Kommande
Trädgårdsstaden/Norby - Tryffelvägen 104 - UPPSALA

Stilrent renoverad lägenhet intill hågadalen, med både uteplats och balkong!

Bostadsrättslägenhet 3 rok 75 kvm 5 379 kr/mån
Intresseanmälan
Tryffelvägen 104
Intresseanmälan

Stilrent renoverad lägenhet intill hågadalen, med både uteplats och balkong!

Välkommen till en bostad med radhuskänsla med lummig uteplats i härliga och naturnära Norby. Föreningens hus ligger närmast skogen och är ett populärt val för köpare som kikar i detta område. Lägenheten är i etage med hall och rum för förvaring på bottenvåning. Här i hallen finns plats för familjens ytterkläder, väskor och skor. Väl en trappa upp möts vi av ett uppiggande ljus från trapphuset där det sitter stora fönsterpartier och det är högt i tak.

Vardagsrummet har en öppen planlösning mot det stilsäkra köket med köksö och ljusa ytskikt. Här finns allt ni kan önska av ett modern kök. Golvet, de vitmålade väggarna och taken har fått genomgående samma stil i hela bostaden. I vardagsrummet finns en utgång till balkongen i söderläge med vy ut mot omgivningarna. Stort och ljus sovrum med förvaring i garderober och intill vardagsrummet finns ett mindre sovrum med plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Utöver dessa sovrum finns även en mindre yta (med fönster och ventilation) som kan nyttjas som klädkammare, kontorsrum eller gästrum vid behov. Helkaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter med tillhörande förvaring.


I härliga Norby/Trädgårdsstaden bor du med närhet till naturen, Hågadalen ligger alldeles intill föreningen och Stadsskogen en bit bort. God andel och pizzeria. På
cykelavstånd finner du det nyrenoverade köpcentret i Gottsunda med vårdcentral, restauranger, Kvantum, Willys, Lidl, Systembolag och all tänkbar service.

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1992
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
75 m² (2 rok enligt föreningen)
Månadsavgift
5 379 Kr
(Värme, vatten och bostadrättstillägg i månadsavgiften.)
Våningsplan
2 av 2
(Entré och hall med förvaring vån 1, bostad vån 2)
Hiss
Nej

Övrig Information

Bilplats

28 st parkeringsplatser - 100 kr/mån.
36 st garageplatser - 300 kr/mån.
I dagsläget är alla p-platser och garageplatser för tillfället upptagna. Ingen i kö, stor chans att få plats när det blir överlåtelse (Kontrollerat 2021-05-11)

Byggnad/Storlek

75 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 1992

Ekonomi

Månadsavgift: 5 379 kr. Värme, vatten och bostadrättstillägg i månadsavgiften. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 1,08909%.

Föreningen

Namn: Brf Riksbyggen Uppsalahus nr 33
Om föreningen: I föreningen finns 70 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och finns på adressen Tryffelvägen 60-172 samt 53-79. Föreningen äger fastigheterna Norby 118:1, 119:1 och 121:1 i Uppsala kommun. På fastigheterna finns även ett elevhem, förråd, garage samt carportbyggnader.
Ekonomi: Föreningens ekonomi förvaltas av Riksbyggen. Inga avgiftsförändringar finns planerade. (kontrollerat 2022)
Renoveringar:
Följer underhållsplan. Inga stora renoveringar på gång (Kontrollerat 2021-05-11)
2019: Byte av låssystem, rengöring fläktar och målning av tak, ventilationskontroll
2018: Rengöring tak, balkonger och carportar
2016: Stamspolning och rengöring av tak
2015: Pergola och plank
2014: Statuskontroll av våtutrymmen, ventilation, el och radiatorer
2012-13: Ommålning av delar av fasad samt fönster.

Förs diskussioner kring gårdsförbättringar, fiber, laddstolpar, solpaneler m.m. Inget beslutat. (Kontrollerat 2021-05-11)
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr
Övrigt: Föreningen är delaktig i Trädgårdstadens Samfällighetsförening tillsammans med BRF Uppsalahus nr 31 och BRF Uppsalahus nr 32. Samfälligheten förvaltar en gemensamhetsanläggning som omfattar vatten, värme, kabel-TV och gemensamhetslokal inom området med dagisverksamhet.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Trädgårdsstaden/Norby - Tryffelvägen 104 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus