Budgivning pågår - Sön 9/10 kl 15:15-15:45
CENTRUM - Bäverns gränd 18B - UPPSALA

Citylägenhet med oslagbar utsikt!

Bostadsrättslägenhet 2 rok 61 kvm 3 792 kr/mån 2 750 000 kr (eller högstbjudande) Högst bud 2 500 000 Kr
Intresseanmälan
Bäverns gränd 18B 2 750 000 kr
Intresseanmälan

Citylägenhet med oslagbar utsikt!

Unna dig en lägenhet med Uppsalas bättre utsikt över slottet, domkyrkan och Carolina Redeviva. Denna oslagbara vy över Uppsalas skyline kan du beskåda från balkongen, köket, sovrummet och vardagsrummet. På femte våningen mitt i stan kommer snart denna lägenhet på 61 kvadratmeter med balkong saluföras. Samtliga väggar och tak målades om 2022. I Vardagsrummet finns ett fint parkettgolv i holländskt stuk och vita väggar. Ett lättmöblerat rum och härifrån nås även balkongen. Stamrenoverat (2018) och helkaklat badrum som är förberett för tvättmaskin. Hallen renoverades 2018 och fick då nytt parkettgolv, säkerhetsdörr och nymålade garderobsdörrar. Sovrummet är stort och tack vare de inbyggda garderoberna finns det gott om förvaringsutrymmen. Att vakna upp till denna otroliga utsikt är en dröm för många. Ljust och funktionellt kök med parkettgolv där några av de tidstypiska detaljerna är bevarade. Ett större källarförråd hör till lägenheten.

~Flexibelt tillträde~

Brf Kungsbävern har en stabil ekonomi. Föreningen har hyreslägenheter som kan säljas för att stärka ekonomin. Det är en aktiv förening där många större renoveringar och förbättringar gjorts genom åren. Några av dessa är stamrenovering, renovering av balkonger och nytt gästrum med pentry och toalett. Föreningen har tio garageplatser hos grannföreningen. Innergården är privat och nås endast genom de låsta grindarna. En trevlig plats för både gamla och unga då en lekplats med sandlåda och rutschkana finns. För den händige är hobbyrummet placerat i källaren med ny arbetsbänk. Två stycken nyligen renoverade tvättrum med mangel samt gästrum finns att boka för föreningen medlemmar.

Från Bäverns gränd 18B har du nära till det mesta. Uppsalas bästa restauranger, kaféer och sevärdheter nås på några minuters promenad. Lägenheten är strategiskt placerad för den tågburne då centralstationen ligger endast 350 meter bort. Studenternas IP erbjuder stadens invånare högklassiga idrottsevenemang så som Allsvensk fotboll, bandyns Elitserien och friidrott på högsta nivå. Närhet till Uppsalas alla studentnationer och campusområden, perfekt för studenten. Det finns med andra ord många skäl till bosätta sig på Bäverns gränd!

Visa mer
Thomas Lüllmaa
Ansvarig mäklare
Thomas Lüllmaa thomas.lullmaa@riksmaklaren.se
070-591 65 36
Lucas Håkansson
Fastighetsmäklare
Lucas Håkansson lucas.hakansson@riksmaklaren.se
070-270 23 60

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Rum
2 rum och kök
Boarea
61 m²
Månadsavgift
3 792 Kr
(Obligatorisk avgift för TV och bredband tillkommer på 289 kr/mån. I månadsavgiften ingår sophantering, förvaltningskostnader (bl.a. skötsel av gård samt städning i trapphusen), uppvärmning och vatten.)
Pris
2 750 000 Kr (eller högstbjudande)
Våningsplan
5 av 6
Hiss
Ja

Planlösning

Hall : HALLEN renoverades 2018 och då lades det nya parkettgolvet, de inbyggda garderoberna målades om. Ny säkerhetsdörr installerades 2018 och detta förbättrar även ljudisoleringen från trapphuset. Två vita garderober med överskåp. Från hallen nås samtliga utrymmen.

Vardagsrum : Ljust VARDAGSRUM med fint holländskt parkettgolv. Ett stort fönster för naturligt ljusinsläpp och en vacker vy. Lättmöblerat rum med plats för större soffgrupp, TV-bord och övrigt möblemang. Härifrån nås även balkongen.

Sovrum : Rymligt SOVRUM och gott om förvaringsutrymmen tack vare de fyra inbyggda garderoberna med överskåp. Ett stort fönster med samma fina utsikt som vardagsrummet. Gott om plats för säng och skrivbord. Ljusa väggar och plastmatta.

Kök : KÖKET har likt de andra rummen samma magnifika utsikt över staden. Fina tidstypiska detaljer och goda förvaringsutrymmen. Vita släta köksluckor med detaljer i silver. Köksbänk i rostfritt stål, stänkskydd i vitt kakel. Maskinell utrustning består av kyl/frys, ugn och spis.

Badrum : Renoverat BADRUM från 2018 som är förberett för tvättmaskin. Upplyst spegelskåp, vitt handfat med kommod, hopvikbara dusch med duschväggar i glas, WC och handdukstork.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

Det finns parkeringar i grannföreningens garage, separat kösystem. Inga lediga platser, lång kö (kontrollerat 15/9).

Byggnad/Storlek

61 kvm , 2 rum och kök . Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Telia
Internetanslutning: Telia

Lägenhetsnummer

224

Ekonomi

Pris: 2 750 000 kr (eller högstbjudande). Månadsavgift: 3 792 kr. Obligatorisk avgift för TV och bredband tillkommer på 289 kr/mån. I månadsavgiften ingår sophantering, förvaltningskostnader (bl.a. skötsel av gård samt städning i trapphusen), uppvärmning och vatten. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 208 kr som betalas av säljare. Andel i föreningen är 1,1423%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2020-01-13. Energiprestanda primärenergital: 78 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Föreningen

Namn: Brf Kungsbävern
Om föreningen: Fastigheten bebyggdes 1966 och består av 1 flerbostadshus. Föreningen har 44 lägenheter med bostadsrätt samt 8 lägenheter med hyresrätt.
Ekonomi: Föreningen har ingen planerad avgiftshöjning utan kommer att jobba för att sänka avgifterna. (September 2022)
Renoveringar:
Under 2018 har fastigheten genomgått en omfattande renovering där följande har gjorts.

- Balkonger.
- Renovering av tvättstugor med tillhörande digitalt bokningssystem.
- Säkerhetsdörrar.
- Låssystem med bricka.
- Trapphiss från entré till hissplan vilket skapar tillgänglighet.
- VA- och stambyten i kök och badrum.
- Utbyte av elinstallationer, elcentral och eluttag.
- Nya värme- och ventilationsinstallationer.
- Gallerförråd samt målade ytskikt i källare och trapphus.
- Postboxar i entréer.
- Ny undercentral.

Kommande:
2023 - Byte av torktumlare
2024 - Fastighetsbesiktning
Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr

Visa mer

Visningar

09

Sön 9/10 kl 15:15-15:45

Varmt välkommen på visning, anmäl dig gärna via Riksmäklarens hemsida!

Anmäl mig

Karta

CENTRUM - Bäverns gränd 18B - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus