Såld
LUTHAGEN - Pelargatan 8 - UPPSALA

3:a med uteplats.

Bostadsrättslägenhet 3 rok 80 kvm 4 051 kr/mån 2 750 000 kr (eller högstbjudande) Slutpris 2 700 000 Kr
Pelargatan 8 2 750 000 kr

3:a med uteplats.

Välplanerad trea med uteplats en halv trappa upp. Bostaden erbjuder genomgående stora fönsterpartier, ljus färgsättning, parkettgolv och stilrena materialval. Smidigt belägen på första våningen med en mysig uteplats i härligt söderläge mot trivsam innergård. Kontakta mäklare för visning!

Byggt 2010-11 med nyhetskänslan välbevarad och där det moderna formspråket i kombination med en stilsäker design skapar en lägenhet med trivsel. Den ljusa och luftiga planlösningen erbjuder en välkomnande stor hall, stort vardagsrum med stort fönsterparti som ger ett fantastisk ljus och rymd i den öppna planlösningen mot köket, två sovrum varav det största har utgång till en mysig uteplats i söderläge mot innergård, stilrent helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, rejält kök med bardisk.

I närområdet finns Stabbyskogen med upplyst motionsslinga och service i form av bl.a. Icabutik, apotek, gym och vårdcentral. Restauranger finns runt hörnet vid Mimmi Ekholms plats. Här har ni mycket bra kommunikationer in till stadskärnan med täta bussförbindelser och smidiga cykelvägar. Bärbyleden i närheten ger snabb åtkomst med bil till väg E4, 55 och 288:an.

Visa mer
Marcus Topel
Ansvarig mäklare
Marcus Topel marcus.topel@riksmaklaren.se
070-745 52 00
”När priset räknas!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2010
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
80 m²
Månadsavgift
4 051 Kr
(Obligatoriskt tillägg för bredband samt varmvatten. C:a 330 kr/mån)
Pris
2 750 000 Kr (eller högstbjudande)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
586 703 Kr
(Uppgifterna baseras på föreningens årsredovisning 2021.)
Våningsplan
1 av 4
Hiss
Ja

Planlösning

HALL med avhängningsyta och en stor garderob samt ett städskåp. Vitmålade väggar och genomgående ekparkett i hela lägenheten.

KÖK med gott om arbetsytor och förvaring samt en bardisk i anslutning till vardagsrummet. Vita luckor, mörk bänkskiva, diskbänk med två hoar och kakel. Glaskeramikhäll, fläkt, inbyggnadsugn, microvågsugn, helintegrerad diskmaskin samt kyl och frys. Alla vitvaror i rostfritt stål.

Öppen planlösning mellan kök och VARDAGSRUM. Generöst ljusinsläpp, ljusa väggar.

INNERHALL i anslutning till två sovrum och ett badrum. Ljusa väggar och garderob med skjutdörrar.

Stort SOVRUM 1 med utgång till mysig altan med trätrall i söderläge och en klädkammare med skjutdörrar. Ljusa väggar.

Intilliggande SOVRUM 2. Något mindre med gott om ljusinsläpp från fönster.

Rymligt BADRUM med dusch och infällbara glasväggar, handdukstork i rostfritt, wc, spegelskåp och kommod. Tvättmaskin och torktumlare samt arbetsyta med förvaring. Helkaklade väggar och klinkergolv.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Föreningen förfogar över totalt 41 parkeringsplatser. 25 platser varav 2 platser är med laddplats finns i det gemensamma garaget som ligger under gården och 16 platser utomhus. Uppsägelsetiden för parkering är 3 månader.

Priser för garageplats är 1020 Kr/månad, garageplats med laddplats 1120 Kr/månad (exlusive el) för P-plats utomhus med el-plint 500 Kr/månad, P-plats utomhus utan el-plint 400 Kr/månad.

Finns lediga garageplatser. (Kontrollerat 2022-11-08).

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 80 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Byggnadsår: 2010

TV- och internetanslutning

TV: TeliaTripplePlay
Internetanslutning: TeliaTriplePlay

Lägenhetsnummer

111003

Ekonomi

Pris: 2 750 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 4 051 kr. Obligatoriskt tillägg för bredband samt varmvatten. C:a 330 kr/mån. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,9639%.

Driftkostnad summa: 550 kr/mån
El: 300 kr/mån
Försäkring: 250 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Energiklass: B.

Föreningen

Namn: Brf Magnolian 1
Om föreningen: Föreningen består av 51 st lägenheter upplåtna som bostadsrätt. Finns på gatuadresserna Pelargatan 8-12.
Ekonomi: Föreningen förvaltas av MBF, tel 021- 40 33 00. Ingen planerad avgiftshöjning i dagsläget. (Kontrollerat 2022-11-08).
Renoveringar:
Inga planerade/genomförda renoveringar. Kontrollerat (2022-11-08).
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr
Övrigt: Certego sköter vår nyckelhantering. Det innebär att vid en försäljning så måste säljaren lämna in nycklarna på Certegos kontor, och köparen måste kvittera ut dem.

Adress: Fyrislundsgatan 68, Uppsala

Allmänt om området

I närområdet finns Stabbyskogen med upplyst motionsslinga och service i form av bl.a. Icabutik, apotek, gym och vårdcentral. Restauranger finns runt hörnet vid Mimmi Ekholms plats. Här har ni mycket bra kommunikationer in till stadskärnan med täta bussförbindelser och smidiga cykelvägar. Bärbyleden i närheten ger snabb åtkomst med bil till väg E4, 55 och 288:an.

Visa mer

Karta

LUTHAGEN - Pelargatan 8 - UPPSALA

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus