Budgivning pågår
LINDBACKEN - Vitmossvägen 217 - UPPSALA

Braskamin, insynsskyddad trädgård, parkering - bara några av kvalitéerna i detta stilsäkra radhus!

Bostadsrättsradhus 5 rok 124 kvm 4 543 kr/mån 4 190 000 kr
Intresseanmälan
Vitmossvägen 217 4 190 000 kr
Intresseanmälan

Braskamin, insynsskyddad trädgård, parkering - bara några av kvalitéerna i detta stilsäkra radhus!

Tänk dig ett gavelradhus med snygg design, braskamin som värmer på kyliga vinterdagar, en härlig, stor trädgård att vistas i på sommaren och två parkeringar! Då har du hittat rätt till detta välplanerade, helt nya radhus, med ett toppläge i Lindbacken. Här bor du i ytterkanten av Vitmossvägen vilket gör att du är fri från insyn på din tomt, dessutom ligger husen med en fin förskjutning intill varandra vilket gör att du får ett privat läge både på entrésida och baksida. Två parkeringar finns på husets framsida och här är även förberett för att dra fram el till laddstation vid behov.

Här erbjuds nu den större modellen i föreningen som är 124 kvm vilket gör att du får mer utrymme i hall, kök, plats för braskamin och ett platsbyggt skrivbord samt att sovrum och badrum blir större på övervåningen. Dessutom har du ett vackert takfönster som sprider ljus i trappen och allrummet på övervåningen. Detta hus ligger på gaveln i längan och har en av de större tomterna som ger möjlighet att skapa en riktigt härlig trädgård. Från vardagsrummet finns utgång både mot baksidan och gaveln till altanen som löper runt huset.

När du kliver in i huset möts du av en sober färgsättning med inspiration hämtad från skogen. Köket från Marbodal går i grön ton och här finns bänkskiva i Bohusgranit. Den gröna färgen återfinns även i trappan till övervåningen där du möts av ett allrum samt tre sovrum och badrum med tvättmaskin och torktumlare. På entréplanet finns hall med plats för ytterkläder, ett kök i anslutning till vardagsrum samt ett rymligt badrum.

OM LINDBACKEN

Lindbacken är en väletablerad stadsdel som växt fram under den senaste 10 åren där stor möda har lagts på att skapa en miljö för hela familjen. Skola från FK till åk 5 och 4 förskolor är byggda i anslutning till områdets parker. Intill skolan finns en Idrottshall som ger plats åt många aktiviteter för områdets barn. Här finns även ICA butik med generösa öppettider och ett bra utbud samt postutlämning. Och det första spadtaget är redan taget till Handelsbyn som redan nu till hösten/vintern 2023 kommer inrymma Vårdcentral, Apotek, restaurang, gym mm.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystadens galleria och vidare till Uppsala City.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2022
Rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
124 m²
Månadsavgift
4 543 Kr
Pris
4 190 000 Kr

Planlösning

När du kliver in i huset möts du av en sober färgsättning med inspiration hämtad från skogen. Hall med klinker och plats för att hänga upp ytterkläder.

Köket är från Marbodal och av hög kvalitet speciellt ritat av Blooc. De vackra kulörerna på luckorna som går i grön ton som möter noggrant utvalda material skapar en harmonisk och enhetlig känsla. Här finns bänkskiva i Bohusgranit. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp.

En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till en sen helgfrukost med familjen, såväl som långa middagar med vänner. I denna bostad om 124 kvm karaktäriseras rummet av en kamin med veckfack och utvändig skorsten och ett platsbyggt skrivbord för läxläsning eller hemmakontor. Från vardagsrummet finns utgång både mot baksidan och gaveln till altanen som löper runt huset.

Den gröna färgen återfinns även i trappan till övervåningen där du möts av ett allrum samt tre sovrum och badrum med tvättmaskin och torktumlare. I allrummet finns plats för soffgrupp, ett fönster och ett takfönster med ljusscchakt är placerat ovanför trappan och skapar ett fint ljusinsläpp.

Alla tre sovrum är stillsamma, ljusa och väl anpassade för storleken på huset. De är utrustade med garderober med god förvaring. I master bedroom finns ett förråd som du kan användas som en walk-in-closet.

Badrummen, på både entréplan och övre plan, ger en varm ombonad känsla med klassiska designelement och stilfulla material utvalda av arkitekterna på Blooc. Utrustade med wc och kommod i specialkulör i edition och interiöra detaljer särskilt utvecklade av Blooc. Duschrummet på entréplan har plats för förvaring eller skötbord och är utrustat med dusch och fönster. På den övre våningen är badrummet placerat med smidig access från alla rum och är utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare så du slipper släpa tvätt mellan våningsplanen.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Altan på baksidan som löper runt huset till gaveln.

Bilplats

Plats för två bilar finns på husets uppfart

Byggnad/Storlek

2 plan, 124 kvm , 5 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2022

Byggnadssätt

Fönster: 3 glas-isoleringsglas. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Ansluten till Telias öppna fibernät.

Övriga utrymmen

Förråd på baksidan

Lägenhetsnummer

11

Ekonomi

Pris: 4 190 000 kr . Månadsavgift: 4 543 kr. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 4,5505%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Energiprestanda primärenergital: 57 kWh/kvm och år. Energiklass: B.

Föreningen

Namn: Brf Skogsbrynet Lindbacken
Ekonomi: Inga kända avgiftsförändringar i dagsläget. (Kontrollerat 2023-02-22)
Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LINDBACKEN - Vitmossvägen 217 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus