Såld
Västra Ängby - Citronvägen 139 - KNIVSTA

Bo i naturskönt område med radhuskänsla i 3:a med egen uteplats och balkong!

Bostadsrättslägenhet 3 rok 84 kvm 4 134 kr/mån 1 800 000 kr (högstbjudande) Slutpris 1 810 000 Kr Budhistorik
Citronvägen 139 1 800 000 kr

Bo i naturskönt område med radhuskänsla i 3:a med egen uteplats och balkong!

Välkommen till denna trevliga 3:a som är belägen på en lugn och barnvänlig gård i natursköna Västra Ängby. Ett boende som passar de allra flesta och ger utrymme att leva gott både för den stora och lilla familjen. Bostaden inger en radhuskänsla tack vare egen ingång i markplan och med den stora fördelen att ha egen uteplats på husets framsida och även en rymlig balkong en trappa upp med vy mot den lummiga innergården. Här bor du med ett insynsskyddat läge som omges av träd och grönska på båda sidor om huset.

Lägenhetens välplanerade kvadratmetrar erbjuder alla bekvämligheter man kan önska sig; såsom entré i hall på nedre plan med plats för avhängning, ett rymligt kök med utsikt över gården samt utgång till balkong och ett vardagsrum med generöst fönsterparti med lugn och harmonisk utsikt mot grönska. Två sovrum i varierande storlek samt klädkammare intill det större sovrummet som med fördel kan disponeras som hemmakontor eller barnrum. Vidare erbjuder lägenheten ett rymligt duschrum med tvättmaskin. Lägenheten har genomgående stora rum med ljusa ljusa ytskikt samt gott om förvaringsmöjligheter i garderober.

Brf Knivstahus nr 2 är en stabil och omtyckt förening med god ekonomi där värme, vatten, kabel-tv (grundutbud) och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. På föreningens mysiga och gröna innergårdar finns plats för både avkoppling och lekplatser för de minsta. I föreningen finns också tvättstugor, bastu och föreningslokal som går att hyra.

I Västra Ängby bor ni barnvänligt med närhet till det mesta och naturen in på knuten. Ett stenkast bort finns förskola, skola och på 10 minuters promenad når du tågstationen samt Knivsta centrum med all tänkbar service. I närheten erbjuds också fler grönområden, lekplatser, grusplan och pulkabacke om vintern.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1979
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
84 m²
Månadsavgift
4 134 Kr
(I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstillägg.)
Pris
1 800 000 Kr (högstbjudande)
Våningsplan
2 av 2
Hiss
Nej

Planlösning

Entréhall
Passage in till lägenheten sker från med egen ingång på markplan vid lägenhetens egna uteplats med sol på eftermiddagen och kvällen. Det blir en härlig plats för fikastunder och middagar intill föreningens trevliga innergård. Via entrén nås lägenhetens hall med plats för avhängning av ytterkläder på hatthylla. Grått klinkergolv och ljusa väggar. Vidare från hallen finns en trappa upp till lägenheten.

Kök
Från hallen kommer du direkt upp till lägenhetens ljusa och rymliga kök. Bra förvaringsutrymmen i över och underskåp med vita skåpsluckor. Utrustat med kyl/frys, spishäll, ugn med spishäll och fläkt. Laminatgolv, ljusa väggar med en mönstrad fondtapet samt vitt kakel ovan arbetsbänk av laminat. Matplats för upp till 6-8 personer. Utgång till den trivsamma balkongen med eftermiddag/kvällssol.

Vardagsrum
Trevligt vardagsrum med plats för soffgrupp, tv-möbel samt övrig inredning. Här finns ett stort fönsterparti med lugn och harmonisk utsikt utan insyn. Parkettgolv och ljusa väggar.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Ljusa väggar och laminatgolv.

Sovrum 2
Sovrum med plats för dubbelsäng. Bra förvaring i 2 garderober. Ljusa väggar och laminatgolv.

Kontor/Barnrum/Klädkammare
Ursprungligen en klädkammare som med fördel kan disponeras som kontor eller barnrum som det disponeras idag. Mönstrade väggar och laminatgolv.

Badrum
Badrum med våtrumsmatta i beige ton och delvis kaklade väggar i vitt. Utrustat med toalett, handfat med förvaringsskåp under, spegel med belysning ovan, tvättmaskin och duschkabin.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

En mycket trevlig uteplats intill lägenhetens entré på markplan i sydväst samt en fin balkong med sydvästläge med utgång från köket.

Bilplats

Garage kostar 300 kr per månad för Citronvägen och Fikonvägen. Här varierar kön men har varit runt 2-3 år. Parkeringsplats med värmare kostar 150 kr per månad och utan 100 kr per månad. Det brukar gå rätt snabbt att få en parkeringsplats utan värmare, föreningen prioriterar alltid att lösa så att alla hushåll har minst en parkering eller garage. Behöver man ha fler parkeringar kan det vara lite väntetid. (Kontrollerat 2022-10-12)

Renovering

Utbyte av samtliga värmeväxlare i undercentralerna på Apelsin-, Fikon-, och Citronvägen, 2021
Stamspolning avlopp samtliga fastigheter ut till kommunal huvudledning, 2021
OVK genomförd på Apelsinvägen, 2021
Förstärkning av bjälklag Fikonvägen 61 och 63, 2021
Rengörning av köks-, och badrumsventiler på Fikon-, och Citronvägen, 2021
Utbyte av armatur i samtliga tvättstugor, 2021
Ryggskydd monterade på brandstegar i alla områden, 2020
Byte av tak till cykelförråd Apelsinvägen, 2020
Dränering samt ny lösning för att leda undan regnvatten på Apelsinvägen 2-20, 2020 - 2021
Komplettering av spygatter samt rengöring av samtliga hängrännor och stuprör, 2020
Fallskydd till gatubrunnar i alla områden, 2020

Planerat underhåll
Utbyte av gamla vattenventiler i förrådsgångarna Citron-, och Fikonvägen, 2022
Ytterligare dränering, vattenavledning Apelsinvägen, 2022-2024
Byte av samtliga tak, 2023-2026

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 84 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Byggnadsår: 1979

TV- och internetanslutning

TV: Föreningen har LidNet/LidénData/KnivstaNet som leverantör för Internet, TV och IP-telefoni. I föreningens avtal ingår ett basutbud med analoga TV-kanaler. För övriga tjänster måste du själv teckna avtal med LidNet/LidénData/KnivstaNet.

Övriga utrymmen

I föreningen finns tvättstugor, bastu och gemensamhetslokal.

Till lägenheten hör ett separat källarförråd i samma hus som tvättstugan.

Lägenhetsnummer

81

Ekonomi

Pris: 1 800 000 kr (högstbjudande). Månadsavgift: 4 134 kr. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstillägg. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,70765%.

Driftkostnad summa: 975 kr/mån
El: 800 kr/mån
Försäkring: 175 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-11-21. Energiprestanda primärenergital: 121 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Brf Knivstahus nr. 2
Ekonomi: Föreningen höjer avgiften med 4% från 1/1-2023 på grund av kostnadsutvecklingen. (Kontrollerat 2022-10-12).
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr

Visa mer

Karta

Västra Ängby - Citronvägen 139 - KNIVSTA

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus