Till salu
KAPELLGÄRDET - Orgelgatan 2 - UPPSALA

Nybyggd etta med sovalkov och egen uteplats mot föreningens innergård!

Bostadsrättslägenhet 1 rok 36 kvm 2 793 kr/mån 1 700 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Orgelgatan 2 1 700 000 kr
Intresseanmälan
Image
Image
Image
Image

Nybyggd etta med sovalkov och egen uteplats mot föreningens innergård!

Med eftertraktat läge i ständigt växande Kapellgärdet erbjuds nu möjligheten att bli den första att flytta in i denna välplanerade etta med egen uteplats! Planlösningen består av ett fullt utrustat kök i vinkel, vardagsrum med utgång till uteplats i nordvästläge där det är enkelt att föreställa sig vilka härliga kvällar som kommer att utspelas i goda vänners lag. Vidare erbjuds en praktisk sovalkov med bra förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderob samt ett stort badrum tvättmöjligheter. Här är det inrett i skandinavisk stil med genomgående ljusa kulörer, ekparkettgolv och helkaklat badrum - allt av hög standard och stilrena materialval.

Lägenheten är under pågående byggnation och beräknas vara inflyttningsklar 24 maj 2023. Fysiska visningar är inte möjligt då lägenheten och byggnaden inte är färdigställd än.

Brf Diskuskastaren är en förening som ger det lilla extra till sina medlemmar där du kan köra ett träningspass på innergården och avsluta med en middag i goda vänners sällskap på den gemensamma takterrassen eller njuta av föreningens relaxavdelning. För långväga gäster finns ett övernattningsrum på samma våningsplan som lägenheten att låna. När du själv vill transportera dig finns både el-lådcykel och elbilspool att tillgå. Det finns även cykelmek för dig med egen cykel och garage under gården för dig med egen bil.

Här bor du i ett Svanenmärkt hem vilket innebär:
* Möjlighet att förhandla med banken om grönt bolån. Ett grönt bolån ger rabatt på boräntan.
* Energisnåla lösningar som ger låga kostnader genom bra isolering, högkvalitativa vitvaror och effektiv värmeåtervinning.
* Trivsam innemiljö med god ljudisolering och bra ventilation.
* Hälsosamma materialval och noga kontrollerat byggmaterial utan miljöfarliga och giftiga ämnen, som inte kommer från naturskyddade skogar eller genmodifierade plantor.
* Hög bostadskvalitet - ett hem som förblir energisnålt och behåller sin goda innemiljö under lång tid.

I Kapellgärdet bor du nära city och på endast ca 5 minuters cykeltur tar du dig ner till Resecentrum och stadskärnan som erbjuder ett stort utbud av restauranger, butiker och nöjen. Perfekt pendlingsläge för den som pendlar med bil eller tåg med endast ca 5 minuter cykel till resecentrum. Du har även närhet till både gym, frisör och närlivs i området. Den som söker en aktiv fritid förflyttar sig snabbt till Röbos skogsområden med spår och leder för både vandring, jogging, cykel och skidåkning som finns inom behagligt gångavstånd. En kort cykeltur bort finner du dessutom Fyrishov som erbjuder badminton, innebandy, basket, bowling samt äventyrsbadet och simhall. I Kapellgärdet finns det någonting för alla!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2022/2023
Rum
1 rum och kök
Boarea
36 m²
Månadsavgift
2 793 Kr
(I månadsavgiften ingår kallvatten, TV-grundutbud, bredband och baskostnad fasttelefoni. Tillkommer debitering för el och varmvatten.)
Pris
1 700 000 Kr (eller högstbjudande)
Våningsplan
1 av 7
Hiss
Ja

Övrig Information

Uteplats

Uteplats i nordväst med kvällssol.

Bilplats

Det finns 33 stycken garageplatser som kostar 1100 kr plus el om man har ladd plats. Separat kösystem, 4 stycken i kö just nu. Kontrollerat (2022-10-19).

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 36 kvm , 1 rum och kök . Areauppgifter enligt ekonomiska förvaltaren. . Byggnadsår: 2022/2023

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Tele2
Internetanslutning: Tele2

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd.
I föreningen finns gemensam takterrass, relaxavdelning och övernattningsrum som delas med Brf Stavhopparen och Brf Trestegshopparen.

Lägenhetsnummer

5-1001

Ekonomi

Pris: 1 700 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 2 793 kr. I månadsavgiften ingår kallvatten, TV-grundutbud, bredband och baskostnad fasttelefoni. Tillkommer debitering för el och varmvatten. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av säljare. Andel i föreningen är 1,0097%.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Föreningen

Namn: Diskuskastaren
Ekonomi: Ekonomisk förvaltare: Fastum. Gällande avgiftshöjningar så är svaret att föreningen vet först när de slutplacerar lånen innan sommaren 2023 om det kommer att bli avgiftsförändringar. I ekonomisk plan ligger kalkylräntan idag på 3,2% vilket är precis på gränsen i dagsläget men eftersom man inte vet hur ränteläget ser ut nästa sommar så går det inte att svara på i dagsläget. (Kontrollerat 2022-10-20)
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

KAPELLGÄRDET - Orgelgatan 2 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus