Till salu - Sön 4/12 kl 14:15-15:00
LINDBACKEN - Vitmossvägen 217, hus 11 - UPPSALA

Braskamin, insynsskyddad trädgård, parkering - bara några av kvalitéerna i detta stilsäkra radhus!

Bostadsrättsradhus 5 rok 124 kvm 4 497 kr/mån 4 190 000 kr
Intresseanmälan
Vitmossvägen 217, hus 11 4 190 000 kr
Intresseanmälan

Braskamin, insynsskyddad trädgård, parkering - bara några av kvalitéerna i detta stilsäkra radhus!

Tänk dig ett gavelhus med snygg design, braskamin som värmer på höstkvällarna, en härlig, stor trädgård att vistas i på sommaren och två parkeringar! Då har du hittat rätt till detta välplanerade, helt nya radhus, med ett toppläge i Lindbacken. Här bor du i ytterkanten av Vitmossvägen vilket gör att du är fri från insyn på din tomt, dessutom ligger husen med en fin förskjutning intill varandra vilket gör att du får ett privat läge både på entrésida och baksida. Två parkeringar finns på husets framsida och här är även förberett för att dra fram el till laddstation vid behov.

Här erbjuds nu den större modellen i föreningen som är 124 kvm vilket gör att du får mer utrymme i hall, kök, plats för braskamin och ett platsbyggt skrivbord samt att sovrum och badrum blir större på övervåningen. Dessutom har du ett vackert takfönster som sprider ljus i trappen och allrummet på övervåningen. Detta hus ligger på gaveln i längan och har en av de större tomterna som ger möjlighet att skapa en riktigt härlig trädgård. Från vardagsrummet finns utgång både mot baksidan och gaveln till altanen som löper runt huset.

När du kliver in i huset möts du av en sober färgsättning med inspiration hämtad från skogen. Köket från Marbodal går i grön ton och här finns bänkskiva i Bohusgranit. Den gröna färgen återfinns även i trappan till övervåningen där du möts av ett allrum samt tre sovrum och badrum med tvättmaskin och torktumlare. På entréplanet finns hall med plats för ytterkläder, ett kök i anslutning till vardagsrum samt ett rymligt badrum.

Tyvärr har vi inte möjlighet att visa huset invändigt då det fortfarande är en byggarbetsplats. Ta gärna kontakt med ansvarig mäklare för mer information och ett möte där vi kan genom att titta på materialprover och bilder skapa oss en bra bild av huset samt att vi kan se huset på utsidan.

Inflytt är möjlig från den 23:e december 2022.

Läs gärna igenom de PDF:er som finns under "Dokument". Där finns t ex planlösning med måttangivelser, finplanering av tomten, situationsplan som visar husets läge och mycket mer bra information.

OM LINDBACKEN

Lindbacken är en mysig stadsdel med villor, radhus och lägenheter vid sidan av förskolor, skolor, parker och en Ica butik. Här har man skapat ett område med en unik karaktär och atmosfär. Man har skapat ett område som är en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där kompisarna är många. Stor möda har lagts på att skapa en miljö med skola och förskolor och gott om aktiviteter för hela familjen. Förskolorna och skolan är planlagda i anslutning till områdets parker.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystaden galleria och vidare till Uppsala City.

Åk gärna på semester, till utlandet eller i Sverige och upplev nya miljöer. Hälsa på hos släktingar eller träffas hos vänner för en trevlig kväll. Vad du än hittar på som omväxling kommer du ändå till sist att längta hem, hem till ditt alldeles egna radhus i Lindbacken.

Varmt välkommen till Brf Skogsbrynet!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2022
Rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
124 m²
Månadsavgift
4 497 Kr
Pris
4 190 000 Kr
Hiss
Nej

Planlösning

.Husen erbjuder generösa planlösningar med rumsligheter som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Bostäder med tyngdpunkt på det sociala livet och bostäder det går att växa i.

Köket är klassiskt och av hög kvalitet speciellt ritat av Blooc. De vackra kulörerna på luckorna som möter noggrant utvalda material skapar en harmonisk och enhetlig känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp.

En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till en sen helgfrukost med familjen, såväl som långa middagar med vänner.

I denna bostad om 124 kvm karaktäriseras rummet av en kamin med veckfack och utvändig skorsten och ett platsbyggt skrivbord för läxläsning eller hemmakontor. Bredvid det stora fönsterpartiet leder pardörrar i glas ut till den lummiga trädgården.

På den övre våningen samlas husets sovrum och badrum. Sovrummen är stillsamma, ljusa och väl anpassade för storleken på husen. Alla sovrum är utrustade med garderober med god förvaring. Bostaden har tre sovrum och ett öppet allrum där ett takfönster med ljusschakt är placerat ovanför trappan och skapar ett fint ljusinsläpp. I master bedroom finns ett förråd som du kan använda som en walk-in-closet.

Badrummen ger en varm ombonad känsla med klassiska designelement och stilfulla material utvalda av arkitekterna på Blooc. Badrummet på entréplan har plats för förvaring eller skötbord och är utrustat med dusch och wc. På den övre våningen är badrummet placerat med smidig access från alla rum och är utrustade med tvättmaskin och torktumlare så du slipper släpa tvätt mellan våningsplanen.

Båda badrummen är utrustade med wc, dusch och en kommod i specialkulör enligt edition och interiöra detaljer särskilt utvecklade av Blooc. I denna bostad är badrummet på entréplan utrustat med en dusch medan det övre våningsplanet har ett badkar. Båda badrummen är utrustade med wc och en kommod i specialkulör i edition och interiöra detaljer särskilt utvecklade av Blooc.

Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Trädäck på husets baksida

Bilplats

Plats för två bilar finns på husets uppfart

Byggnad/Storlek

2 plan, 124 kvm , 5 rum och kök, varav 3 sovrum . Byggnadsår: 2022

Byggnadssätt

Fönster: 3 glas-isoleringsglas. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Ansluten till Telias öppna fibernät.

Övriga utrymmen

Förråd på baksidan

Lägenhetsnummer

11

Ekonomi

Pris: 4 190 000 kr . Månadsavgift: 4 497 kr. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 4,5505%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Energiprestanda primärenergital: 57 kWh/kvm och år. Energiklass: B.

Föreningen

Namn: Brf Skogsbrynet Lindbacken
Ekonomi: Inga kända avgiftsförändringar i dagsläget utöver den ekonomiska planen. (Kontrollerat 2022-11-07)
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr

Visa mer

Visningar

04

Sön 4/12 kl 14:15-15:00

Visning sker på Vitmossvägen 245, hus 27. Anmäl dig på visning via mäklarens hemsida.

Anmäl mig

Karta

LINDBACKEN - Vitmossvägen 217, hus 11 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus