Till salu
Sommarro - Lindsbergsgatan 7C - UPPSALA

Genomgångstvåa i stabil förening med balkong som vetter mot söder med vy mot lugn innergård!

Bostadsrättslägenhet 2 rok 46 kvm 2 677 kr/mån 1 895 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Lindsbergsgatan 7C 1 895 000 kr
Intresseanmälan

Genomgångstvåa i stabil förening med balkong som vetter mot söder med vy mot lugn innergård!

Med ett attraktivt läge i lugna och natursköna Sommarro finner ni denna trevliga 2:a bekvämt belägen en trappa upp med balkong i soligt söderläge.

Planlösningen erbjuder en rymlig hall med god förvaringsmöjligheter i flertalet garderober, stamrenoverat duschrum, sovrum med plats för dubbelsäng, kök renoverat 2017 samt vardagsrum med utgång till den härliga balkongen i söderläge med njutbar utsikt mot föreningens innergård utan biltrafik. I vardagsrummet finner ni utrymme för både soffgrupp och matbord om så önskas.

HSB 29 Lindsberg är en stabil förening med god ekonomi och låg skuldsättning där även kabel-tv och bredband ingår i månadsavgiften. I föreningen finns flera gemensamhetsutrymmen såsom 3 tvättstugor, hobbyrum, bastu och samlingslokal med kök. Fastigheten har genomgått större renoveringar så som fönsterbyte 2016, installation säkerhetsdörrar 2014, stamrenovering 2004-2005 och dränering 2002

Som boende på Lindsbergsgatan 7C har du närhet till Västertorg som erbjuder all tänkbar service som matbutiker, apotek, vårdcentral samt ett mycket bra restaurangutbud med bland annat Yukikos Sushi, Pizzeria Sommaro och Brasseri Hörnan. Detta är även ett naturnära boende med både Hågadalen och Stadsskogen runt hörnet. Där finner ni fantastiska utflyktsmöjligheter, kolonilotter, elljusspår, utegym och upplysta motionsstigar som under vintertid förvandlas till skidspår. Närliggande gym Friskis&Svettis ligger vid Ekeby bruk. För barnfamiljer finns förskola och skola upp till högstadium. Några att nämna är Grannbarnens förskola, Eriksbergsskolan och Hågadalsskolan. Bussförbindelserna är goda och bussen går regelbundet från Västertorg. Ni kan ta buss nr 2 eller 7 ner till City på bara några minuter.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1946
Rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea
46 m²
Månadsavgift
2 677 Kr
(I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, och bredband.)
Pris
1 895 000 Kr (eller högstbjudande)
Våningsplan
1 av 3
Hiss
Nej

Planlösning

- Entréhall
Här välkomnas du av en hall med plats för avhängning av ytterkläder på hatthylla och bra förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. På golvet ligger laminatgolv och väggarna är målade i en gråblå kulör.

- Vardagsrum
Rymligt vardagsrum som rymmer plats för både soffgrupp och matbord om så önskas. Parkettgolv och ljusa väggar. Här finns utgången till lägenhetens härliga balkong i söderläge med lugn och rogivande utsikt mot föreningens innergård.

- Kök
Trivsamt kök som har gott om förvaring i över- och underskåp med vita luckor och belysning under överskåpen. Rustik bänkskiva av betong med vitt kakel ovan. Maskinellt utrustat med köksfläkt, spishäll, ugn, kyl/frys och diskmaskin. Matplats för ca 2-4 personer. Laminatgolv och mönstrade tapeter med gröna blad.

- Sovrum
Sovrum med plats för säng, sängbord och skrivbord. Laminatgolv och ljusa väggar.

- Badrum
Stamrenoverat badrum med grå klinker på golvet med golvvärme och vita helkaklade väggar. Utrustat med dusch, wc-stol, handfat samt spegelskåp med belysning ovan. Förberett för att koppla in tvättmaskin.

Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Balkong i söder med vy mot innergård.

Bilplats

I föreningen finns 12 garage, 34 motorvärmarplatser och 29 p-platser utan motorvärme. Avgifterna är from januari 2020 400, 200 och 125 kr per månad. För det mesta finns det någon ledig parkeringsplats. Samtliga garage är uthyrda. Gällande kötid så är det kö till alla parkeringsplatser men det är extra långt på garage. Kötiden till motorvärmare samt p-platser beräknas till några månader.

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 46 kvm , 2 rum och kök, varav 1 sovrum . Byggnadsår: 1946

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Kabel-tv via Telia.
Internetanslutning: Telia Fiber 100Mbit.

Övriga utrymmen

I föreningen finns flera gemensamhetsutrymmen såsom bland annat 3 tvättstugor, hobbyrum, bastu och samlingslokal med kök. Ett vindsförråd och ett matkällarförråd hör till lägenheten.

Lägenhetsnummer

12-2029-1-60-6

Ekonomi

Pris: 1 895 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 2 677 kr. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, och bredband. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,71101%.

Driftkostnad summa: 520 kr/mån
El: 400 kr/mån
Försäkring: 120 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-11-04. Energiprestanda primärenergital: 127 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Brf HSB 29 Lindsberg
Om föreningen: Föreningen finns på adressen Lindsbergsgatan 3, 5, 7, 9 och Karlsrogatan 87. Totalt omfattas föreningen av 105 lägenheter upplåtna med bostadsrätt.

Vad finns i föreningen?
Tre tvättstugor, hobbyrum, gemensamhetslokal, bastu, cykelförråd, grillplats, utemöbler, lekplats.
Ekonomi: Föreningens ekonomi förvaltas av Upplands Boservice. Föreningen har planer på avgiftshöjningar men har ännu inte fattat någon formellt beslut om hur mycket. (Kontrollerat 2022-11-22).
Renoveringar:
1985: Nya balkonger, nytt taktegel
1998: Renovering av tvättstuga.
1999: Byte av elinstallationer.
2002: Husgrund, dränering. Stort underhåll av tvättstuga.
2004-2005 Stamrenovering
2005: Nybyggnation av tvättstuga.
2011: Byte av avloppsledning
2014: Säkerhetsdörrar
2016: Fönsterbyte
2016: Renovering av yttertrappor
2017: Målning av takfot, källargångar och fasadelement.
2019: Kompressorkärl bytt
2019: Nya stamventiler till värmen i hus 5, cirkulationspumpen bytt till kraftigare modell.
2021: Stamventiler skall bytas i källarna och värmesystemet skall injusteras
2021: Sopsortering skall utökas
2021: Underhåll av skorstenar har skjutits upp, de är fortfarande gott skick.

Kommande renoveringar:
Vid sidan av tak- och armaturbyte, finns planer på att installera solpaneler på taken, installera ett elektroniskt passage- och bokningssystem och laddstolpar för elbilar samt IMD för el. (Kontrollerat 2022-11-22).
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Sommarro - Lindsbergsgatan 7C - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus