Till salu
STENHAGEN - Kullerstensvägen 7B - UPPSALA

Ljus och rymlig bostad med stor uteplats och inglasat uterum, möjligt med 4 sovrum!

Bostadsrättslägenhet 4 rok 105,5 kvm 6 767 kr/mån 2 400 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Kullerstensvägen 7B 2 400 000 kr
Intresseanmälan

Ljus och rymlig bostad med stor uteplats och inglasat uterum, möjligt med 4 sovrum!

Rymlig bostad med uteplats och ett inglasat uterum mot gården. Stora ljusa rum och stort kök med matplats mot skogsdunge. Vardagsrummet går att dela av för ytterligare ett sovrum vid behov eller rymmer ett större matbord för bjudningar. Njut av ett soligt läge med en uteplats stor nog för lek, odling och umgänge. Två rymliga badrum underlättar stressiga morgnar och hallen är stor nog att inte skapa trängsel. Här finns även en klädkammare för extra förvaring av ytterkläder, väskor och skor.


I familjevänliga och expansiva Stenhagen har du närhet till både natur och närservice. I området finns skolor, dagis, gym, vårdcentral, äldreboende och bibliotek. Goda idrottsmöjligheter via fotbollsplaner och curlinghall. Täta bussförbindelser (3 busslinjer) och bra belysta cykelbanor ner till City gör att det är lätt att ta sig till stan.

Många flyttar till Stenhagen för närheten till naturen samtidigt som dagis, skola och all sorts service vid Ica Maxi finns lättillgängligt. Busshållplats ligger endast en kort promenad bort. Trivsam boendemiljö med lekplatser i området och närhet till pulkabacke för vinterlek. Här bor du med cykelavstånd till Uppsalas stadskärna (ca 15-20 min) och goda busskommunikationer, både till Uppsala och Enköping & Västerås.

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1988-89
Rum
4 rum och kök
Boarea
105,5 m²
Månadsavgift
6 767 Kr
(Värme, Vatten, Kabel-tv grundutbud ComHem, Trappstäd, Sophämtning, Tvättstuga. Byggnaderna är fullvärdeförsäkrade hos Länsförsäkringar.)
Pris
2 400 000 Kr (eller högstbjudande)
Våningsplan
1 av 0
(Markplan)
Hiss
Ja

Planlösning

ENTRÈN till bostaden ligger direkt på markplan via ett rymligt och ljust trapphus.

Stor möblerbar HALL med goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och direkt närhet till ett av badrummen. På golvet ligger ett praktiskt klinkergolv intill ytterdörren och sedan ett fint parkettgolv och väggarna är vitmålade.

Här i den rymliga hallen ligger ingången till BADRUM som är utrustat med badkar, ny toalett (2022), kommod med tvättställ (2022) spegelskåp med belysning ovan, här finns ett vädringsfönster och det är förberett för tvättmaskin. Kakel på väggarna och plastmatta på golvet.

Stilrent och rymligt KÖK med matplats för 4-6 personer vid fönsterpartiet som vetter mot skog och grönska. Gott om skåpinredning som ger bra med förvaring och fina arbetsytor. Kakel på väggarna ovan arbetsbänken. Parkettgolv och väggar i vita väggar och tak. Köket erbjuder ugn, häll, fläkt, diskmaskin, kyl och frys i rostfritt.

SOVRUM med plats för säng samt annan möblering. Plastmatta på golvet och ljusa väggar. Fönster mot innergården.

Stort VARDAGSRUM med utrymme för matplats i öppen planlösning och stora fönsterpartier i två väderstreck som släpper in ett fint ljus i rummet. Här har ni fin sikt mot både skog och lekplats. Utgång till den härliga inglasade balkongen och vidare ut till uteplats i soligt läge, här finns plats för umgänge och odling. Intill ligger den grönskande barnvänliga innergården. Rummet har parkettgolv och ljusa väggar, en påkostad vägg i sten ger en extra häftig effekt. Det stora rummet går att dela av för familjen som önskar ytterligare ett sovrum.

SOVRUM 2 med plastmatta och ljusa väggar. Gott om plats för större säng samt annan möblering. Fönster som vetter mot skog och grönska. Gott om förvaring i garderob med skjutdörrar.

SOVRUM 3/ MASTER BEDROOM med plastmatta på golvet och vita väggar och tak. Här finns utrymme för dubbelsäng samt annan möblering. Förvaring i rymlig garderob med skjutdörrar.

HELKAKLAT BADRUM finns mellan sovrum 2 och 3. Utrustad med duschhörna, handdukstork, wc, tvättställ med kommod och spegelskåp ovan.

Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Det finns 85 parkeringsplatser, varav 34 st utan el och 51 st med motorvärmare. 12 st med avgiftsmätare för besökare.
Kostnad: Med motorvärmare 170 kr/mån, utan motorvärmare 110 kr/mån.
Kösystem: Inte särskilt lång kö kan variera, Man får ta kontakt Rosmarie Palm.

Det finns 62 st garageplatser.
Kostnad: 270 kr/mån
Kösystem: Lång kö. (Till både p-plats samt garageplats ska man som köpare vända sig till Rosmarie som är vicevärd, och ställa sig i kö.

Byggnad/Storlek

105,5 kvm , 4 rum och kök . Byggnadsår: 1988-89

TV- och internetanslutning

TV: TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com HemBredbandbolaget.
Internetanslutning: Internet: Bredband. ComHem/Bredbandsbolaget, hastighet väljs av bostadsinnehavaren.

Lägenhetsnummer

12-2080-1-37-4

Ekonomi

Pris: 2 400 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 6 767 kr. Värme, Vatten, Kabel-tv grundutbud ComHem, Trappstäd, Sophämtning, Tvättstuga. Byggnaderna är fullvärdeförsäkrade hos Länsförsäkringar. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 120 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,78625%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd.

Föreningen

Namn: Brf HSB 80 Stenhällen
Om föreningen: Föreningen finns på adressen: Kullerstensvägen 1-3, 7 A-C och Stenhagsvägen 71, 77, 87, 89, 91, 83 A-C. Totalt omfattas föreningen av 150 lägenheter varav fyra hyresrätter, 120 lägenheter och 26 radhus.
Ekonomi: Förvaltas av Upplands Boservice AB. Nej. Inget beslut om avgiftsförändringar i dagsläget (Uppgifter Kontrollerade 2017-09-06)
Renoveringar:
2008-2009: Nyrustade trapphus, fyra uppgraderade och restaurerade tvättstugor samt borrat för bergvärme.
2014: Renovering av utemiljön.
2015: Rengöring av garage- och plåttak samt balkonger.
2016: Byte av passersystem och lås på samtliga lägenheter.

Överlåtelseavgift: 1120 kr
Pantsättningsavgift: 448 kr
Övrigt: Vid andrahandsuthyrning gäller detta: Restriktiv policy. Beaktansvärda skäl, hyresperioden är på 6 mån – 1 år.
Föreningen tar även ut en avgift på 10 % av prisbasbeloppet vid andrahandsuthyrning.

När det gäller delat ägarskap: Köper t ex föräldrarna åt sitt barn måste föräldrarna bo där också. Minst 50 % ska den som står på lägenheten äga.

Nyckelhantering: När ni överlåter bostadsrätten genom försäljning eller på annat sätt så ska alla nycklar och passerbrickor som ni kvitterat ut lämnas in till CERTEGO när ni lämnat lägenheten. Saknas någon får säljaren stå för kostnaden. Den nye innehavaren får sedan i sin tur kvittera ut dessa på samma ställe mot uppvisande av köpekontrakt och legitimation. Detta säkerställer att den nye innehavaren får rätt antal nycklar och brickor som hör till lägenheten.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

STENHAGEN - Kullerstensvägen 7B - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus