50
RM+
LINDBACKEN - Svanmossvägen 44 - UPPSALA

Exklusivt radhus på lugn gata i Lindbacken!

Bostadsrättsradhus 5 rok 99 kvm 4 154 kr/mån
Intresseanmälan
Svanmossvägen 44
Intresseanmälan

Exklusivt radhus på lugn gata i Lindbacken!

Söker du ett exklusivt samtidigt praktiskt radhus för familjen på lugn parallellgata i barnvänliga Lindbacken nära både skolan, förskolor, Ica och naturen? På Svanmossvägen 44 erbjuds härliga öppna sällskapsytor i kök, vardagsrum och matplats invid täljstenskaminen och i kombination med jordnära färger i sand samt utsmyckande panellister och den inbyggda spegeln på väggarna ger en exklusiv känsla och harmonisk plats att samla vänner och familj nu på höstkanten. Dessutom har radhuset ett soligt läge på baksidan på somrarna där den egna trädgården och altanen finns.

De jordnära kulörerna i sandton återfinns på köksinredningen från Marbodal, kakel i glaserad keramik och bänkskiva i kvartskomposit i färg Clayl. Beigea klinkerplattor i entrén och i de båda badrummen där även samma kakel som i kök också finns. Köket har gott om förvaring och är utrustat med vitvaror från Siemens. På det övre planet erbjuds fyra sovrum och husets ena badrum med komfortvärme och tvättmöjligheter. På entréplanet är det vattenburen golvvärme och radiatorer på det övre planet.

Med fokus på fridfulla gaturum och mysiga förgårdar har skapas nu ett kvarter där husen följer den lilla kvartersgatan likt ett pärlband. Utformningen i Brf Svanmossen lånar uttrycket av vertikalitet från klassiska Town House i ett modernt grepp. Den individuella färgsättningen och sadeltaken ger varje hus en personlig karaktär och harmoniserar väl med den stora öppna naturmarken som omger gatan i väst och i norr. Finplaneringen ger en helhetlig och stilsäker känsla till området och skapar många mysiga platser på både framsidan och baksidan, morgon till kväll. - Christoffer Baudou, arkitekt

Lindbacken är ett område med unik karaktär och atmosfär med närhet till en löprunda i naturen och med pendlingsavstånd till Stockholm. Ja, och en cykeltur till Uppsalas stadskärna via belysta cykelvägar. Området präglas av villor och radhus vid sidan av förskolor, skolor, idrottshall, fotbollsplan, parker och en liten huvudgata med närservice och inom kort även butiker i den kommande handelsbyn. Lindbacken är en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där vännerna är många. Med inspiration från den klassiska trädgårdsstaden är området varierat och grönskande, med fina gaturum, närservice, butiker och många umgängesplatser. Inte minst i den stora parken i hjärtat av Lindbacken som blivit en fantastisk plats för umgänge, lek och idrott både för boende och besökare.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gallerian i Gränbystaden och vidare till Uppsala City.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2021
Rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
99 m²
Månadsavgift
4 154 Kr
(Förbrukning av kallvatten samt sophämtning ingår i månadsavgiften. Kostnad för uppvärmning, varmvatten och hushållsel tillkommer.)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
1 146 653 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2022.)

Planlösning

ENTRÉPLAN:

HALL med plats för ytterkläder. Hallen har klinker på golvet (likt badrum) samt vita väggar.

Intill hallen finns ett stilsäkert kök från Marbodal med luckor i sand, underlimmad diskho, bänkskiva i kvartskomposit i färg Clayl. Ovan bänkskiva finns kakel i glaserad keramik i stående sättning. Maskinellt utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn, spisfläkt, kyl och frys i fullhöjd. Samtliga vitvaror från Siemens.

Härligt VARDAGSRUM som kombineras med MATRUM. Här flödar ljuset in genom stora fönsterpartier och nu när kyliga höstkvällar kan du tända täljstenskaminen där familj och vänner kan samlas och umgås. Här fortsätter tonerna i sand från köket på väggarna och tillsammans med panellisterna, inbyggd spegel och täljstenskaminen upplevs det exklusivt och lyxigt. Här finns utgång till altan på baksidan med kvällssol på somrarna.

BADRUM med klinker på golvet som fortsätter från hallen och väggkakel i glaserad keramik (likt köket) samt målade väggar i ton av sand och fönster. Badrummet är utrustat med handfat med kommod från Svedbergs. Spegel och pendelarmatur från Blooc, duschvägg och toalett Här finns även Frånluftsvärmepumpen.

Under trappan upp till övervåningen finns en praktisk yta för förvaring.

ÖVERVÅNING:

En trappa leder upp till övervåningen och dess hall med genomsikt till övervåningens fyra sovrum.

FÖRÄLDRASOVRUMMET nås direkt till höger från trappen med plats för dubbelsäng och tre garderober.

SOVRUMMET på andra sidan hallen direkt till vänster från trappen finns ett barnrum med två garderober och högt fönster som vetter mot Svanmossvägen och skogen.

Rummet bredvid är inrett som en WALK-IN-CLOSET i dagsläget men som kan användas som ett SOVRUM och får då plats med säng och garderober.

Det fjärde SOVRUMMET invid föräldrasovrummet har två garderober varav ena garderoben gömmer skorstenen från täljstenskaminen.

BADRUM med lika inredning som entréplanets badrum. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Genomgående i huset finns vitpigmenterat askgolv i samtliga torra utrymmen och målade väggar.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Altan på husets baksida med kvällssol.

Bilplats

1 styck parkeringsplats.

Byggnad/Storlek

2 plan, 99 kvm , 5 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2021

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas isoleringsglas. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Anslutet till Telia Öppen Fiber för både bredband och TV. Innehavaren kan välja valfri leverantör bland Telia Öppen fibers samarbetsparter.

Övriga utrymmen

Externt förråd på baksidan vid altanen.

Övrigt

Lägenhetsnummer

2

Ekonomi

Månadsavgift: 4 154 kr. Förbrukning av kallvatten samt sophämtning ingår i månadsavgiften. Kostnad för uppvärmning, varmvatten och hushållsel tillkommer. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 5,2632%.

Driftkostnad summa: 1 950 kr/mån
El: 1 750 kr/mån
Försäkring: 200 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Föreningen

Namn: Svanmossen
Om föreningen: I föreningen finns det 19 bostadsrättsradhus om 99 kvm.
Ekonomi: Föreningens ekonomi sköts av Larom Redovisning.
Renoveringar:
Nybyggt
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LINDBACKEN - Svanmossvägen 44 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus