framsidan har du en stenlagd uteplats i härligt söderläge och på kvällen rör sig solen runt gaveln. Du har gräsmatta både på sidan av huset och på baksidan vilket ger plats för lek åt barnen eller plats för dina odlingsdrömmar. I föreningen finns en gemensam trädgårdsbod med redskap att tillgå. Till huset hör ett förråd om ca 7 kvm med eluttag och belysning.

Till huset hör en parkeringsplats som är belägen alldeles intill huset. Det finns även extra parkeringar att hyra i föreningen.

I Steninge Slottsby bor du i ett område där nybyggarandan är påtaglig vilket skapar ett socialt och trevligt område. Slottsmiljön har fått sätta sin prägel på hela området där husen har spröjsade fönster och en romantisk färgsättning. För barnen finns skola från FK till åk 9 i Steningehöjden och förskola finns i området. Utöver nämnda skolor finns även flera i Märsta och Sigtuna att välja bland. Kommunikationerna är goda och buss 584 trafikerar hållplats vid Stenladan varje halvtimme under rusningstrafik för vidare byte i Märsta mot Uppsala eller Stockholm. Med bil når du Uppsala på 25 minuter, Stockholm på 35 minuter och Arlanda på 10 minuter.

Steninge Slottsby är även ett naturnära område som erbjuder flera fina naturreservat att promenera i och Mälaren erbjuder bad på sommaren och fryser isen till på vintern kan du åka långfärdsskridskor.

Eftersom det fortfarande är en byggarbetsplats så har vi begränsade möjligheter till visning och därför har vi valt att publicera bilder av huset trots att målningsarbeten fortfarande pågår. Ta också gärna del av de dokument som finns i annonsen såsom situationsplan som visar tomtyta, bofakta med planlösning och ytor på rum mm. Varmt välkommen att kontakta mäklare för intresse!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2022
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
101 m²
Månadsavgift
4 624 Kr
(Utöver månadsavgiften tillkommer vatten, el, varmvatten, bredband m.m.)
Pris
3 490 000 Kr
Hiss

Planlösning

ENTRÉPLAN:

HALL
Här finns gott om plats för ytterkläder i hel garderobsvägg med skjutdörrar.

KÖK
Trevligt och rymligt kök med matplats intill ett stort fönsterparti mot framsidan. Köket har inredning med vita släta luckor och mörkgrå laminatskiva som arbetsyta som även går upp ca 10 cm på väggen som stänkskydd. Fullständig maskinell utrustning i rostfritt (tillval)

VARDAGSRUM
Trevligt vardagsrum med utgång till altan och trädgård. Här finns ett gavelfönster så rummet får ljus från två väderstreck.

WC/DUSCH
Helkaklat med vitt kakel på väggarna och mörkt klinker på golvet. Utrustat med dusch som har infällbara väggar, handfat med kommod, spegel med belysning samt toalett. Spotlights i taket.

TVÄTTSTUGA
En mycket praktisk och lite ovanlig detalj är att huset har separat tvättstuga. Här finns tvättmaskin och torktumlare under arbetsyta samt en tvättho. Här ryms även Frånluftsvärmepumpen som i många andra radhus är placerade i ett hall eller badrum.

FÖRRÅD
Under trappan finns ett förråd.

ÖVERVÅNING:

SOVRUM 1:
Ett rymligt rum för föräldrarna med gott om förvaring för kläder i garderob med skjutdörrar.

SOVRUM 2 & 3:
Är jämnstora sovrum för barnen där det ena har en garderob och det andra har garderob med skjutdörrar.

BADRUM:
Badrum som är helkaklat med vitt kakel och mörkt klinker på golvet. Utrustat med badkar, toalett, tvättställ med kommod samt spegel med belysning. Spotlights i taket.

Huset har genomgående vitmålade väggar och ekparkett i 3-stav. Klinker i hall.

Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Stenlagd uteplats på framsida i söderläge samt altan på baksida i norr.

Bilplats

En bilplats hör till huset och ytterligare bilplats finns att hyra.

Byggnad/Storlek

2 plan, 101 kvm , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt ekonomisk plan . Byggnadsår: 2022

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på nv, radiatorer på öv.

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Ansluten till fiber. Den boende tecknar abonnemang på egen hand.

Övriga utrymmen

Ett förråd om ca 7 kvm med eluttag och belysning hör till radhuset.

Lägenhetsnummer

213F

Ekonomi

Pris: 3 490 000 kr . Månadsavgift: 4 624 kr. Utöver månadsavgiften tillkommer vatten, el, varmvatten, bredband m.m. Andel i föreningen är 2,5565%.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd. Energiklass: B.

Föreningen

Namn: Brf Torpargläntan

Visa mer

Visningar

04

Sön 4/12 kl 11:30-11:55

Endast utvändig visning, anmäl dig via mäklarens hemsida!

Anmäl mig

Karta

STENINGE SLOTTSBY - Keramikens väg 31A - Märsta

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus