RM+
SÄVJA - Ölandsresan 3A - UPPSALA

Välplanerad 3:a på gavel med en fantastisk inglasad balkong om 12 kvm!

Bostadsrättslägenhet 3 rok 62 kvm 3 572 kr/mån 2 090 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Ölandsresan 3A 2 090 000 kr
Intresseanmälan

Välplanerad 3:a på gavel med en fantastisk inglasad balkong om 12 kvm!

På lugn gavel helt utan insyn med fri utsikt mot trädkronor finner du denna välplanerade och tilltalande trea belägen på våning 3 med inglasad balkong i populära Linneas Utsikt! Här är det inrett i skandinavisk stil med genomgående neutrala kulörer, ekparkettgolv och helkaklat badrum - allt av hög standard och stilrena materialval.

Boarean om 62 kvm fördelar sig på en hall med bra förvaring i skjutdörrsgarderob, ett ljust vardagsrum med utgång till lägenhetens inglasade balkong i västerläge som under sommarhalvåret kan nyttjas som ett extra rum - Här är det enkelt att föreställa sig vilka härliga dagar och kvällar som kommer att spenderas med nära och kära. Vidare erbjuds ett modernt kök från Vedum med öppen planlösning mot vardagsrummet, master bedroom med plats för dubbelsäng, ett mindre sovrum samt ett badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Brf Linneas Utsikt är en förening som ger det lilla extra till sina medlemmar och erbjuder ett nytt fullt utrustat gym, bastu, gästrum, festlokal samt hobbyrum. Till detta tillkommer en gemensam takterrass ovanpå huset som får nyttjas av de boende. På innergården finns lekyta och grillplats. Här bor du bekvämt med allt som nyproduktion har att erbjuda, hiss, garage, cykelförråd och där allt är nytt och fräscht.

Som boende på Ölandsresan 3A har du goda kommunikationer genom belysta cykelbanor till city och via bussar med flera linjer och täta turer (var 10onde minut). I närområdet finns även god service i form av livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, bibliotek m.m. Sävja ligger ca 6 km från centrala Uppsala och är känt för sina vackra naturomgivningar och möjlighet till ett rikt friluftsliv. Från city tar det ca 10 minuter med bil. Området ligger även strategiskt placerat i förhållande till E4.ans påfarter som tar dig norr- och söderöver. Den som söker lugnet förflyttar sig snabbt till Lunsenskogen, ett naturreservat där Upplandsleden passerar över barrskogsklädda marker och som vintertid blir till fina skidspår. Söker man en aktiv fritid finns utegym vid Sävja IP, skidåkning utför samt pulka i närbelägna Sunnerstabacken, samt skridskor, bad, fiske och segling vid populära Ekoln.

Detta är en kommande försäljning - Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2017/ 2018
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
62 m²
Månadsavgift
3 572 Kr
(I månadsavgiften ingår värme och vatten. Avgift för Com Hem (TV, bredband och IP-telefoni/abonnemang) tillkommer om 130 kr/månad.)
Pris
2 090 000 Kr (eller högstbjudande)
Våningsplan
3 av 5
Hiss
Ja

Planlösning

Entréhall
Hall med svart klinkergolv och gråmålade väggar. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob med två dörrar.

Kök
Stilrent kök med köksinredning från Vedum med vita skåpluckor med handtag i metall och bänkskiva av svart laminat med vitt kakel ovan. Maskinell utrustning: Inbyggnadsugn, spishäll, diskmaskin samt kyl och frys. Samtliga vitvaror i vitt. Trestavigt ekparkettgolv och väggar målade i en ljusgrå varm ton.

Vardagsrum
Ljust vardagsrum på med plats för matbord, soffgrupp och mediamöbel. Trestavigt ekparkettgolv och väggar målade i en ljusgrå varm ton. Här finns utgången till lägenhetens härliga inglasade balkong i västläge.

Sovrum 1
Via två skjutdörrar når du master bedroom som rymmer plats för dubbelsäng. Bra förvaringsmöjligheter från garderober. Trestavigt ekparkettgolv och väggar målade i en ljusgrå varm ton.

Sovrum 2
Det mindre sovrummet som rymmer plats säng och skrivbord. Trestavigt ekparkettgolv och väggar målade i en ljusgrå varm ton.

Badrum
Badrummet är utrustat med tvättställ med vit kommod, spegelskåp, handdukstork, wc-stol, duschhörna med infällbara glasväggar, elburen komfortvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Svart klinkergolv och vita kaklade väggar.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Inglasad balkong om 12 kvm med västläge.

Bilplats

Föreningen har ca 50 garageplatser och ca 50 utomhusparkeringar. Kostnad för bilplatser: garage: 780 kr/mån, utomhusparkering: 280 kr/mån. Gemensam kö till garage och parkeringsplats utomhus, ca 13 personer i kö.
(10 av platserna i garaget är elbilsladdplatser och under 2023 kommer det även att installeras 10 elbilsladdplatser utomhus).

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 62 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt ekonomiska förvaltaren. . Byggnadsår: 2017/ 2018

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas isolerruta. Ventilation: FX system med centralt frånluftsagregat.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Föreningen har tecknat ett gemensamt avtal med Com Hem gällande tv, bredband och telefoni. Månadskostnaden för detta är 130 kr/månad, denna avgift läggs på månadsavgiften.

Lägenhetsnummer

434

Ekonomi

Pris: 2 090 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 3 572 kr. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Avgift för Com Hem (TV, bredband och IP-telefoni/abonnemang) tillkommer om 130 kr/månad. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,786%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-12-23. Energiprestanda primärenergital: 119 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Linneas Utsikt 1
Ekonomi: Föreningens ekonomi sköts av allabrf.se. Inga planerade avgiftshöjningar (kontrollerat 2022-05-12).
Renoveringar:
Då husen är relativt nybyggda så finns det inga nuvarande planer på några renoveringar.
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr
Övrigt: När det gäller delat ägarskap så måste den boende äga minst 10%.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

SÄVJA - Ölandsresan 3A - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus